Ποιό είναι το ωραιότερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα;

Η 599 την είδα το πρωϊ στο λιμάνι σε σκούρο γκρί.Τέλεια...
Αν σου πω ότι τη συγκεκριμένη την οδήγησα όταν περασε απο ΚΤΕΟ (για να εισαχθει στην Ελλαδα) ; :worshippy::music-smiley-005::award::SFGSFGSF::ADFADF1:
Το μονο καλό του να δουλευεις σε Ι.ΚΤΕΟ

Απάντηση: Re: Ποιό είναι το ωραιότερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα;

Αν σου πω ότι τη συγκεκριμένη την οδήγησα όταν περασε απο ΚΤΕΟ (για να εισαχθει στην Ελλαδα) ; :worshippy::music-smiley-005::award::SFGSFGSF::ADFADF1:
Το μονο καλό του να δουλευεις σε Ι.ΚΤΕΟ

Είσαι πολύ τυχερός!

BITTER
1185479157BitterCDSalK.jpg

Απολαμβάνω και εγώ την καταγραφή των ομορφότερων 4τροχων και θα ήθελα να προσθέσω ακόμα ένα στη καταγραφή σας...

Morgan 2002:

morgan08.jpg

BMW 850Csi:

BMW850csi.jpg

Plymouth Hemi Cuda

1970DodgeChallengerHemi.jpg

1969 Corvette Stingray:

1969_Corvette_Stingray.jpg

Last edited:
Απολαμβάνω και εγώ την καταγραφή των ομορφότερων 4τροχων και θα ήθελα να προσθέσω ακόμα ένα στη καταγραφή σας...

1970DodgeChallengerHemi.jpg
TO ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ DODGE CHARGER R/T H CHALENGER R/T (TO ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΑΞΩΜΑ ΜΕ ΤΟ CUDA/BARACUDA TΗΣ PLYMOYTH. ΕΙΧΕ ΜΟΤΕΡ V8 427 cu.in. (7,210cc) KAI 425HP.

Last edited:
Και δυο απο τα πιο αγαπημενα... που μπορουσαν να 'χουν οι κοινοι θνητοι

Alga Romeo 2000 GT και Lancia Fulvia

Attachments

• Alfa_Romeo_2000_GT_Veloce.jpg
    Alfa_Romeo_2000_GT_Veloce.jpg
    100.9 KB · Views: 35
  • Lancia Fulvia.jpg
    Lancia Fulvia.jpg
    59.2 KB · Views: 30
TO ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ DODGE CHARGER R/T H CHALENGER R/T (TO ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΑΞΩΜΑ ΜΕ ΤΟ CUDA/BARACUDA TΗΣ PLYMOYTH. ΕΙΧΕ ΜΟΤΕΡ V8 427 cu.in. (7,210cc) KAI 425HP.

icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif

Rover 75, αυτό έχω ακόμη!
Αν και 9 ετών η γραμμή του και έξω και μέσα συνεχίζει να μου αρέσει και πλέον σπάνια συναντώ ίδια στον δρόμο!

Attachments

• rover-75.jpg
    rover-75.jpg
    24.9 KB · Views: 71
Rover 75, αυτό έχω ακόμη!
Αν και 9 ετών η γραμμή του και έξω και μέσα συνεχίζει να μου αρέσει και πλέον σπάνια συναντώ ίδια στον δρόμο!

Το ιδιο εχουμε κι εμεις! Αν και κλεινει 10ετια φετος, εξακολουθει να μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο πολλα αλλα σημερινα. Το κακο ομως με το συγκεκριμενο αμαξι ειναι οτι πλεον εχει πολυ ακριβα ανταλλακτικα (ναναι καλα η caterpillar γι'αυτο).