Ποιο ψηφιακο...?

Παιδια και παλι ευχαριστω για τις επιπλεον προτασεις και πληροφοριες. Μιας και το κοστος τελικα ειναι χαμηλο (πιο πολυ απ' οτι νομιζα τουλαχιστον) μηπως παω για 2-3 διαφορετικα και τα κρατησω για ... πειραματισμους...:musicus:

Διαμαντή απλά για το χόμπυ, πάρε ένα οποιοδήποτε φθηνό καλώδιο και σου δανείζω ένα Stealth Varidig απλα να το ακούσεις...

Επαναλαμβάνω τη λέξη δανείζω (εντελώς δωρεάν), δεν αποσκοπώ να στο πουλήσω διότι δεν θα ήταν σωστό να διαθέσεις αυτό το ποσό στο σετ που φτιάχνεις (δεν το λέω υποτιμητικά, όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι σέβομαι το budget του καθενός),
ΑΛΛΑ....
για να δεις αν έχουν διαφορές αυτό που αγόρασες με ένα κορυφαίο (θεωρητικά...)

εν κατακλείδι για το χόμπυ, αλλά και να μοιραστείς την εμπειρία μαζί μας.

Στη διάθεση σου,

Γιώργος.

Φιλε geopolitis σ' ευχαριστω πολυ αλλα ηδη εβαλα παραγγελια... αλλωστε αυτα τα stereovox που λες βλεπω πως ειναι και αρκετα ακριβα (απο μια γρηγορη ματια που εριξα στο ιντερνετ).

ΚΟΨ μαζι γραψαμε...

Λοιπον σ' ευχαριστω για την προσφορα σου, εννοειτε και βεβαια οτι ειμαι μεσα για το πειραμα.
Αν δεν εχεις αντιρρηση, μολις αριβαρει το dacακι να επικοινωνησω μαζι σου για να το κανονισουμε?

Last edited:
Εντελως πληροφοριακα, το περιμενω προς τα τελη του μηνα περιπου ...καλως εχοντων των πραγματων...

Λοιπον ενα μικρο update θα κανω, μεχρι στιγμης μου εχουν ερθει και το Belden 1694A Canare αλλα και το Neutrik Van damme και ειναι και τα δυο σε... αναμονη. Αυτο που περιμενω ακομα ειναι το dacmagic ρε γ@μ@τ@..... το οποιο ελπιζω να 'χω μεσα στη βδομαδα... αντε να δουμε.:bebored:

Απάντηση: Re: Ποιο ψηφιακο...?

Λοιπον ενα μικρο update θα κανω, μεχρι στιγμης μου εχουν ερθει και το Belden 1694A Canare αλλα και το Neutrik Van damme και ειναι και τα δυο σε... αναμονη. Αυτο που περιμενω ακομα ειναι το dacmagic ρε γ@μ@τ@..... το οποιο ελπιζω να 'χω μεσα στη βδομαδα... αντε να δουμε.:bebored:

Καλή κίνηση έκανες Διαμαντή με το Dac Magic και να είσαι σίγουρος ότι θα το χαρείς και ευχαριστηθείς με τα χίλια. Εγώ χρησιμοποιώ τα Qed Performance και πραγματικά το ευχαριστιέμαι κάθε μέρα.

Σ' ευχαριστω Αυγερινε, παρεπιπτοντως σημερα το πρωι επιτελους παρελαβα και το dacmagic αλλα επειδη δεν παιζει ελευθερος χρονος ουτε για δειγμα αυτη την εβδομαδα δε με βλεπω να το συνδεω πριν την ερχομενη.....

Απάντηση: Re: Ποιο ψηφιακο...?

Σ' ευχαριστω Αυγερινε, παρεπιπτοντως σημερα το πρωι επιτελους παρελαβα και το dacmagic αλλα επειδη δεν παιζει ελευθερος χρονος ουτε για δειγμα αυτη την εβδομαδα δε με βλεπω να το συνδεω πριν την ερχομενη.....

Αν και Off Topic, είμαι περίεργος να ακούσω τις εντυπώσεις σου για το συγκεκριμένο DAC, διότι διαβάζω ουκ ολίγα απαξιωτικά σχόλια για Dac Magic και η δική μου προσωπική, αλλά και φίλων που το έχουν ακούσει εκτίμηση, είναι ενθουσιώδης. Να φανταστείς το ΣΚ που έρχεται με έχει παρακαλέσει φίλος - μέλος του Φόρουμ, να του το δανείσω να το ακούσει γιατί εντυπωσιάστηκε που το άκουσε σπίτι μου.

Οταν συνδεθει και αρχισει να παιζει θα επανελθω με εντυπωσεις το συντομοτερο...γιατι θελω να δω αν ακουω και διαφορες με τα καλωδια που μου προτειναν (και πηρα) τα παιδια εδω.

Μιας και εχω το dac magic και με τρωει η περιέργεια,
πες μας αν ακουσες διαφορες με τα ψηφιακα καλωδια.
ευχαριστώ.

Θα σου πω οτι δυστυχως επειδη δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο τελευταια το συνδεσα μεν αλλα συγκριση καλωδιων δεν εχω προλλαβει να κανω...ακομα... αλλα ελπιζω συντομα να σας πω αν ακουω διαφορες.

ΚΟΨ εισαι εδω???