Μ'αρέσουν τα περιοδικά ποικίλης ύλης, όπως αυτά που βάζουν οι κυριακάτικες εφημερίδες. Αλλά αν πωλούνταν ξεχωριστά, δε νομίζω να τα αγόραζα γιατί ό,τι διαβάζω εκεί, το βρίσκω εύκολα και στο ιντερνετ.
Περιοδικά αγοράζω πάντα όταν ταξιδεύω, είναι μια συνήθεια που έχω χρόνια και μ'αρέσει! Συγκεκριμένα, όταν παίρνω το αεροπλάνο μ'αρέσει να αγοράζω κάποιο όμορφο περιοδικό διακόσμησης (κυρίως τα ξένα που έχουν τελείως διαφορετικό περιεχόμενο από τα ελληνικά, με όμορφες εικόνες που με ηρεμούν και με κάνουν να ονειρεύομαι), ενώ όταν είμαι σε καράβι έχω τη συνήθεια να παίρνω περιοδικό με σταυρόλεξα ή σπανίως κανένα Μίκυ Μάους.
Τέλος, όταν πηγαίνω στην οδοντίατρό μου, χαίρομαι να καθυστερεί ώστε να προλαβαίνω να διαβάζω το Science Illustrated, Focus, Γαιόραμα κλπ.
Τα Marie Claire, Elle, Madame Figaro κλπ. τα έχω ξεπεράσει εδώ και χρόνια.