Ποιο μελος του avclub εχει το πιο ακριβο δικαναλο συστημα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιο μελος του avclub εχει το πιο ακριβο δικαναλο συστημα

Τι κάνει δηλαδή?
Αέρα στα πόδια?

Καπου εκει αναμεσα, γιατι με 70 κελσιου που ειπες και εσυ θα περνουν δυσκολες ωρες

Re: Απάντηση: Ποιο μελος του avclub εχει το πιο ακριβο δικαναλο συστημα?

Δυσκολο ειναι να της ρίξει μια φολα να ησυχασουμε ολοι μαζι.

Για να είμαστε και συναφείς με το τεχνολογικό επίπεδο του forum θα μπορούσε να της πεί: "Αγάπη μου δεν πας να ρίξεις μια ματιά στην General Electric γιατί έπεσε ο γενικός?" Και μετά....ΜΠΟΥΜ! :devil-smiley-029:

:BDGBGDB55:

Τη θαψατε τη γυναικα,επειδη δεν ειναι ομορφη.

Ντροπη:grandpa:

Τι σημασία έχει ποιο είναι το ακριβότερο; Σημασία έχει ποιο είναι το καλύτερο, αυτό που έχει την πιστότερη αναπαραγωγή.

Το να πετάς λεφτά πχ σε πανάκριβα καλώδια ρεύματος μπορεί να κάνει ακριβότερο το σύστημά σου, αλλά δε βελτιώνει τον ήχο.

Τι σημασία έχει ποιο είναι το ακριβότερο; Σημασία έχει ποιο είναι το καλύτερο, αυτό που έχει την πιστότερη αναπαραγωγή.

Το να πετάς λεφτά πχ σε πανάκριβα καλώδια ρεύματος μπορεί να κάνει ακριβότερο το σύστημά σου, αλλά δε βελτιώνει τον ήχο.

Δεν εχεις αδικο,απλα μου'ρθε να το ρωτησω αυτο,μετα που ειδα κατι καλωδια ηχειων-ιντερκονεκτ που κανανε 25-30 χιλιαρικα η καπου εκει σε ενα νημα στη high end κατηγορια.

Δε γνωρίζω ποιο μέλος έχει το πιο ακριβό δικάναλο σύστημα...αλλά γνωρίζω ποιος έχει το το πιο ακριβό πολυκάναλο.
Οπου να ναι θα κάνει εγγραφή και στο club...:BDGBGDB55:

http://www.sakopetra.com/technology/gadgets-tech/166-pio-akrivo-home-cinema-ston-kosmo

τουλάχιστον έχει μαμάτη συλλογή. Είναι άλλοι που δίνουn μύρια για σύστημα και ακούν δέκα CD και πέντε bluray...

Δε γνωρίζω ποιο μέλος έχει το πιο ακριβό δικάναλο σύστημα...αλλά γνωρίζω ποιος έχει το το πιο ακριβό πολυκάναλο.
Οπου να ναι θα κάνει εγγραφή και στο club...:BDGBGDB55:

http://www.sakopetra.com/technology/gadgets-tech/166-pio-akrivo-home-cinema-ston-kosmo

Άμα καεί τουιτερ πως το βρίσκει?:smash:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο μελος του avclub εχει το πιο ακριβο δικαναλο συστημα?

Δοκιμή ένα-ένα με τη σειρα...που θα πάει,θα το πετύχει.:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο μελος του avclub εχει το πιο ακριβο δικαναλο συστημα?

τουλάχιστον έχει μαμάτη συλλογή. Είναι άλλοι που δίνουn μύρια για σύστημα και ακούν δέκα CD και πέντε bluray...

40.000 LP, 20.000 cd...+

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο μελος του avclub εχει το πιο ακριβο δικαναλο συστημα

40.000 LP, 20.000 cd...+

Και αυτος ομως μπορει να ακουει καμια 50αρια μονο απ'ολα αυτα!

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα καταλάβει ότι κάηκε;:damnyou:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο μελος του avclub εχει το πιο ακριβο δικαναλο συστημα

Και αυτος ομως μπορει να ακουει καμια 50αρια μονο απ'ολα αυτα!

Γιατί; Τα άλλα 39.950 είναι πίσω από τα ηχεία και δεν τα φτάνει; :flipout:
Εγώ που αγοράζω τους δίσκους για να τους χορταίνω ακούω κάτι παραπάνω από 100 καινούργιους το χρόνο...
Ε, βάλε και κάποιους που παίρνεις για συλλογή, ο τύπος τα έχει και τα χρονάκια του...

Nα κανω μια διευκρινηση οτι,τα 2 περιοδικα με την 1η παρουσιαση, ηταν του 2ου(Φεβρουαριος) του 2008 και οχι του 6ου.
Επειδη αναφεραμε και τους δισκους....ειναι κληρονομια απο τον πατερα του...οπως λεει το Audio Vision.(για την ιστορια:grinning-smiley-043)

Μα γιαντα μπρε σεις δεν απαντατε στο ερωτημα που σας ηκαμα?

Στο προφίλ φαίνεται ποιά συστήματα έχουν τα μέλη,που θέλουν να το αναγράψουν.Προσωπικά ξέρω ποιός είναι,αλλά δεν μπορώ να το πώ εγώ.Κάπου γύρω στα 200000 όλα μαζί σε τρέχουσες τιμές...

Βέβαια δεν έχει τόση σημασία πόσα κάνουν,αλλά περισσότερο τα πραγματικά εξαιρετικά μηχανήματα(που δικαιολογούν το κόστος τους,όσο κι άν φαίνεται δύσκολο αυτό) και το πως αποδίδουν αυτά.Για παράδειγμα σκεφτείτε,ότι καλύτερο έχει κατασκευάσει ποτέ η Luxman...

Ξέρω κι ένα άλλο,αλλά είναι επαγγελματίας του χώρου και δεν πιάνεται...

Last edited:
Luxman = Audiovisual

Θυμάμαι ένα μέλος που είχε "εσωτερικές" πληροφορίες κάποια στιγμή για την audiovisual και απ' ότι βλέπω στο προφίλ του τα μονομπλόκ που έχει (Luxman) στοιχίζουν γύρω στα $50Κ και βλέπω και άλλα "βαριά" κομμάτια εκεί...

Μήπως είναι αυτός?

ρε παιδια ο λογαριασμοσ ρευματος ποσο θα του ερχεται???Στην καθε ταινια που βλεπει δεν θα πληρωνει καμια 20αρια ευρο ρευμα