Ποιό είναι το ωραιότερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα;

Το ιδιο εχουμε κι εμεις! Αν και κλεινει 10ετια φετος, εξακολουθει να μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο πολλα αλλα σημερινα. Το κακο ομως με το συγκεκριμενο αμαξι ειναι οτι πλεον εχει πολυ ακριβα ανταλλακτικα (ναναι καλα η caterpillar γι'αυτο).

Τα ορίτζιναλ ναι, αλλά μέχρι τωρα έχω καταφερει να βρισκω απομιμήσεις σε κομμάτια που σηκώνει να βαλεις τετοια (η εξάτμιση με δυσκόλεψε λίγο αλλά τελικά βρέθηκε σε απομίμα κι αυτή)

Δεν κρατιέμε να βάλω ένα προσιτό κουκλάκι, κάργα φαν του ντραίβ... που ουσιαστικά ήταν πρώτο αμαξάκι που οδήγησα 100αδες φορές και το νοσταλγώ ακόμη... μαζί με τα χρόνια και τους φίλους που φύγαν...

Attachments

• 800px-R5_Alpine_001.JPG
    800px-R5_Alpine_001.JPG
    143.5 KB · Views: 115
  • vendo-o-cambio-renault-5-alpine-turbo.jpg
    vendo-o-cambio-renault-5-alpine-turbo.jpg
    77.3 KB · Views: 82
Δεν κρατιέμε να βάλω ένα προσιτό κουκλάκι, κάργα φαν του ντραίβ... που ουσιαστικά ήταν πρώτο αμαξάκι που οδήγησα 100αδες φορές και το νοσταλγώ ακόμη... μαζί με τα χρόνια και τους φίλους που φύγαν...

Όποτε το βλέπω, πάντα θυμάμαι το κυνηγητό της Καρέρα στον James στο Never say never again....

sorry για το :offtopic:

Απάντηση: Re: Ποιό είναι το ωραιότερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα;

Απολαμβάνω και εγώ την καταγραφή των ομορφότερων 4τροχων και θα ήθελα να προσθέσω ακόμα ένα στη καταγραφή σας...

Morgan 2002:

morgan08.jpg

:ernaehrung004:
Τα ρέστα μου !
PROe34000e.jpg

Μιας και ειπατε για morgan, ωραιο ειναι και το παρακατω. Εχει μερικα χρονια νομιζω που βγηκε.

Morgan Aero
morgan-aero-superports-6.jpg

Το σασί των morgan ειναι ακόμα από ξύλο για οσους δεν το γνωρίζουν
εκτος του μεγάλου για να αντεξει ταλογα

Και φυσικά άλλο ένα σπάνιο μοντέλο στην συλλογή μας...

MERCEDES 190E 2.5 EVOLUTION....

με κινητήρα 2,5 λίτρων ατμοσφαιρικό με κόφτη στις 7500. Μόνο 500 κομάτια κατασκευάστηκαν....

Attachments

• mercedes190eevolutioniieg7.jpg
    mercedes190eevolutioniieg7.jpg
    88 KB · Views: 72
Re: Απάντηση: Ποιό είναι το ωραιότερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα;

αυτό μάλιστα!

ήταν μια σωστή Mercedes.

Είχα βρεί μια στην Γερμανία πριν 6 χρόνια 75Κ ευρώ. Ο τύπος την είχε από μουσείο σε μουσείο και είχε μόνο 20κ χλμ...

Αυτό ειναι το EvoII με τη μεγάλη αεροτομή
Λίγα αλογα παραπάνω από το πρώτο και καταλύτης.
Υπάρχουν μπολικα 2.5
από το ΙΙ λίγα πάνω από 500
Δεν ηταν τιποτα ιδαιτερο απλά η Μ3 της εποχης ηταν χαλια

Εγώ πάντως θα προτιμούσα αυτό το συλλεκτικό μοντέλο της mercedes κι ας είχε λιγότερα άλογα...
ayrton-senna-mercedes-190-2%5B3%5D.jpg

Απάντηση: Re: Ποιό είναι το ωραιότερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα;

Εγώ πάντως θα προτιμούσα αυτό το συλλεκτικό μοντέλο της mercedes κι ας είχε λιγότερα άλογα...
ayrton-senna-mercedes-190-2%5B3%5D.jpg

οτιδήποτε φέρει το όνομα του Senna είναι συλεκτικό και αντικείμενο πόθου.
απο τον χάρο της φωτογραφίας μέχρι οτιδήποτε άλλο...