Ποιο HD media player?

Status
Not open for further replies.

CENTRAL

AVClub Addicted Member
30 June 2006
1,819
ATHENS
Με δεδομένη πλέον την ευκολία απόκτησης υλικού .mkv υψηλής ανάλυσης η απόκτηση ενός HD media player γίνεται όλο και πιο δελεαστική.

Αποφεύγοντας το ρίσκο της πρώιμης αγοράς ενός BD player αλλά και της απαιτητικής σε γνώσεις και προσπάθειας λύσης του HTPC μια απλή αυτόνομη μηχανή αναπαραγωγής HD υλικού σε λογική τιμή φαίνεται η πιο λογική λύση σήμερα.

Ποιες τέτοιες λύσεις γνωρίζετε και ποιες θα προτείνατε?

Επίσης τι είναι σημαντικό να προσέξει κάποιος σε μια τέτοια αγορά ώστε να μη βρεθεί «προ εκπλήξεων» μετά την αγορά?

Φαίνεται ενδιαφέρον...και ιδιαίτερα οικονομικό.

Το βρίσκουμε ελλάδα ή ευρώπη?

Φαίνεται ενδιαφέρον...και ιδιαίτερα οικονομικό.

Το βρίσκουμε ελλάδα ή ευρώπη?

Πριν από μερικές μέρες ήμουν ένα βήμα πριν την αγορά του MVix MX-780HD. Όμως μετά από προσεκτική ανάγνωση των ανάλογων θεμάτων εδώ στο forum, κατέληξα κι εγώ κι έχω παραγγείλει το "καλαμπόκι" από Ευρωπαϊκό online μαγαζί (για ν' αποφύγω περιπέτειες με τελωνείο). Για τα λεφτά που ζητά προσφέρει πολλά!
Για Ελλάδα δεν βρήκα μαγαζί που να το φέρνει, αλλά Ευρωπαίους μεταπωλητές του "καλαμποκιού" θα βρείς εδώ.

Central, η προσωπική μου ολιγοήμερη εμπειρία με το "καλαμπόκι" δεν ήταν και ότι καλύτερο. είχα προβλήματα σε πολλά mkv αρχεία τα οποία ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια αρχεία τα έπαιξε τζάμι το Dvico 6500 που αγόρασα αργότερα.
Αν μπορείς να ανέβεις οικονομικά σου προτείνω να κοιτάξεις και το Dvico 6500

Πριν από μερικές μέρες ήμουν ένα βήμα πριν την αγορά του MVix MX-780HD. Όμως μετά από προσεκτική ανάγνωση των ανάλογων θεμάτων εδώ στο forum, κατέληξα κι εγώ κι έχω παραγγείλει το "καλαμπόκι" από Ευρωπαϊκό online μαγαζί (για ν' αποφύγω περιπέτειες με τελωνείο). Για τα λεφτά που ζητά προσφέρει πολλά!
Για Ελλάδα δεν βρήκα μαγαζί που να το φέρνει, αλλά Ευρωπαίους μεταπωλητές του "καλαμποκιού" θα βρείς εδώ.

Καμία περιπέτεια με τελωνίο. Το πήρα από www.popcornhour.com. Mου το έστειλαν μέσω Κίνας. Δεν πλήρωσα τίποτα στο τελωνίο. Κόστος τελικό 160 ευρώ

να ρωτησω!αυτο μπορει να παιζει mkv αρχεια?και καθως τα mkv εχουν τους subtitles σε str μορφη και σε ξεχωριστο αρχειο!εχει την δυνατοτητα να τους προβαλει?εκτος των αλλων εχει εσωτερικο σκληρο?η αυτο που βλεπω μονο αγοραζεις?ρωταω οποιον το εχει δοκιμασει γιατι με ενδιαφερει η αγορα μηχανιματος με σκληρο δικο του για αναπαραγωγη αρχειων mkv,avi κλπ σε τηλεοραση.Κάπου μεσα στο forum βρηκα και αυτο http://www.pixmania.com/gr/gr/55153...7255&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMDI0Nzc4NTk7 αλλα δεν μπορώ να ξαναβρώ το post που το ειχε.

