Ποιο είναι το πιο φθηνό DVD player με έξοδο HDMI ;

peri2005

New member
23 November 2007
10
...Είχα το PHILIPS DVP5900 , που μου χάλασε ύστερα από ενάμιση χρόνο (η εγγύηση ήταν για 1 έτος :furious3:)

Σε συζήτηση με τον υπεύθυνο service , μου είπε ότι πλέον η πολιτική των εταιριών είναι αντικατάσταση , και όχι επισκευή και με προέτρεψε να μην δώσω πολλά λεφτά για το καινούργιο DVD .

Από την άλλη , μιας και ήδη έχω τηλεόραση με είσοδο HDMI , μου κακοφαίνεται να ξαναγυρίσω στη σύνδεση scart ...

Πάνω - κάτω που κυμαίνονται οι τιμές ;Καμμιά συμβουλή;

Από 80 Ευρώ και πάνω..

Κατ εμέ μια καλή αγορά αξιοπιστου και σχετικά προσιτού upscale dvd player με πολυ καλή εικόνα είναι το Pioneer DV-400 στα 120 περίπου Ευρώ

Εγω επειδη δεν εχω αποφασισει ακομα να παω σε player HD... πηρα το ΟΡΡΟ 981 HD το οποιο ειναι ενα
καταπληκτικο DVD-player με scaler που βασιζεται στο DCDi by FAROUDJA φυσικα με HDMI.
Η εικονα του ειναι καταπληκτικη
βεβαια κανει στα 260 Ε .... ναι ειναι πολλα για απλο player αλλα δεν το βλεπω για απλο... εχει βαλει τα γυαλια
στο πολυ πιο ακριβο SONY RDR 1010 που ειχα απο παλιοτερα... και το οποιο παρουσιαζε προβληματα σπασιματος στην κινηση
της επιδερμιδας του προσωπου σε κοντινα πλανα... κατι που με χαλουσε παρα πολυ... και με το ΟΡΡΟ 981HD σωθηκα
περα που εχω εικονα λες και ειναι HD....

Kαλό είναι (οπως και το Toshiba SD-470) απλά τα 2 Pioneer (ειδικά το 600) εχουν καλύτερη εικόνα

Πάντως μου έχει γυαλίσει το 5980 διότι έχει και θύρα USB και μπορώ με το φλασάκι μου να βλέπω κατευθείαν τα xvid χωρίς να χρειαστεί να τα κάψω σε DVD. Με το κατάλληλο firmware παίζει και ελλ.υπότιτλους. Με όλα αυτά και HDMI κάτω από 100 .

Εγω επειδη δεν εχω αποφασισει ακομα να παω σε player HD... πηρα το ΟΡΡΟ 981 HD το οποιο ειναι ενα
καταπληκτικο DVD-player με scaler που βασιζεται στο DCDi by FAROUDJA φυσικα με HDMI.
Η εικονα του ειναι καταπληκτικη
βεβαια κανει στα 260 Ε .... ναι ειναι πολλα για απλο player αλλα δεν το βλεπω για απλο... εχει βαλει τα γυαλια
στο πολυ πιο ακριβο SONY RDR 1010 που ειχα απο παλιοτερα... και το οποιο παρουσιαζε προβληματα σπασιματος στην κινηση
της επιδερμιδας του προσωπου σε κοντινα πλανα... κατι που με χαλουσε παρα πολυ... και με το ΟΡΡΟ 981HD σωθηκα
περα που εχω εικονα λες και ειναι HD....

+40 και θα είχες HD-DVD της Τοσίμπα... Πως το λέει και η διαφήμιση... "σαν την Vodafone"... Ε δεν θα είχες "λες και είναι HD", θα είχες HD...
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=339985&postcount=2

Ασε που το παρόν θέμα λέει για το φτηνότερο dvd με hdmi... :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Ποιο είναι το πιο φθηνό DVD player με έξοδο HDMI ;

Πάντως μου έχει γυαλίσει το 5980 διότι έχει και θύρα USB και μπορώ με το φλασάκι μου να βλέπω κατευθείαν τα xvid χωρίς να χρειαστεί να τα κάψω σε DVD. Με το κατάλληλο firmware παίζει και ελλ.υπότιτλους. Με όλα αυτά και HDMI κάτω από 100 .

