Ποιό περιοδικό...

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,453
Athens, Greece
...πιστεύετε ότι σας αντιπροσωπεύει? Σίγουρα έχετε κάποια προτίμηση. Yπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος?
Eγώ είμαι του CIAO και του ΛOIΠON!:o :confused: ;) :eek: :D
Eννοείται ότι κάνω πλάκα...
STATUS only...

Εγώ έχω σταματήσει να διαβάζω περιοδικά γιατί θεωρώ πως είναι ελάχιστα πλέον αυτά που γράφουν ουσιώδη πράγματα, συγκεκριμένα μόνο στα εξειδικευμένα περιοδικά μπορείς να διαβάσεις κάτι σοβαρό. Αν θελήσω να διαβάσω κάτι πέρα από εφημερίδα, θα διαβάσω το «Κόσμος του DVD».

Αυτα τα "ανδρικα" περιοδικα μου την δινουν στα νετρα υστερα απο λιγο με το fake glamourατο lifestyle που πανε να μας πασαρουν και το πως θα επρεπε να ειμαστε. Απο χρησιμοτητα ωραιο ειναι το Men's Health. Αλλα αν ηθελα να ξοδεψω την ωρα μου θα προτιμουσα καποιο αντιστοιχο γυναικειο περιοδικο να σου πω την αληθεια.

konnos said:
Αυτα τα "ανδρικα" περιοδικα μου την δινουν στα νετρα υστερα απο λιγο με το fake glamourατο lifestyle που πανε να μας πασαρουν και το πως θα επρεπε να ειμαστε. Απο χρησιμοτητα ωραιο ειναι το Men's Health. Αλλα αν ηθελα να ξοδεψω την ωρα μου θα προτιμουσα καποιο αντιστοιχο γυναικειο περιοδικο να σου πω την αληθεια.
XA!:D Γενικότερα εγώ δεν είμαι και πολύ των περιοδικών πάντως. Προτιμώ να περνάω τις ελεύθερες ώρες μου με πιό δραστήρια πράγματα.
Όσο για το πασάρισμα, είναι χαζομάρα κάοπιος να ακολουθεί αυτά που διαβάζει σε ένα περιοδικό. Aπλά είναι κάποια πράγματα που αξίζει να τα ξέρεις ή να τα κατέχεις.

PcWorld καλούτσικο, T3 είναι must, Ήχος και εικόνα αν και λίγο βαρύ στην ανάγνωση, PCpro από Αγγλία με συνδρομή (ότι καλύτερο σε κομπιουτεράδικο), RAM γιατί έρχεται τζάμπα στην δουλειά αλλά δεν με ενθουσιάζει.

Eγώ παίρνω τουλάχιστον 30 τσάμπα από όλο τον κόσμο αλλά και πάλι...δεν είμαι και πολύ του περιοδικού...Άσε που αν καθόμουν να τα διαβάσω όλα δεν θα τελείωνα ποτέ...

Κακαλιός Στέργιος said:
Τα έχω κόψει τα περιοδικά.
Ρε συ ΜΗΤΣ, αυτό το ΧΑ! που το κόλλησες? Τη sertab μου θυμίζεις! :D
XAXA!
Προέρχεται από την ανάγκη ταχείας απάντησης χωρίς να χρειάζεται να μπώ στο extra μενού επειδή το βρίσκω λίγο αργό για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζω.
Έτσι λοιπόν έχουμε...
XA! αλλά και XAXA!
:D :D

Από περιοδικά διαβάζω τα πάντα..... ότι φαίνεται δηλαδή στα εξώφυλλά τους όπως κρέμονται στα περίπτερα.Δεν αγοράζω όμως τίποτα...

Οι άνθρωποι έχουν τρελλαθεί... 3 Ε οι "φυλλάδες" (1) και από 8 Ε τα "διαφημιστικά έντυπα" (2) που τα ξεπετάς σε μισή ωρίτσα (και αυτό αν χαζεύεις και λίγο δεξιά αριστερά).

(1) εφημερίδες
(2) περιοδικά

Πάνω κάτω όπως τα λέει ο Ηλίας είναι...
Πριν από δύο χρόνια έπαιρνα PCWorld, RAM και Hitech! Μετά συνειδητοποίησα πόσα χρήματα χάλαγα σε περιοδικά και τα έβαλα στο ζύγι και κατέληξα να αγοράζω μόνο τον Ηχο για να ενημερώνομαι...
Ισώς από τα πιο εύκολα χρήματα που εξοικονώμισα! Ειδικά το Hitech είναι πανάκριβο...
Ξερογλίφομαι βέβαια τώρα τελευταία με τα SACD αλλά αφου δεν έχω Player...

Δεν αγοράζω περιοδικά διότι στην δουλεία φέρνουν τα πάντα οπότε το τσάμπα κάνει καλό στην υγεία & στην τσέπη!!!!

Περιοδικό? Τί είναι αυτό?
Αγοράζω ένα κάθε 5 χρόνια, αλλά διαβάζω οτιδήποτε πέσει στα χέρια μου σε αίθουσες αναμονής, ιατρεία κλπ.
Πάντως, αν έπαιρνα κάποιο, θα ήταν το Vita/Forma/κάτι αντίστοιχο ή το Λέξις.

Μ'αρέσουν τα περιοδικά ποικίλης ύλης, όπως αυτά που βάζουν οι κυριακάτικες εφημερίδες. Αλλά αν πωλούνταν ξεχωριστά, δε νομίζω να τα αγόραζα γιατί ό,τι διαβάζω εκεί, το βρίσκω εύκολα και στο ιντερνετ.

Περιοδικά αγοράζω πάντα όταν ταξιδεύω, είναι μια συνήθεια που έχω χρόνια και μ'αρέσει! Συγκεκριμένα, όταν παίρνω το αεροπλάνο μ'αρέσει να αγοράζω κάποιο όμορφο περιοδικό διακόσμησης (κυρίως τα ξένα που έχουν τελείως διαφορετικό περιεχόμενο από τα ελληνικά, με όμορφες εικόνες που με ηρεμούν και με κάνουν να ονειρεύομαι), ενώ όταν είμαι σε καράβι έχω τη συνήθεια να παίρνω περιοδικό με σταυρόλεξα ή σπανίως κανένα Μίκυ Μάους.

Τέλος, όταν πηγαίνω στην οδοντίατρό μου, χαίρομαι να καθυστερεί ώστε να προλαβαίνω να διαβάζω το Science Illustrated, Focus, Γαιόραμα κλπ.

Τα Marie Claire, Elle, Madame Figaro κλπ. τα έχω ξεπεράσει εδώ και χρόνια.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
4ΤΡΟΧΟΙ,μόνο.

Συμφωνώ αν και ο Καβαθάς έχει γίνει υπερβολικά αφοριστικός τελευταία...
Από εκεί και πέρα Hitech, Ήχο & RAM...
KAMIA εφημερίδα ΠΟΤΕ!!!