Ποίο Image και γιατί

Athanasis

AVClub Enthusiast
3 August 2009
927
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Image που χρησιμοποιείτε.

Εγώ προτιμώ το:
Nabilo Black Hole 0.12
γιατί:
1) είναι πιο γρήγορο και δεν κολλά όπως το Gemini 4.50
2) Έχει καλό EPG
3) Δεν έχει αράπικα background wallpapers

Όμως έχει και μειονεκτήματα
1) Στo μενού των "bouquets" δεν σου γράφει τον δορυφόρο και τον provider του καναλιού όταν έχεις την επιλογή πάνω του.

:singer:

Εγώ προτιμώ το:
Nabilo Black Hole 0.12
γιατί:
2) Έχει καλό EPG

1) Στo μενού των "bouquets" δεν σου γράφει τον δορυφόρο και τον provider του καναλιού όταν έχεις την επιλογή πάνω του.

Το gemini 4.50 δεν έχει κολλήσει ουδέποτε σε μένα (με 8000). Ο λόγος που το προτιμώ είναι η ανανέωση της database των δορυφόρων απο το site του σουηδού Lyngermark (που δεν έχω βρει σε αλλο ίματζ), ενω στο 4.50 ανακάλυψα για πρωτη φορά και το καλύτερο skin, το οποίο έχει και ειδικό plugin παραμετροποίησης (δεν μπορω να θυμηθω πως λέγεται, μπορω να το δω το μεσημέρι στο σπίτι όμως)
ΥΓ: Σκέψου ότι έχω αγοράσει και το rudream που το έχω εγκατεστημένο και στην φλας και σε CF (που είναι επίσης καλό) αλλά παρόλα αυτά χρησιμοποιώ το gemini απο την CF

Last edited:
To Gemini γενικά σε όλα τα Versions είναι αργό στον DB800. Τουλάχιστο αυτό παρατήρησα. Όταν πατάς το Remote Control για να προσπεράσεις τις λίστες νιώθεις ότι υπάρχει καθυστέρηση. Ίσως να είμαι μόνο εγώ !

To Gemini γενικά σε όλα τα Versions είναι αργό στον DB800. Τουλάχιστο αυτό παρατήρησα. Όταν πατάς το Remote Control για να προσπεράσεις τις λίστες νιώθεις ότι υπάρχει καθυστέρηση. Ίσως να είμαι μόνο εγώ !

Ήμουν και εγώ...πλέον χρησιμοποιώ Nabilo multiboot και BlachHole χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως!.
-bye-

Χρησιμοποιουσα αποκλειστηκα Gemini μεχρι την εκδοση 4.40 αλλα οταν αργησαν την 4.50 πειραματηστηκα με NEWENIGMA 2.8.0 και μετα με Nabilo 0.12.To ΝEWENIGMA ηταν ελαφρυ γρηγορο και σταθεροτατο με λιγα λογια φοβερο αλλα δεν καταφερα ποτε να κανω τις εκδοσεις 2.8.1 και 2.8.2 να δουλεψουν και γι αυτο περασα στο NABILO που ειναι και αυτο σταθεροτατο και πανεμορφο με το default skin του αλλα μου δινει την εντυπωση οτι ειναι πολυ βαρυ τοσο που εχω την εντυπωση οτι μεχρι και στο Boot αργει!!Οποτε αν και χρησιμοποιω τωρα NABILO ενα ποντο απο εμενα στο NEWENIGMA.

Νewnigma 2.8.2 γιατί είναι πανάλαφρο, εύκολο στη χρήση ( να μη διαμαρτύρεται και η γυναίκα) και γιατί μου γυάλισε απο την πρώτη φορά που το δοκίμασα (ποιο ήταν τότε, το 2.7; Ούτε και θυμάμαι).

και τα τρια ειναι καλα img, το καθενα με τα συν και πλην του...
Χρησιμοποιω το Nabilo γαιτι το βλεπει το iMac σαν υπολογιστη στο δικτυο..
Χρησιμοποιω Νewnigma επειδη ειχα κοληματα με το Gemini καπιο καιρω..
Χρησιμοποιω το Gemini επειδη ειναι το αγαπημενο μου απο τοτε με τονDM7000..

:grinning-smiley-043

Εγώ προτιμώ το:
Nabilo Black Hole 0.12
γιατί:
2) Έχει καλό EPG

Για ποιον δεκτη αναφερεσε φιλε??

αν μιλαμε για e1 τοτε με διαφορα Pli jade
αν μιλαμε για e2 τοτε rudream ( αλλα κοστιζει) αλλιος newnigma2

Gemini και nabilo αναλογα με τη διαθεση τα θεωρω τα καλυτερα!Εχω και το ru dream αλλα δεν με ενθουσιαζει!
gab