Ποιο μεγεθος λετε?

Lego ειναι , τα επαιρνα για το παιδι(κοριτσι-τα lego ηταν αποθημενο δικο μου και νομιζα οτι θα ασχοληθει και το παιδι...) αλλα τα εφτιαχνα εγω...

σε ρώτησα με χιουμοριστική διάθεση, πέρα από αυτό όμως πάνω στα καπάκια των πικάπ δεν βάζουμε τίποτα γιατί το υλικό τους είναι μαλακό και "πιάνουν" πολύ εύκολα σημάδια..
ακόμα και αν το καλύψεις με κάποιο ύφασμα για την σκόνη, αυτό πρέπει να είναι "βελουτέ" και όχι "τζιν".

ο λόγος που τα φτιάχνουν έτσι είναι για να μην "φορτίζονται" με στατικό ηλεκτρισμό

• Like
Reactions: leonkoum
σε ρώτησα με χιουμοριστική διάθεση, πέρα από αυτό όμως πάνω στα καπάκια των πικάπ δεν βάζουμε τίποτα γιατί το υλικό τους είναι μαλακό και "πιάνουν" πολύ εύκολα σημάδια..
ακόμα και αν το καλύψεις με κάποιο ύφασμα για την σκόνη, αυτό πρέπει να είναι "βελουτέ" και όχι "τζιν".

ο λόγος που τα φτιάχνουν έτσι είναι για να μην "φορτίζονται" με στατικό ηλεκτρισμό
Πραγματι το καπακι εχει πολλες χαρακιες, πλεον 25ετιας

Δεν νομίζω να είναι τόσο ασχημο το μαύρο στις καινούριες minileds LCD, κάθε άλλο…
‘Συγκρισημο’ πια θα το έλεγα… ΒΕΒΑΙΑ OLED ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλά αν σκεφτείς και ότι γλιτώνεις τις αδυναμίες της τεχνολογίας αυτής κάποιοι μικροί συμβιβασμοί μπορεί και να γίνουν αποδεχτοι…..
ακριβως....το μαυρο τηε tcl c7k που εχω ειναι φανταστικο