Ποιο Sub μεχρι 1000 Ευρω;

Το έχει φίλος. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Σφιχτό κι ελεγχόμενο μπάσο, χωρίς παραμορφώσεις.

Με λίγο ψάξιμο θα το βρεις κάτω από 800 ευρώ στη Γερμανία. Αναμένεται αλλαγή του μοντέλου τέλη καλοκαιριού, γι' αυτό και η χαμηλή τιμή.

Thanks! Λιγο με προβληματιζουν τα τρια 10ιντσα και πως θα δεσουν στον χωρο δεδομενου οτι θα ειναι εγκλωβισμενα μεσα στο επιπλο...

Theleis na sou doso to diko mou (sunfire hrs10) na to dokimaseis ;
An theleis, pare me tilefono tin Paraskevi, poy tha eimai Ellada, na to kanonisoyme.

Μπραβο ρε Ντινο, να σαι καλα! Μεσα, θα σε παρω τηλ!

Μην ασχοληθεις με σαμπακια της σειρας σαν του Ντινου :BDGBGDB55:. Τραγουδησε μου αλλα gummy bear το τραγουδακι και θα σε μονταρω εγω.:flipout::flipout::flipout:

Κατσε ρε Μπιλ, το HRS-10 δεν ειναι το Dominator D-10 με αλλο ονομα;

To hrs-10 ειναι το νεο μοντελο. Το Dominator ειναι το προηγουμενο. Το δικο μου ειναι το hrs-8. Και το hrs-8 ειναι καλυτερο απο το hrs-10 (και ο λογος ειναι οτι ειναι το δικο μου:flipout::flipout::flipout:).

Λοιπον. Περα απο την πλακα δεν θυμαμαι αν το dominator εχει δυο μοναδες (ενεργη/παθητικη). Αν ναι για μενα δεν σου κανει. Απο εκει και περα εχεις καποια θεματακια με το ρακ (που με το yamaha δεν τα ειχες λογο της προς τα κατω εκτονωσης). Αν ενα μερος του σαμπ που θα αντινοβολει προς τα μπρος κοβετε απο το μισο επιπλο (το κομματι που εχεις τα ηχεια) τοτε θα εχεις σοβαρο προβλημα. Αρα θα πρεπει η μοναδα του σαμπ να ειναι στον κενο χωρο. Δοκιμαζεις (με το αζημιωτο:flipout:) και περνεις.

:chinscratch: Λες να εχω προβλημα ε;
Οκ, με επεισες, θα σου επιτρεψω να δοκιμασεις το sub σου στον χωρο μου!

:D

:chinscratch: Λες να εχω προβλημα ε;
Οκ, με επεισες, θα σου επιτρεψω να δοκιμασεις το sub σου στον χωρο μου!

:D

Εδω εκανες ενα λαθος. Ενα sunfire ποτε δεν το δοκιμαζεις. Απλα το επιδεικνυεις :flipout::flipout:

χμμ.. ενδιαφερον.. Το εχει ακουσει κανεις;

Τωρα ταιριαζει η παροιμια ελα μπαρμπα μου να σου δειξω τα αμπελια σου. Για διαβασε εδω. Και αν θες περισσοτερες πληροφοριες θα σε συστησω στους συμμετεχοντες να σου πουν αποψεις. :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Ποιο Sub μεχρι 1000 Ευρω;

Θα σου πρότεινα αυτό Chario Premium SW2 http://www.odes.gr/index.php?page=s...ategory_id=497&option=com_virtuemart&Itemid=5 το πήρε ένας φίλος και έχω πάθει πλάκα , πολύ θα ήθελα να το αγοράσω αλλά δεν με παίρνει.

Tακη μιλαμε για σαμπ και οχι για πορδες :flipout::flipout::flipout:. Οταν θα ακουσεις και εσυ sunfire θα καταλαβεις γιατι πραγμα μιλαμε.:grandpa: