Όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή δεν βγάζει οθόνη για το πως θέλεις να κάνει την σύνδεση ????
π.χ. στο δικό μου iriver βγάζει το εξής : 1. player only 2. Power and Data 3. Data only....
Εδω δες οδηγιες πως μπορεις να δημιουργησεις λογαριασμο στο app store χωρις να βαλεις πιστωτικη, για να κατεβαζεις free εφαρμογες:
http://macingreek.wordpress.com/2009/06/01/πως-να-κάνετε-λογαριασμό-στο-itunes-store-χωρίς-τ/
μετα απο μερικες ωρες-οσο χρονο προσπαθησα να "κλεψω"-εχω τις πρωτες εντυπωσεις:
+μετριος ηχος με τα "μαμα" ακουστικα,σχεδον αριστος εαν αντικατασταθουν
με σοβαροτερα ακουστικα.στην περιπτωση μου,τα akg 317,καταφεραν να
μου δωσουν ενα 30% καλυτερο ηχο.
+πολυ καλη ποιοτητα βιντεο.
+ταχυτατη αποκριση εντολων χωρις καθυστερηση.
+ευκολη και πρακτικη πλοηγηση μεσω του safari browser.
+ελαφρια συσκευη με αριστη ποιοτητα κατασκευης.
-το ξεθωριασμα της οθονης σε μαυρο φοντο,με ψιλο-ξενερωσε με το πρωτο ανοιγμα.ισως εχει συνηθισει το ματι μου στην oled του κινητου μου(samsung jet 8000)θα μπορουσε νομιζω καλυτερα σε μια συσκευη τετοιων προδιαγραφων.
-το touch καποιες φορες δεν "ακουει".ισως το συνηθισω στην πορεια.
Αυτό που λες για τον κωδικό, στον ζητά κάθε φορά που βγαίνει κ ξαναμπαίνεις στο iTunes ή στο Appstore από το touch ; Αν ναι, τότε έτσι κάνει, είναι οκ, για να επιβεβαιώσει τον χρήστη σου το κάνει.
είναι default για το login η διαδικασία (και για το touch/iPhone) για να μην χρησιμοποίηση κάποιος άλλος το account σου και σε χρέωση...για να εχω μια συγκριση σχετικα με οτι συμπερανα εγω,σε ποια απο τα παραπανω διαφωνειτε και σε ποια συμφωνειτε?
είναι default για το login η διαδικασία (και για το touch/iPhone) για να μην χρησιμοποίηση κάποιος άλλος το account σου και σε χρέωση...
Επίσης μια άλλη λύση για φόρτωμα τραγουδιών εκτός iTunes είναι και το CopyTrans (http://www.copytrans.net/ ) κατεβάζεις τη σουίτα και εγκαθιστάς μόνο το free CopyTrans Manager. Χρειάζεται βεβαία κάποιους drivers από το iTunes που υποθέτω ότι υπάρχουν στο σύστημα εφόσον το έχεις εγκαταστήσει… Δοκίμασε το ίσως σου φανεί ποιο εύχρηστο και γρήγορο από το iTunes…![]()
είναι default για το login η διαδικασία (και για το touch/iPhone) για να μην χρησιμοποίηση κάποιος άλλος το account σου και σε χρέωση...
Επίσης μια άλλη λύση για φόρτωμα τραγουδιών εκτός iTunes είναι και το CopyTrans (http://www.copytrans.net/ ) κατεβάζεις τη σουίτα και εγκαθιστάς μόνο το free CopyTrans Manager. Χρειάζεται βεβαία κάποιους drivers από το iTunes που υποθέτω ότι υπάρχουν στο σύστημα εφόσον το έχεις εγκαταστήσει… Δοκίμασε το ίσως σου φανεί ποιο εύχρηστο και γρήγορο από το iTunes…![]()
Αν το αρχείο mp3 δεν περιέχει πληροφορίες για το τραγούδι, το genius δεν μπορεί να κάνει προτάσεις.
Θα πρέπει τα αρχεία σου να είναι όσο πιο πλήρης σε πληροφορίες μπορείς.
http://www.independent.co.uk/life-s...tures/how-clever-is-apples-genius-938292.html
βλεπω οτι το ξεκλειδωμα των προιοντων της apple,εφερε εξελιξεις..αμεσες...
