ποιο ειναι το καλυτερο e-great??

Status
Not open for further replies.

talstar

New member
13 December 2009
32
ειχα παρει το m33h και το γυρισα πισω γιατι κολλαει στο booting. μου ειπαν να μου το αντικαταστησουν η να μου δωσουν ενα αλλο μοντελο.
ποιο ειναι το καλυτερο μοντελο αυτη την στιγμη???η να το κρατησω αυτο??

μαλλον για το wd λεω αλλα κρυφοκοιταζω και το popcorn c-200 :chinscratch:

μακραν καλυτερο , απλα ρωτησες για egreat και καταλαβα για αγορα απο αυτα που πουλαει το e-shop (νομιζω δεν το εχει το c-200)

τελικα το πηρα αποφαση wd tv live και οτι βγει. το popcorn c200 πολλα λεφτα κοστιζει .

παιδια καλημερα!! για το med8eter MED500X ποια ειναι η αποψη σας?? επειδη δεν ειδα να εχει γραφτει κατι πιστευεται οτι αξιζει το κατι παραπανω ή ειναι της ιδιας κατηγοριας με το 34 και το live??

σε επιπεδο εικονας και ευχρησιας των μενου ειναι δυο πραματακια που εχουν μια μικρη προτεραιοτητα ως προς το τι θα παρω... τωρα βεβαια αμα δεν καιει και καρβουνο σε θεμα ταχυτητας θα ληφθει υποψη.....-bye--bye-

Attachments

• mede8er_remote_sd_card_1.jpg
    mede8er_remote_sd_card_1.jpg
    46.5 KB · Views: 16
Για λογαριασμό ενός φίλου, θέτω το ίδιο δίλημμα: το Μ31Β που είχε πάει για αντικατάσταση από το e-shop. Για ποιο να πιέσει ως αντικατάσταση? Χρειάζεται οπωσδήποτε να παίρνει εσωτερικά 3,5'' HDD. Θα το συνδέσει απευθείας με τηλεόραση χωρίς χρήση ενισχυτή (άρα χρειάζεται DTS downmix και δεν ενδιαφέρεται να κάνει passthrough τα DTS-HD MA και λοιπά νέα φορμά).
Πριν περίπου ένα χρόνο το είχε αγοράσει περίπου στα 180-200 ευρώ.

από τα Μ32, Μ33 και το RAIDSONIC ποιο είναι το καλύτερο?
Είναι το R1 ή κάποιο από τα υπόλοιπα τόσο καλύτερο από αυτά ώστε να αξίζει να βάλει τον 3,5άρη σε θήκη USB ώστε να πάει σε κάποια άλλη λύση?

To r1 παιζει πιο πολλα δυσκολα αρχεια mkv και διαβαζει υποτιτλους απο bd rips (oπως και chapters!) .Απο την αλλη , δεν περναει hd audio (true hd δεν βγαζει καθολου ηχο και ds hd -> dts core).
Διαλεγεις και παιρνεις.

βρε παιδια καλα χρυσα τα μηχανηματακια τησ e-great αλλα απο official suport τζιφος, εδω δεν μπορουσανε να μου πουνε πως να κανω firmware recovery στο M33H , ελεος δηλαδή

Status
Not open for further replies.