ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ DVD ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟ???

Διονύσης1

AVClub Addicted Member
5 January 2007
1,568
Κέρκυρα
Ο τίτλος τα λέει όλα....
Παρότι ο Επσον 700 φαίνεται αρκετά καλά όπως τον έχω σετάρει, και επειδή υπάρχει και ένας φίλος μου που μένει επαρχία και ΜΟΛΙΣ αγόρασε τον Sanyo Z5 , o οποίος θέλει αρκετές ρυθμίσεις "out of the box" για να αποδώσει σωστά, θα θέλαμε να συστήσετε ένα καλό ρυθμιστικό πρόγραμμα εικόνας σε dvd, ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ (αν γίνεται να έχει και επεξηγήσεις για το ΤΙ ακριβώς κάνουμε σε κάθε στάδιο και πάτερν που έχει) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ εγώ και ο φίλος μου που δεν εχουμε εμπειρία σε ρυθμίσεις αλλά μένουμε και σε επαρχία και δεν υπάρχει κάποιος εδώ να μας βοηθήσει, να μπορέσουμε να ρυθμίσουμε όσο γίνεται πιο καλά τα προβολικά μας ..... :operator:
Ευχαριστώ ...

Το dve. Κατεβαζεις και το μανουαλ και του ριχνεις μια ματια, και απο τα βασικα εισαι ΟΚ !

Για τελείως αρχάριους πάρε το StarWar έχει πάτερν

ΔΕΝ νομίζω να μου αρκεί το πάτερν του StarWars...
Ειδικά για τον Sanyo Z5 του φίλου μου που είναι τελείως αρύθμιστος από το εργοστάσιο....

Αυτό το DVE το κατεβάζω από τα "γνωστά" μέρη, και το καίω σε DVD ???

Έχει και manual για το τι ακριβώς πρέπει να πειράξεις σε κάθε φάση, έτσι ώστε να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα ???

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη .... :operator:

Επίσης, ποια από τις τρεις εκδόσεις που υπάρχουν στο λινκ του φίλου πιο πάνω να πάρω ???
Την pal, την 1080i , ή την 720p ???

Last edited:
Από Ελλάδα ΔΕΝ μπορώ να το βρω κάπου ?
Επίσης, αν έβρισκα και έναν οδηγό στα Ελληνικά θα μου ήταν ακόμα πιο χρήσιμος για να κατανοήσω κάποιους όρους πιο καλά .....
ΤΟΝΙΖΩ ότι προς το παρόν με ενδιαφέρει μόνο το θέμα της εικόνας, και όχι του ήχου ....

ΑΝ υπάρχει και κάποια εξίσου καλή εναλλακτική λύση είναι ευπρόσδεκτη ! :operator:

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ DVD ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟ???

Από Ελλάδα ΔΕΝ μπορώ να το βρω κάπου ?
Επίσης, αν έβρισκα και έναν οδηγό στα Ελληνικά θα μου ήταν ακόμα πιο χρήσιμος για να κατανοήσω κάποιους όρους πιο καλά .....
ΤΟΝΙΖΩ ότι προς το παρόν με ενδιαφέρει μόνο το θέμα της εικόνας, και όχι του ήχου ....

ΑΝ υπάρχει και κάποια εξίσου καλή εναλλακτική λύση είναι ευπρόσδεκτη ! :operator:

Ακριβώς γι’ αυτό λέω το star war. Γιατί θες μία τουλάχιστον βδομάδα να παραλάβεις. Από την άλλη λες για αρχάριο. ΟΚ Το DVE είναι το ποιο καλό, αλλά επί φόρουμ ο Μανώλης έφαγε τρεις ώρες να μας εξηγεί. Ξεκινήστε με τα απλά και τα ποιο εξειδικευμένα έρχονται.

Το Dve είναι αρκετά καλό για δοκιμή αλλά και τα patterns απο το Star wars αποτελούν καλά δείγματα για μια αρχική δοκιμή.
Για όποια βοήθεια εδώ είμαστε.

Τα DVE νομιζω δεν μπορεις να τα βρεις στην Ελλάδα.

Τα patterns αυτα, υπαρχουν σε ταινιες του Λουκας κυριως, απο star wars σιγουρα στο ΙΙΙ. Και ειναι καπου κρυμμενα στα μενου, δε θυμαμαι που ακριβως.