Ναι αλλά έχετε αναφέρει κάποια bugs:
- TrueHD
- ελληνικοί υπότιτλοι
Λιγάκι πιο συγκεκριμένοι;
Τί ακριβώς του φταίει;
Π.χ. μια ματρόσκα με πλεγμένο pure (χωρίς AC3 core) TrueHD audio track, δεν θα την παίξει;
Με τους ελληνικούς υπότιτλους τι θέμα έχει;
Ούτως ή άλλως, κάθε ματρόσκα που πέφτει στα χέρια μου, την ξαναπλέκω πετώντας περιττά subtitle tracks, βάζοντας ελληνικά, και όλα να είναι σε utf8, bom, και linux line separators.
Κάτι άλλο που ξεχασα να αναφέρω ότι θέλω - και που μάλλον είναι δύσκολο-σπάνιο - είναι ότι θέλω το player να μπορεί να κάνει randomize/shuffle και σε directories με αρχεία βίντεο.
αν αποφασίσεις το netgear δεν βλέπω το λόγο να το πάρεια από το you σε σχεδόν διπλάσια τιμή από PixmaniaΥΓ: Βλέπω ότι είναι διαθέσιμα είτε στο you-gr είτε στο vpn-gr. Αυτά είναι αξιόπιστα καταστήματα για αγορά με VISA πιστωτική;
αν αποφασίσεις το netgear δεν βλέπω το λόγο να το πάρεια από το you σε σχεδόν διπλάσια τιμή από Pixmania
http://www.skroutz.gr/s/311320/NetGear-NeoTV-550-Ultimate-HD-Media-Player-NTV550.html
προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα..και αγοράζω συχνά από εκεί.Για το Pixmania έχω ακούσει/διαβάσει πολλές αρνητικές κριτικές περί αναξιοπιστίας, ειδικά στις αγορές με πιστωτική.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.