Ποιο sub?

mastoul

New member
23 January 2009
20
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ενδύκνηται κάποιο συγκεκριμένο sub για τον ενισχυτή sony STR-DA1200ES. Τί πρέπει να προσέξω πριν αγοράσω κάποιον; Ισχύ; inch?

ο χωρος που θελεις να καλυψεις κ τα χρηματα που θελεις να κινηθεις?Υπολοιπα ηχεια τι εχεις?

Εχω 2 μπροστινά B&W παλιά και δεν ξέρω στοιχεία. Έχουν απο 2 γούφερ το καθένα και ενα τουίτερ και δύο μικρά πάλι B&W για πίσω.Μελλοντικά θα προστεθεί και ενα κεντρικό. Ο χώρος είναι περίπου 30τμ και το χρηματικό μέχρι τα 500

Γενικα θα ελεγα οτι τα yamaha ειναι sub που δενουν σχετικα ευκολα με πολλα ηχεια με καλο αποτελεσμα και ειναι και οικονομικα (για τον ενισχυτη δεν παιζει ρολο).

Οσο για b&w εχω ακουσει ενα σετακι 600αρια με yamaha sub (sw-320 αλλα δε βγαινει πλεον το συγκεκριμενο μοντελο) και μου αρεσε πολυ το ηχητικο αποτελεσμα.

Θα σου ελεγα λοιπον να δοκιμασεις ν' ακουσεις στο χωρο σου 10ιντσο η 12ιντσο yamaha και να κρινεις τι σου ταιριαζει καλυτερα στ' αυτια σου. Και θα κανεις και τη δουλεια σου μαλλον με λιγοτερα απ' οτι υπολογιζεις.

Το 515 αυτο φανταζομαι εννοουν τα παιδια ειναι εξαιρετικο ,επισης πολυ καλο και μονο 230ευρω ειναι και το Heco sub25A