Re: Απάντηση: Ποιο HD media player?

Central, η προσωπική μου ολιγοήμερη εμπειρία με το "καλαμπόκι" δεν ήταν και ότι καλύτερο. είχα προβλήματα σε πολλά mkv αρχεία τα οποία ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια αρχεία τα έπαιξε τζάμι το Dvico 6500 που αγόρασα αργότερα.
Αν μπορείς να ανέβεις οικονομικά σου προτείνω να κοιτάξεις και το Dvico 6500

Τάσο τι είδους προβλήματα???

1. Ναι παίζει τα subtitles αρχεία που είναι μέσα στο mkv. Επίσης μπορείς να επιλέξεις και πιο audio stream θες να ακουσεις αν έχει πάνω από 2.
2. Σε εμένα έχει παίξει όλα τα mkv αρχεία χωρίς πρόβλημα.
3. Δεν έχει εσωτερικό σκληρό, αλλά μπορείς να βάλεις δικό σου.

2. Σε εμένα έχει παίξει όλα τα mkv αρχεία χωρίς πρόβλημα.

Στο δικό μου κολλάνε τα 1080p mkv αρχεία πάντως (π.χ. Hellboy) και ψάγνω να βρω τι φταίει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο HD media player?

Τάσο τι είδους προβλήματα???

CENTRAL τα έχω γράψει στο θέμα του Popcorn. Kόλλαγαν αρκετά mkv 1080p ακόμα και μερικά 720p (π.χ. Sweeney Todd). Tα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ αρχεία τα έπαιξε νεράκι το Tvix 6500.

αν επιτρέπεται γιατί δεν έχω γνώση του θέματος:
αυτό το 6500 πόσα κάνει; από που το παίρνουμε;
αν το αποκτήσει κανείς δεν χρειάζεται να φτιάξει HTPC που να βάλει στο σαλόνι για να τροφοδοτήσει την τηλεόραση με HD υλικό;
Το γεγονός είναι ότι έχω ένα αδύναμο παλιό pc στο δωμάτιο, με το οποίο μπορώ να κατεβάζω αρχεία σε εξωτερικό σκληρό και να τροφοδοτώ ως player to 6500;
λύνω το πρόβλημα της αναπαραγωγής έτσι;
Ευχαριστώ!

Στο δικό μου κολλάνε τα 1080p mkv αρχεία πάντως (π.χ. Hellboy) και ψάγνω να βρω τι φταίει...

1. Μηπως έχεις υπότιτλους .sub ? Δοκίμασε να τους σβήσεις.
2. Μήπως τα παίζεις από δύκτιο SMB [αντί για NFS, HTTP ή FTP]?
3. Μήπως κάποτε επαιζες CS σε σέρβερς gamenet, gamecity κτλ?

1. Μηπως έχεις υπότιτλους .sub ? Δοκίμασε να τους σβήσεις.
2. Μήπως τα παίζεις από δύκτιο SMB [αντί για NFS, HTTP ή FTP]?
3. Μήπως κάποτε επαιζες CS σε σέρβερς gamenet, gamecity κτλ?

1. Δεν έχω υπότιτλούς .sub
2. Για να είμαι σίγουρος ότι δεν φταίει το δύκτιο τα βάζω τα αρχεία στον σκληρό αλλά το ίδιο μου κάνει
3. Δεν έπαιζα κάτι τέτοιο, αλλά τι σχέση έχει αυτό...???

Είμαστε λίγο off topic μάλλον, αλλά γίνονται και αυτά. Σε χθεσινή προβολή μου κόλλαγε και άλλο 1080p αρχείο (Bank Job) ίσως να φταίει ο ήχος (DTS), τι να πω...ψάγνω...

Το DViX είναι επικίνδυνα κοντά σε οικονομικό HTPC, αν και σαν λύση προτιμώ το media player που είναι plug and play. ΤΑ HTPC είναι plug & divorce!!!

Status
Not open for further replies.