Ποιο μαγαζί AV προτείνετε?

Ulysses

AVClub Enthusiast
28 June 2008
732
Θεσσαλονίκη
Σύντομα θα πάρω και εγώ το home cinema που ονειρεύομαι.Θα πάω Αθήνα που έχει πολλά σχετικά μαγαζιά και επειδή δεν θέλω να πάω κάπου στα τυφλά θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά μαγαζιά που αξίζει επισκεφθώ γιατί είδα κάποια τόπικ για μαγαζιά που κάποιοι απο εσάς κάνατε παράπονο και δεν θέλω να μπλέξω έτσι,αν είναι εφικτό βέβαια..

Θέλω να πάρω Denon ενισχυτή-Blu ray player και πλήρες σετ ηχείων Acoustic energy.

Επίσης να σας αναφέρω οτι θα ήθελα να τα πάρω όλα απο ένα μαγαζί,να υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα και δεν με ενδιαφέρει τόσο η τιμή,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,φτάνει να υπάρχει σωστή-υγιείς-ειλικρινής αντιμετώπιση!!!!!Και αν χρειαστώ κάτι,υποστήριξη..Μεταχειρισμένα,ανοιγμένα,ελλατωματικά κτλ εννοείται οτι τα καταδικάζω!

Μήπως θα έπρεπε αυτό να το ρωτήσεις στην κατάλληλη κατηγορία;(home cinema)

Φίλε μου θα μεταφερθεί στην κατάλληλη κατηγορία μόλις το δουν τα παιδιά και θα πάρεις τις κατάλληλες απαντήσεις.-bye-

Έχεις αποφασίσει τα μοντέλα που θες και απλά ψάχνεις για μαγαζί? Αν ναι γιατί δεν τα κάνεις παραγγελία στην Θεσσαλονίκη? Πάντως δύσκολα θα τα βρεις όλα σε κατάστημα ετοιμοπαράδοτα.

Ένα άλλο κακό είναι ότι μιλάς για διαφορετικές αντιπροσωπείες. Τα denon τα έχει η Κινοτεχνική και τα ΑΕ τα έχει ο Βιντεορυθμός. Πρέπει να βρείς κατάστημα που να συνεργάζετε και με τους 2. Σίγουρα το κάνει ο Κοσμάς (Στοά Φέξη) αλλά δεν έχει ετοιμοπαράδοτα (μόνο με παραγγελία).

Ναι και αυτό βοηθάει σαν φίλτρο για το ποιους θα απορρίψω γιατί γίνεται χαμός απο μαγαζιά.Θα τα πάρω επι τόπου και έφυγα,δεν κάθομαι να περιμένω παραγγελίες κτλ.

Φίλε μου οι εποχές που πήγαινες στο μαγαζί και αγόραζες αυτό που ήθελες πέρασε ανεπίστρεπτη. Πολύ λίγα προϊόντα τώρα στοκάρουν τα μαγαζιά και γι αυτό ότι χρειαστείς το παραγγέλλνεις σήμερα και αύριο το έχουν στο μαγαζί τους . Τώρα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα έχουν μόνο οι αντιπροσωπείες. Υπάρχουν αρκετά καταστήματα που μπορείς να τους τα παραγγέλλεις από το τηλέφωνο και να στα παραδώσουν στο σπίτι σου, να φροντίσεις να τους πλήρωσης την ώρα της παράδοσης.

Last edited:
πρωτα δεν πρεπει να αποφασησης τη θα παρεις;;

πρωτα τη χρηματικο ποσο διαθετης ;;

τη θελεις να αγορασεις σε ΑV SE HXEIA SAMP

να ρωτησεις τα μελη να σε βοηθησουν (εκτος α ξερεις τη θελεις--οχι εμενα))

και μετα ψαχνεις απο που θα τα παρεις

Πολυ καλη αντιμετωπιση/εξυπηρετηση εχω βρει απο το καταστημα www.odes.gr στην Καλλιθεα.

+1
Απο εκει αγόρασα τα aelite 3 και το κεντρικό. Τα πρώτα τα είχαν και ετοιμοπαραδοτα, καλουτσικες τιμές, με καλή αντιμετώπιση στον πελάτη.