Ποιο hiFi στερεοφωνικό να αγοράσω;

Θα προσπαθήσω να αγοράσω το καλύτερο σύστημα στην καλύτερη τιμή γιατί κι εγώ αδιαφορώ για τον τρόπο που σκέφτονται οι επιχειρήσεις και τη αγορά όπως και αυτοί.

Διάβασε εδώ για ένα προσιτό σε τιμή σύστημα που ακούσαμε χτες :

Μη λάβεις υπόψη σου το καλώδιο ρεύματος στο τροφοδοτικό, ούτε καν το ίδιο το τροφοδοτικό !

Διάβασε εδώ για ένα προσιτό σε τιμή σύστημα που ακούσαμε χτες :

Μη λάβεις υπόψη σου το καλώδιο ρεύματος στο τροφοδοτικό, ούτε καν το ίδιο το τροφοδοτικό !
Ούτε φωτογραφίες δεν βλέπω

Εγώ σου έκανα κάποιες προτάσεις,όπως και αρκετοί άλλοι φίλοι.
Οι απαντήσεις σου και τα γραπτά σου, φανερώνουν άνθρωπο που απαιτεί να κάνει αυτό που θέλει ,άσχετα με τις περιστάσεις και μάλιστα αγαρμπα μερικές φορές.
Σε λίγο ,έτσι όπως το πας ,θα μας ζητήσεις να στο φέρουμε και στο σπίτι σου.
Συγγνώμη,αλλά δεν το κάνουμε έτσι ,σ αυτόν τον χώρο.

Οι απαντήσεις σου και τα γραπτά σου, φανερώνουν άνθρωπο που απαιτεί να κάνει αυτό που θέλει ,άσχετα με τις περιστάσεις και μάλιστα αγαρμπα μερικές φορές.
Τόσες προτάσεις του έγιναν αλλά επιμένει να ζει στην εποχή των 25 χρόνων πίσω..
Επίσης θέλει η σημερινή αγορά του να κρατήσει αλλά 30 χρόνια...
Εντάξει, το έχει τερματίσει αποκοπές τις πλευρές..
Κανονικά αυτό το νήμα πρέπει να κλείσει, δεν έχει νόημα ούτε για αυτόν αλλά και ούτε για τα μέλη...

• Like
Reactions: mdvq
Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Δεν είναι κακό κάποιος να ξέρει ακριβώς τι θέλει. Έχω καταλάβει ότι παρεξηγείται αυτό δυστυχώς. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα αγοράσουν κάτι άλλο επειδή δεν υπάρχει αυτό που θέλω. Σπάνια περίπτωση ναι αλλά έτσι σκέφτομαι.

Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Δεν είναι κακό κάποιος να ξέρει ακριβώς τι θέλει. Έχω καταλάβει ότι παρεξηγείται αυτό δυστυχώς. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα αγοράσουν κάτι άλλο επειδή δεν υπάρχει αυτό που θέλω. Σπάνια περίπτωση ναι αλλά έτσι σκέφτομαι.
Έ τότε άκουγε μουσική από το κινητό σου με τίς ψείρες που είχε στην συσκευασία μ