Ποιο Media Player παίζει αρχεία ISO;

Status
Not open for further replies.
απο εδω:

http://shop.strato.de/epages/61238048.sf/en_GB/?ViewObjectID=1010248

εχω ψωνίσει 2 φορές και μαλιστα στην δευτερη το ειχαν σε προσφορά.
τωρα απότι το βλεπω ειναι στα 330 αλλα αν βρειτε καποιον που μπορει να το δικαιολογήσει με τιμολογιο μπορειτε να μην καταβαλετε τον ΦΠΑ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιο Media Player παίζει αρχεία ISO;

συγνωμη αλλα αν ειναι να δωσει καποιοσ 440 για το dune γιστι να μην παρει ps3???

Από όσα ξέρω (που σε καμία περίπτωση δεν είναι πολλά) νομίζω ότι bluray από αρχείο (είτε δομή είτε ISO) δεν παίζει το PS3. Όπως είπα στην αρχή δεν θέλω να κάνω μετατροπές οποιουδήποτε είδους, απλώς αντιγραφή από το δισκάκι σε ένα NAS και μετά video on demand.

Re: Απάντηση: Ποιο Media Player παίζει αρχεία ISO;

Μια απορία ακόμη για το μαραφέτι. Παίρνει εσωτερικά έναν σκληρό 2.5 SATA και έχει USB 2.0 για εξωτερικό σκληρό ή κατάλαβα λάθος;
Αν λες για το xtreamer pro τότε παίρνει 2 σκληρούς 3.5, μέχρι 2ΤΒ ο καθένας, έχει μία USB2.0 και μία esata θύρες μπροστά, ethernet και USB2.0 πίσω.

απο εδω:

http://shop.strato.de/epages/61238048.sf/en_GB/?ViewObjectID=1010248

εχω ψωνίσει 2 φορές και μαλιστα στην δευτερη το ειχαν σε προσφορά.
τωρα απότι το βλεπω ειναι στα 330 αλλα αν βρειτε καποιον που μπορει να το δικαιολογήσει με τιμολογιο μπορειτε να μην καταβαλετε τον ΦΠΑ.

Ευχαριστω, θα το τσεκαρω

Μολις παρηγγειλα ενα.
Συνολο 353 ευρω.

Απάντηση: Re: Ποιο Media Player παίζει αρχεία ISO;

Μολις παρηγγειλα ενα.
Συνολο 353 ευρω.

Αν μπορείς, όταν με το καλό το πάρεις, να σχολιάσεις την απόδοσή του σε bluray rips θα με βοηθούσε πολύ (να αποφασίσω μεταξύ αυτού και του xtreamer pro).

Ευχαριστώ άπαντες anyway.

Απάντηση: Re: Ποιο Media Player παίζει αρχεία ISO;

Kαι τότε ....παίζει άψογα από NAS . ( Πρόβλημα έχει στην ISO μορφη. Την οποία παρεπιπτώντως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί χρησιμοποιείται από όλους για αναπαραγωγή. Εγώ ξέρω ότι σε αυτή την μορφή περισσότερο "αποθηκεύουμε".....)

Και γω δεν έχω καταλάβει το "κόλλημα" με τα ISO. Προφανώς επειδή από κει που κατεβάζει η πλειοψηφία κατεβαίνει σε ISO βαριούνται να το κάνουν extract σε δομή...

Δεν το έχω τσεκάρει, μπορεί να πιάνει λιγότερο χώρο το ISO από το Full structure.

Ευχαριστω.

Δεν βιαζομαι, σε καμια 10αρια μερες (φανταζομαι) να ειναι εδω...

Re: Απάντηση: Re: Ποιο Media Player παίζει αρχεία ISO;

Και γω δεν έχω καταλάβει το "κόλλημα" με τα ISO. Προφανώς επειδή από κει που κατεβάζει η πλειοψηφία κατεβαίνει σε ISO βαριούνται να το κάνουν extract σε δομή...

Δεν το έχω τσεκάρει, μπορεί να πιάνει λιγότερο χώρο το ISO από το Full structure.

Οχι .Δεν υπάρχουν πηγές που κατεβάζει κανείς κατά πλειοψηφία ISO. (εκτός κι αν είσαι registered και πληρώνεις στο http://www.moviescapital.com) Δεν πιάνει λιγότερο χώρο , αφού το ISO - να το πούμε λαικιστί - είναι ένα κουτί κλείστό που μέσα του έχει την δομή όλη. Το ερώτημα είναι πολύ δύσκολο ...αυτό που κάνει ο φίλος petrakis. H δουλειά που πρέπει να κάνει ο επεξεργαστής λοιπόν....είναι να ανοίγει αυτό το ρημάδι το "κουτί" και να παίζει παράλληλα 40 γίγα αρχείο και μέσω δικτύου. Το βασανιστήριο με τα αυγά βραστά στην μασχάλη είναι πιο ανώδυνο από αυτήν την διεργασία για τους ....ας το πούμε "φθηνούς" media players. Αφού όποιον ripper και να ανοίξεις σου έχει επιλογές : "να το κάνω folderάκι ? ή ISO ? Οπότε αναρωτιεσαι εσύ μετά : "Θα το γράψω σε δικάκι ή όχι ?" Ναι = ISO . Oxi = folder. Οπότε έχεις αυτόματα μειώσει τις πιθανότητες να μην σου παίξει σωστά ιδιαίτερα από NAS αφού το μόνο σου πια ερώτημα είναι ....το θέλω με μενού ? ή όχι ? Επίσης παράλληλα έχεις αυξήσει τις πιθανότητες να βρείς descent media player που και να παίζει σωστά τα BR rips σου και να τα παιζει επίσης μέσω NAS όπως π.χ. Xtreamer , WDTV Live , egreat κλπ.

Last edited:
Σόρυ αλλά εφόσον δεν κατεβαίνει ατόφιο από την πηγή σε ISO, θεωρώ ανούσιο το όλο θέμα να το κάψει κάποιος σε δισκάκι....ποιός ασχολείται (όταν είσαι σε αυτό το επίπεδο) με δισκάκια;

Σόρυ αλλά εφόσον δεν κατεβαίνει ατόφιο από την πηγή σε ISO, θεωρώ ανούσιο το όλο θέμα να το κάψει κάποιος σε δισκάκι....ποιός ασχολείται (όταν είσαι σε αυτό το επίπεδο) με δισκάκια;

Re: Απάντηση: Ποιο Media Player παίζει αρχεία ISO;

Μόνο εάν υπάρχουν κάποιοι φίλοι που π.χ. έχουν 4-5 δίκους blueray και θέλουν να τους βάλουν μέσα στον δίσκο τους . Αλλιώς είναι σπάνιο έως πολύ σπάνιο να βρείς 40 γίγα ISO file to download. (Δεδμένου επίσης του γεγονότος ότι κάνείς δεν κάθεται να κάνει split ένα ISO file....πάει στο παρα πολύ σπάνιο) Αρα μιλάμε για DVD ISO files που βρίσκει κανείς σε P2P εφαρμογές ......

Status
Not open for further replies.