Ποιό να πάρω??? Τα φώτα σας παιδιά

Φιλε μου άσε τα "μου λεγαν..." (σε μαγαζι σου λένε ή φίλοι; ) και πηγαινε και ΑΚΟΥ τι θα σου πουνε τα αυτάκια σου...
Μπορεί τα Χ να έχουν καλό μπάσο αλλά η μουσική δεν είναι μόνο μπάσο, ουτε μονο μεσαία κλπ είναι ένα "όλον"... άκου και αποφάσισε!!! Αν και θα σου έλεγα να προσέξεις πρώτα τα μεσαία και μετά τα άκρα

Συμβουλή: μην αναζητησεις τον εύκολο ηχητικο εντυπωσιασμό... μετά απο λιγο κουράζει... προσπάθησε να βρεις τι σου ακουγεται πιο φυσικά-αληθινά!!!

Πολυ καλη αυτη η συμβουλη.Κοιτα να το προσεξεις αυτο.

προσπαθησε να '"ζησεις" με το ηχειο μια εβδομαδα και ακου οσο ποιο πολυ μπορεις αλλα τις ωρες που εχεις την διαθεση για ακροαση...
σε αυτα τα χρηματα ειναι δυσκολο να παρεις καλο ηχο..
στη θεση σου θα κοιτουσα κατι σε δευτερο χερι ...ενα ηχειο που ειχε καπου στο χιλιαρικο αλλα και μην ξεχνας οτι ειδικα σε αυτες τις κατηγοριες..."καθε περσυ και καλυτερα"

Παιδιά τι να πώ;;; Δεν έχω λόγια. Ένας ήχος, μα ένας ήχος....απλά δεν υπάρχει. Πλήρως κατευχαριστημένος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μου έδωσαν τις ιδέες τους και τις γνώμες τους. Τελικά τους άκουσα και δεν έχασα. Συνεχίστε αυτό που κάνετε, έτσι καλά όπως εσείς ξέρετε