ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ
Supreme Member
- 29 June 2006
- 4,437
Στο προφίλ φαίνεται ποιά συστήματα έχουν τα μέλη,που θέλουν να το αναγράψουν.Προσωπικά ξέρω ποιός είναι,αλλά δεν μπορώ να το πώ εγώ.Κάπου γύρω στα 200000 όλα μαζί σε τρέχουσες τιμές...
Βέβαια δεν έχει τόση σημασία πόσα κάνουν,αλλά περισσότερο τα πραγματικά εξαιρετικά μηχανήματα(που δικαιολογούν το κόστος τους,όσο κι άν φαίνεται δύσκολο αυτό) και το πως αποδίδουν αυτά.Για παράδειγμα σκεφτείτε,ότι καλύτερο έχει κατασκευάσει ποτέ η Luxman...
Ξέρω κι ένα άλλο,αλλά είναι επαγγελματίας του χώρου και δεν πιάνεται...
πολύ καλή ιδέα να λέμε πόσο στοιχίζουν τα συστήματά μας ... παρακαλώ γράφετε και διεύθυνση... δεν συμβαίνει τίποτα, απλά όλο το internet μπορει να τα δει!![]()
πολύ καλή ιδέα να λέμε πόσο στοιχίζουν τα συστήματά μας ... παρακαλώ γράφετε και διεύθυνση... δεν συμβαίνει τίποτα, απλά όλο το internet μπορει να τα δει!![]()
ρε παιδια ο λογαριασμοσ ρευματος ποσο θα του ερχεται???Στην καθε ταινια που βλεπει δεν θα πληρωνει καμια 20αρια ευρο ρευμα
40.000 LP, 20.000 cd...+
Αντε βρε..δεν 'ηθελα να το πω,αλλά τελικά ενέδωσα...:gossip:
Το δικό μου είναι το καλύτερο..και να και η απόδιεξη αν δε πιστεύετε..:slapface:
Το είχα βγάλει και στην Εκθεση MUNICH HIGH END SHOW 2009...
Ασε που έχω και τα καλύτερα Ηχεία στον Κόσμο...:ridinghorse:
![]()
εχω ακούσει οτι οι καμπίνες χαμηλών με μείωση της διατομής οσο απομακρίνεσαι από το μεγάφωνο, ακόυγονται καλύτερα.
θα φτιάξω δυο να δω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.