εαν δεν επαιρνα το dv-600,τοτε σιγουρα θα επαιρνα το 5980

+40 και θα είχες HD-DVD της Τοσίμπα... Πως το λέει και η διαφήμιση... "σαν την Vodafone"... Ε δεν θα είχες "λες και είναι HD", θα είχες HD...
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=339985&postcount=2

Οταν αποφασισουν οτι και η Ελλαδα εχει 8 μιλλιονια καταναλωτες που θελουν HD και βαλουν στα προιοντα τους Ελλ. υποτιτλους
τοτε θα σκεφτω... αν θα ακολουθησω ενα απο τα δυο φορματ HD.... :damnyou:
Γιατι τοχουν παρακανει...
η το πολυ πολυ να αγορασω ενα dual-player-HD και να τελειωνουμε... αλλα να λυσουν και τα παιδικα τους προβληματα πρωτα...:FSGSFGS4:

Υπάρχει μια εταιρία που έχει βάλει σχεδόν 70 ταινίες με υπότιτλους σε BD, και προσφέρει το πιο καλό Bd-player πακέτο με την δυνατότερη κονσόλα ...

Γνώμη μου ότι όλοι πρέπει να δούμε, να στηρίξουμε , να ενημερώσουμε , και να αφήσουμε τώρα την "κλάψα" γιατί πραγματικά δεν βγαίνει πουθενά.

ΥΓ
Να μην περιμένουμε τίποτα από το hd-dvd και την MS ... o ένας είναι για αρπαχτή και ο άλλος δεν θα τα έβαφε μαύρα και αν αποτύχει το HD disk format προς όφελος των download.

Υπάρχει μια εταιρία που έχει βάλει σχεδόν 70 ταινίες με υπότιτλους σε BD, και προσφέρει το πιο καλό Bd-player πακέτο με την δυνατότερη κονσόλα ...

Γνώμη μου ότι όλοι πρέπει να δούμε, να στηρίξουμε , να ενημερώσουμε , και να αφήσουμε τώρα την "κλάψα" γιατί πραγματικά δεν βγαίνει πουθενά.

ΥΓ
Να μην περιμένουμε τίποτα από το hd-dvd και την MS ... o ένας είναι για αρπαχτή και ο άλλος δεν θα τα έβαφε μαύρα και αν αποτύχει το HD disk format προς όφελος των download.

Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τον πόλεμο BR/HD-DVD.. Μην βγάζεις τα απωθημένα σου και εδώ...

Εδώ συζητάμε για DVD player με HDMI..

Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τον πόλεμο BR/HD-DVD.. Μην βγάζεις τα απωθημένα σου και εδώ...

Εδώ συζητάμε για DVD player με HDMI..
Απάντησα στην αναφορά με τους υπότιτλους .... κάναμε συζητήσεις - διαμαρτυρίες , μαζευτήκαν 42.000 υπογραφές , τώρα που έχουμε καμιά 70αρια ταινίες είναι ώρα να ενημερώσουμε τον κόσμο για να τις δει ώστε να έρθουν και άλλες.

Αλλιώς θα μείνει μόνο το spamming και η εντύπωση στους περισσότερους ότι δεν υπάρχει τίποτα.

Είσαι σίγουρος ότι παίζει XviD από φλασάκι;
Στο manual του αναφέρει ότι η θύρα USB υποστηρίζει μόνο την αναπαραγωγή αρχείων JPEG/MP3/WMA.

Έχω διαβάσει ότι πολλά άτομα έχουν συνδέσει τους σκληρούς τους και βλέπουν ταινίες.

Κοντός ψαλμός: Αλληλούια
Την Δευτέρα θα πάρω το 5980 και θα ξέρω από πρώτο χέρι αν όντως παίζουν τα xvid από φλασάκι. Ίσως με άλλο firmware να υποστηρίζεται αυτή η αναπαραγωγή.

Last edited:
Σωστά για το LG. To μόνο μειονέκτημα (αν μπορεί να λεχθεί αυτό) είναι ότι τους υπότιτλους τους εμφανίζει σε ένα γκριζοπό, διαφανές background