Ποιο κεντρικό να βάλω;

djx33

AVClub Addicted Member
26 July 2007
1,716
Tokyo, JP
Γεια σε όλους...

Θέλω να πάρω το τελευταίο ηχείο για να ολοκληρώσω το 5.1 και αυτό είναι το κεντρικό. Όλα τα ηχεία μου είναι B&W και συγκεκριμένα:

Μπροστινά: Β&W DM603-S3 (150w)
Πισινά: Β&W DM602 (120w)
Subwoofer: B&W ASW600 (150w)

Έψαξα για το LCR60 της σειράς 603-S3 (για να το ταιριάξω με τα μπροστινά και το sub που είναι αυτής της σειράς) αλλά δυστυχώς δεν πωλείται πια. Αυτό που παίζει τώρα είναι το HTM62 (120w).

Θέλω να ρωτήσω:
- Γνωρίζετε κάποιο online κατάστημα που να είναι αξιόπιστο και να έχει καλές τιμές σε ηχεία (και κυρίως σε B&W); H τιμή που πήρα για το HTM62 από τα καταστήματα λιανικής στη στοά Φέξη (πλ. Κάνιγγος) είναι 300-330 ευρώ. Τα βρίσκω πολλά...
- Επειδή και τα 5 ηχεία που έχω ως τώρα είναι B&W δεν βλέπω λόγο να μην πάρω ίδια μάρκα και στο κεντρικό. Ωστόσο μου είπαν ότι στα ίδια λεφτά υπάρχει το Chario Premium Dialogue, που είναι πολύ καλύτερο από το B&W στους διαλόγους (άλλωστε το κεντρικό δεν χρησιμεύει πουθενά αλλού).

Τι γνώμη έχετε;

Ευχαριστώ...

Η γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις να βρεις το ηχείο της ίδιας σειράς.
Για ψάξε σε κανά google. Ολο και σε κάποιο κατάστημα θα έχει ξεμείνει καμια γερμανία, καμια αγγλία...

Καλημέρα .
Το chario ειναι πραγματικά ενα καλό ηχείο αλλα ειναι διαφορετικής φιλοσοφίας από το B&W
Νομίζω οτι εάν δεν παρεις το B&W πρέπει να κινηθεις σε αγγλικό ηχείο ( οχι οτι ταιριάζουν απόλυτα ολα τα αγγλικά ) αλλα κινούνται περίπου στήν ιδια φιλοσοφία και εσυ εισαι στημένος με αυτή τη φιλοσοφία .Εγω θα πρότεινα εαν δεν πάρεις το B&W και το EPOS ELS 3 C .Η τιμή του ειναι στα 250,00 euro .

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Μια τελευταία γρήγορη ερώτηση:
Το lcr60 στο παραπάνω λινκ που έδωσε ο Τάσος έχει ίδια τιμή με το καινούργιο μοντέλο htm62. Δηλ. πιστεύετε ότι το παλιό μοντέλο θα "δένει" καλύτερα απ'ότι το νέο που είναι διαφορετικής σειράς? Άλλωστε και τα πισινά είναι διαφορετικής (παλιότερης) σειράς (είναι τα dm602, όχι τα dm602-s3).
Και αφού έχει ίδια τιμή στο ιντερνετ γιατί να μην το πάρω απο τα καταστήματα λιανικής που ανέφερα πιο πάνω και να μην μπλέκω με εμβάσματα και μεταφορές από εξωτερικό;

Προσωπικά θωρώ πιό σημαντικό το κεντρικό να δένει με τα L,R παρά με τα surround. Στην θέση σου, εφόσον υπάρχει το ίδιο , θα έπαιρνα αυτό.

Εννοείται ότι αν το βρίσκεις στα καταστήματα με την ίδια τιμή , το παίρνεις από το κατάστημα.

Νόμιζα ότι εννοούσες ότι δεν το βρισκες πουθενά γι αυτό ζήταγες κάποιο online store.

Εννοώ ότι βρίσκω το καινούργιο (htm62) που έχει ίδια τιμή με το παλιό (lcr60) που δεν βρίσκω στα καταστήματα... Μάλλον θα το χτυπήσω από ebay...
Ευχαριστώ πολύ και πάλι!