Συνφορουμίτες, συνφορουμίτισες θέλω τα φώτα σας εν'όψη της απόφασής μου να προχωρήσω σε βελτίωση του ήχου που μπορώ να πάρω από βινύλιο. ´Εχω στην διάθεσή μου ένα pro-ject perpective το οποίο ακούγεται αναλυτικό και ζωντανό σε σχέση με ένα δεύτερο πικαπ μου (αγορά του 1994) το pink triangle pttoo, το οποίο φορά τον rega rb300. Αν και λίγο πιο εμφατικό στα μεσοχαμηλά, το δεύτερο δίνει σαφώς φυσικότερο ήχο με ροή και πλούτο αρμονικών (κεφαλή και για τα δύο sumico blue point 2), χρειάζεται όμως εκτενές service (καλώδια βραχίονα, μοτερ κλπ).
Τι θα προτείνατε, να προχωρήσω σε service του p.t. ή να αναβαθμίσω το project (πχ speedbox, βραχίονα και ότι άλλο προτείνετε)? To thorens 160 hd μπορώ να το βρω σε πολύ καλή τιμή, μήπως τελικά μου δώσει τον καλύτερο συγκριτικά ήχο?
Phono stage είναι το pro-ject tube box se mk1, μήπως η αντικατάστασή του από ένα lehmann αξίζει επίσης? Γενικά ζητώ ήχο φυσικό και συγχρόνως αναλυτικό.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες υποδείξεις-συμβουλές σας!
Τι θα προτείνατε, να προχωρήσω σε service του p.t. ή να αναβαθμίσω το project (πχ speedbox, βραχίονα και ότι άλλο προτείνετε)? To thorens 160 hd μπορώ να το βρω σε πολύ καλή τιμή, μήπως τελικά μου δώσει τον καλύτερο συγκριτικά ήχο?
Phono stage είναι το pro-ject tube box se mk1, μήπως η αντικατάστασή του από ένα lehmann αξίζει επίσης? Γενικά ζητώ ήχο φυσικό και συγχρόνως αναλυτικό.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες υποδείξεις-συμβουλές σας!