Ποιο ψυγείο να πάρω?

Re: Ποιο ψυγειο να πάρω?

Αυτά που έχουν την κατάψηξη πάνω λέγονται ψυγεία, το αντίθετο ονομάζονται ψυγειοκαταψύκτες.
Τα δεύτερα βγήκαν μετά τα πρώτα για λόγους λειτουργικότητας.

Βρες αυτό που θέλεις από το σκρουτζ και μετά ρωτάς για το κατάστημα, ρώτα και αν η μεταφορά είναι δωρεάν μέχρι την κουζίνα σου, γιατί μερικοί θέλουν κάτι παραπάνω για κάτι τέτοιο.

Άλλο βασικό μειονέκτημα του ψυγειοκαταψύκτη για μένα είναι ότι δεν εκμεταλλεύεται πλήρως την κατάψυξη. Αυτή η συρταρωτή διάταξη τρώει πολύ χώρο και σε περιορίζει σε πράγματα που χωράνε πιο άνετα στην κατάψυξη του κλασικού ψυγείου (δεν ξέρω αν έχουν βγει μοντέλα με πιο βολική διάταξη κατάψυξης). Βέβαια εγώ χρησιμοποιώ πολύ την κατάψυξη, οπότε το βλέπω υπό άλλη οπτική γωνία.

Ισα, ισα, που τα συρταρια τακτοποιουν τα τροφιμα και δεν ειναι ολα ενα κουβαρι. Εχεις χρησιμοποιησει δλδ και τις δυο διαταξεις και σου αρεσε πιο πολυ η ενιαια καταψυξη του απλου ψυγειου?
Εν πασει περιπτωσει συνηθειες και γουστα ειναι αυτα.

Μετακομιζω και εγω τωρα, και θελω να παρω ψηγειο και φουρνο για το σπιτι.
Ποιες ειναι οι καλες μαρκες, και απο που τωρα αξιζει να παρω ξερει κανεις?
Η ειμαι σε λαθος forum :)

Δεν υπαρχει "καλη" μαρκα.
Ολες οι λευκες συσκευες εχουν (υποτιθεται) μελετηθει ωστε να κρατανε τουλαχιστον 10 χρονια.
Καμια δεν βγαινει εφ`ορου ζωης...
Προβληματα βγαζουν ακομα και αυτες που ειναι "καλες" μαρκες.

Με τα χρηματα που ζηταει ενα "καλο" Liebherr παιρνεις ντουλαπα LG με νερο και παγακια... πολυ απλα...
Αλλιως πας σε κατι οικονομικο, χωρις να πληρωνεις μαρκες.
Πηγαινε δες απο κοντα. Καποια εχουν πλαστικα της πλακας... (ακομα και τα Liebherr )

Φουρνο -> Pitsos/Siemens/Bosch αυτονομη κουζινα με πυρολυση (και οι τρεις μαρκες το ιδιο ειναι, απλα παρε καποια που να εχει τα ματια που θελεις)
Εκει που οι αλλοι ειναι για πεταμα ο φουρνος με πυρολυση θα ζει ακομα σαν καινουριος.

Φυσικα υπαρχουν δυο εργαλεια:
skroutz
google (ονομα προϊοντος + τιμη)

Πηγαινε δες απο κοντα. Καποια εχουν πλαστικα της πλακας... (ακομα και τα Liebherr )

Ειπες μεγαλη αληθεια. Ενω τα Liebherr ειναι πανομοιοτυπα με τα Miele, η ποιοτητα των πλαστικων τους ειναι πολυ πιο κατω. Βεβαια στοιχιζουν και πολυ φτηνοτερα.