Ποιο μελος του avclub εχει το πιο ακριβο δικαναλο συστημα?

Το δικό μου με 2 κανάλια.

oldtv.jpg

ΕΡΤ1 & ΕΡΤ2!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Ποιο μελος του avclub εχει το πιο ακριβο δικαναλο συστημα?

Στο προφίλ φαίνεται ποιά συστήματα έχουν τα μέλη,που θέλουν να το αναγράψουν.Προσωπικά ξέρω ποιός είναι,αλλά δεν μπορώ να το πώ εγώ.Κάπου γύρω στα 200000 όλα μαζί σε τρέχουσες τιμές...

Βέβαια δεν έχει τόση σημασία πόσα κάνουν,αλλά περισσότερο τα πραγματικά εξαιρετικά μηχανήματα(που δικαιολογούν το κόστος τους,όσο κι άν φαίνεται δύσκολο αυτό) και το πως αποδίδουν αυτά.Για παράδειγμα σκεφτείτε,ότι καλύτερο έχει κατασκευάσει ποτέ η Luxman...

Ξέρω κι ένα άλλο,αλλά είναι επαγγελματίας του χώρου και δεν πιάνεται...

Αρα ειναι γυρω στα 200 χιλιαρικα...:speechless-smiley-0

Καλα κανεις και δε λες ποιος ειναι,καλητερα ισως ανωνυμα.

Τα σχολια που λες ειναι και αυτα βεβαιως σωστα.Οταν ρωτησα,δε ρωτησα για να μαθω ποιος εχει το καλητερο(εκει παιζουν πολλα,απο ταιριασμα μηχανηματων,προσωπικες προτιμησεις,και πολλα αλλα)

πολύ καλή ιδέα να λέμε πόσο στοιχίζουν τα συστήματά μας ... παρακαλώ γράφετε και διεύθυνση... δεν συμβαίνει τίποτα, απλά όλο το internet μπορει να τα δει! :grinning-smiley-043

πολύ καλή ιδέα να λέμε πόσο στοιχίζουν τα συστήματά μας ... παρακαλώ γράφετε και διεύθυνση... δεν συμβαίνει τίποτα, απλά όλο το internet μπορει να τα δει! :grinning-smiley-043

Αυτο σκεφτηκα και εγω,οποτε ας το σταματησουμε εδω αφου πηραμε μια τιμη:grinning-smiley-043ανωνυμα.

Επίσης θα ήταν πολύ βολικό εκτός της διεύθυνσης οι φίλοι να βάλουν και τον κωδικό του συναγερμού, είναι πολύ μεγάλη ευκολία!!!!:flipout::flipout::flipout::BDGBGDB55:

μην ξεχασουμε να βαλουμε εξω στην εισοδο απαγορευτικο σταθμευσης...
μην παρκαρει αλλος και δε χωραει το φορτηγο....τοσο βαρος πηγαινελα δε λεει

ρε παιδια ο λογαριασμοσ ρευματος ποσο θα του ερχεται???Στην καθε ταινια που βλεπει δεν θα πληρωνει καμια 20αρια ευρο ρευμα

Λες, να του είναι πρόβλημα και να μην το έχει σκεφτεί;

Γενικά :grinning-smiley-043 απο μένα (εξαιρείται η σύζυγος).

καλα που'ναι τοσο καιρό???
Νομιζα οτι το καλύτερο συστημα ειναι του Σπύρου

δε ξερω τι λέτε εσεις για αυτόν που τον εχουν περικυκλώσει τα μηχανήματα,
αλλά μπορώ να σας πώ οτι αν ειστε εκει μεσα με γκαζομένο το συστημα και σκάσει λάστιχο τριαξονικού από εξω.....
θα τα δειτε ολα.

Μια φορά που εκσασε ενα στο συνεργείο, κατέβηκαν από τον 6ο, ήρθαν μεχρι από το τελωνείο που απέχει 500μετρα, ολη η εταιρία για μισή ωρα ηταν σε αδράνεια.... 800 ατομα σε 100 στρέματα ρωτάγανε τι εγινε
Ο hr πήρε για τρομοκρατική ενέργεια τους μπάτσους:flipout::flipout:
Ο ηχος σε κλειστό χώρο ειναι μοναδικός

Αντε βρε..δεν 'ηθελα να το πω,αλλά τελικά ενέδωσα...:gossip:
Το δικό μου είναι το καλύτερο..και να και η απόδιεξη αν δε πιστεύετε..:slapface:
Το είχα βγάλει και στην Εκθεση MUNICH HIGH END SHOW 2009...
Ασε που έχω και τα καλύτερα Ηχεία στον Κόσμο...:ridinghorse:

attachment.php

Attachments

• p5220039.jpg
    p5220039.jpg
    61.2 KB · Views: 299
Ποιο μελος του avclub εχει το πιο ακριβο δικαναλο συστημα

40.000 LP, 20.000 cd...+

Ακούγοντας 8 ώρες μουσική την ημέρα και με ένα μέσο όρο διάρκειας CD, LP 70min, χρειάζεται περίπου 23 χρόνια για να τα ακούσει όλα από μια φορά....
Αν θέλει να δει και καμμιά ταινία.... καλά σαράντα...:goodnight:
Μάλλον το 90% τα τρώει η σκόνη....

Πολλες φορες βεβαια τωρα που το σκεφτομαι αγοραζουμε κατι και για ενα-δυο τραγουδια,εγω τουλαχιστον εχω πολλα cd που τα πηρα για συγκεκριμενο(α) τραγουδι(α).

Βεβαια ειναι γεγονος πως τα πιο πολλα θα καθονται!

Αντε βρε..δεν 'ηθελα να το πω,αλλά τελικά ενέδωσα...:gossip:
Το δικό μου είναι το καλύτερο..και να και η απόδιεξη αν δε πιστεύετε..:slapface:
Το είχα βγάλει και στην Εκθεση MUNICH HIGH END SHOW 2009...
Ασε που έχω και τα καλύτερα Ηχεία στον Κόσμο...:ridinghorse:

attachment.php

Ειναι πραγματικά τα καλύτερα ηχεία στο κόσμο?

εχω ακούσει οτι οι καμπίνες χαμηλών με μείωση της διατομής οσο απομακρίνεσαι από το μεγάφωνο, ακόυγονται καλύτερα.
θα φτιάξω δυο να δω

Last edited by a moderator:
εχω ακούσει οτι οι καμπίνες χαμηλών με μείωση της διατομής οσο απομακρίνεσαι από το μεγάφωνο, ακόυγονται καλύτερα.
θα φτιάξω δυο να δω

Από όσο θυμάμαι όταν έγινε το review στο stereophile η απάντηση του κατασκευαστή στην ερώτηση σου ήταν του στιλ:

«Ανήκει στην Κατηγορία του καλύτερου ηχείου στον κόσμο»

Belongs to the best speaker in the world category … κάπως έτσι… συγγνώμη δεν έχω το ακριβές quote μπροστά μου.

Last edited:
Αν τους κατηγορώ γιαυτό ουτε με χαλάει

Αν π.χ. η Ρεαλ πει οτι ανήκει στις καλύτερες ομάδες του κόσμο, δεν θα κακοφανεί κανενός
Δεν το λέει γιατί ολοι την ξέρουν και το ξέρουν.

Τους παραπάνω ποιοι του ξέρουν?
κατι πρέπει να πουν, γιατί ετσι λέει το marketing
Στη Volvo λεγαμε ολική απόδοση...πολύ πιο βαρια δηλωση