Ποιο μελος του avclub εχει το πιο ακριβο δικαναλο συστημα?

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,393
Λιγο περιεργη η ερωτηση,αλλα ποιο απο τα μελη εδω εχει το πιο ακριβο δικαναλο συστημα(ολα μαζι,ενισχυτες,ηχεια,καλωδια κτλ...).Το σκεφτηκα αυτο βλεποντας ενα νημα για κατι καλωδια galileo...

Επισης θα ηταν ενδιαφερον να ακουσω γενικα απο μελη που εχουν ξοδεψει πολλα λεφτα για το δικαναλο ηχοσυστημα τους,ποσο τους εχει στοιχησει συνολικα το τωρινο τους συστημα.

Re: Απάντηση: Ποιο μελος του avclub εχει το πιο ακριβο δικαναλο συστημα?

Εφοριακός? :D

:flipout: τελοιοφοιτος δομικων εργων ειμαι... :flipout:

Υ.Γ. δε θα ρωτουσα αδιακριτες ερωτησεις,πχ τι δουλεια κανει καποιος τι εισοδημα εχει και τετοια.

Last edited:
και αυτος που εχει με 30.000 ειμαι σιγουρος οτι μεχρι να καταληξει εκει ,εχει δωσει στο συνολο 5 φορες παραπανω

και αυτος που εχει με 30.000 ειμαι σιγουρος οτι μεχρι να καταληξει εκει ,εχει δωσει στο συνολο 5 φορες παραπανω

Ναι λογικο αυτο που λες,σιγουρα.

Για αυτο που εχει τωρα σαν κυριο συστημα ερωτω.

Αυτός!!! Δεν είναι ακόμα μέλος του club, αλλά.....τον ψήνω...

attachment.php

Ιδού και το δικάναλο σύστημά του......:D:D

attachment.php

attachment.php

Attachments

• cacciari-755704.jpg
    cacciari-755704.jpg
    21.3 KB · Views: 491
  • 34.jpg
    34.jpg
    40.6 KB · Views: 491
  • gwt189025.jpg
    gwt189025.jpg
    31.3 KB · Views: 489

καλα γινεσαι λιγακι υπερβολικος...

Δεν νομιζω να παρεις σοβαρη απαντηση στο ερωτημα σου.
Ασε δε που πιστευω οτι απο σεμνοτητα και μονο κανενας δεν θα ελεγε "το δικο μου"

Και επειδη νομιζω απο τα παραπανω καταλαβες ποσο σοβαρος ειμαι, τωρα μπορω να σου εξομοληγηθω οτι οντως ειναι το δικο μουhttp://gadgets.boingboing.net/2009/03/30/gallery-of-vintage-t-1.html

Τι εχει αυτος ρε παιδι μου...:grinning-smiley-043

Εμενα με ενδιαφερει μονο για δικαναλα να ακουσω τιμη,και μονο για το κυριως συστημα που χρησιμοποιει καποιος τωρα,και οχι συνολικα τι εχει ξοδεψει απο τον καιρο που πρωτοασχοληθηκε με τον ηχο.

Απάντηση: Re: Ποιο μελος του avclub εχει το πιο ακριβο δικαναλο συστημα?

Τι εχει αυτος ρε παιδι μου...:grinning-smiley-043

Εμενα με ενδιαφερει μονο για δικαναλα να ακουσω τιμη,και μονο για το κυριως συστημα που χρησιμοποιει καποιος τωρα,και οχι συνολικα τι εχει ξοδεψει απο τον καιρο που πρωτοασχοληθηκε με τον ηχο.

Πέρα απο την πλάκα..αν κοιτάξεις στις Παρουσιάσεις Συστημάτων Ηχου θα δεις αξιόλογες ως φανταστικές παρουσιάσεις συστημάτων ήχου απο μέλη..-bye-

Δε γνωρίζω ποιο μέλος έχει το πιο ακριβό δικάναλο σύστημα...αλλά γνωρίζω ποιος έχει το το πιο ακριβό πολυκάναλο.
Οπου να ναι θα κάνει εγγραφή και στο club...:BDGBGDB55:

http://www.sakopetra.com/technology/gadgets-tech/166-pio-akrivo-home-cinema-ston-kosmo

Κανεις λαθος!

:flipout::flipout::flipout:

Δε γνωρίζω ποιο μέλος έχει το πιο ακριβό δικάναλο σύστημα...αλλά γνωρίζω ποιος έχει το το πιο ακριβό πολυκάναλο.
Οπου να ναι θα κάνει εγγραφή και στο club...:BDGBGDB55:

http://www.sakopetra.com/technology/gadgets-tech/166-pio-akrivo-home-cinema-ston-kosmo
το συγκεκριμενο συστημα το ειχε παρουσιασει το γερμανικο audiovision πριν καιρο.Αλλα που ειναι τα καλωδια? και τι απαιτησεις εχει σε ρευμα το ολο σετ? Φωτοσοπ δειχνει.