διαβαζω για ενα jailbrake(καταρχην)και αφου γινει αυτο-και μαλιστα online-μπορεις τοτε να ξεκλειδωσεις το ipod,phone&pad.
συσκευη:ipod touch 3generation version 4
-γιατι κανουμε πρωτα jailbrake(τι ειναι..?)
-τι περναμε μετα απο αυτο?
-τι χανουμε?(προβληματα)
-πως κανουμε backup στην περιπτωση που θελουμε να γυρισουμε στην εργοστασιακη κατασταση?
Με το να κάνεις jailbreak αποκτάς την δυνατότητα να εγκαταστήσεις εφαρμογές μη εγκεκριμένες από την Apple. Χωρίς jailbreak, μπορείς να εγκαταστήσεις μόνο ότι βρίσκεται στο AppStore. Με το jailbreak μπορείς να εγκαταστήσεις ότι θα βρεις στο AppStore με το θετικό ότι αποκτάς πρόσβαση σε ένα ανεπίσημο «μαγαζάκι» με εφαρμογές, το Cydia. Η πλειοψηφία το κάνει για το δωρεάν των εφαρμογών.
Μετά από αυτό περνάς ότι θέλεις ή χρειάζεσαι.
Κατά την γνώμη μου, χάνεις σε ταχύτητα και σε αξιοπιστία. Προσωπικά, όταν είχα jailbreak, είχα σαφώς χειρότερες επιδόσεις από ότι ένα εργοστασιακό τηλέφωνο, και με περισσότερα κρασαρίσματα. Έχω χάσει επαφή 6 μήνες τώρα, αλλά δεν νομίζω να έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Επίσης, χάνεις την εγγύηση. Δηλαδή, ένα jailbroken iPhone ή iPod Touch δεν καλύπτεται από εγγύηση. Η διαδικασία, όμως, επιστροφής εντός εγγύησης είναι απλή, οπότε είναι το λιγότερο αυτό! Τέλος, με το να «ξεκλειδώνεις» το τηλέφωνο, ανοίγεις και τρύπες στην ασφάλειά του. Υπάρχει τρόπος να προστατευθείς αλλάζοντας κάποιος default κωδικούς που είχε ακουστεί παλαιότερα ότι εκμεταλλεύονταν οι επιτήδειοι, αλλά πάραυτα ποτέ δεν μπορείς να είσαι βέβαιος.
Αν θέλεις να γυρίσεις σε εργοστασιακή κατάσταση, δεν κρατάς ένα backup απλά, κια όταν θελήσεις το επαναφέρεις, γιατί θα μείνουν μέσα «σκουπίδια». Σκουπίδια τα οποία θα σου δημιουργούν προβλήματα και θα σε βγάζουν εκτός εγγύησης. Για να επιστρέψεις, λοιπόν, θέλει το γνωστό format, στην γλώσσα του iPhone/iPodTouch restore και set up as new. Ως γνωστόν, χάνονται όλα, οπότε θέλει προσοχή, σύνεση και πάντα backup των επαφών, ημερολογίου και στο σύννεφο και όχι μόνο τοπικά!
Ένα πολύ ωραίο website που έχει ένας φίλος, είναι το http://carpenoctum.gr/, που γράφει πολλά που μπορεί να σε ενδιαφέρουν!
ευχαριστω soom-κατατοπιστικοτατος....:a0210:
εχω το ipod touch 64gb.
ουσιαστικα το πλειερ,δεν εχει παιξει και εχει φορτιστει 5-6 φορες.
απο φουλ μπαταρια εχθες το βραδυ που το φορτισα,το πηρα στα χερια μου σημερα το μεσημερι και ειχε πεσει ενα τικ της μπαταριας(standby ολο το βραδυ).
αφου ακουσα κανα μισαωρο μουσικη-αρκετα δυνατα-η μπαταρια εχει πεσει κατω απο την μεση.
wi-fi κλειστο και φωτεινοτητα ενα κλικ πανω απο την μεση,με αυτοματη προσαρμογη ενεργ/νη.
ειναι λογικο να κραταει τοσο λιγο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.