Ποιο Subwoofer θα μου προτεινατε?

tigerxxx

Established Member
29 June 2007
201
Παιδες θελω τα φωτα σας. Μια και το subwoofer δεν ειναι απολυτα αναγκαιο να ειναι της ιδιας σειρας με τα ηχεια ποιο να παρω για να ολοκληρωσω το 5.1 μου ??
Απο ηχεια εχω την καινουρια σειρα Esprit της Triangle.
Συγκεκριμενα τα Comete Ex για μπροστινα , το Voce Ex για κεντρικο και τα Titus Ex για surround.
http://www.triangle-fr.com/WD100AWP/...tionMod%E8le20
Ο χωρος μου ειναι 4 χ 7 και το υψος 2,7 μετρα.
Της Velodyne εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα καλα. Ισχυει αυτο?
θα χρειαστω 10ιντσο η παραπανω ??
Τελος μηπως υπαρχει καποιο sub που να μπαινει σε γωνια χωρις προβλημα ??

Aν μπορεις να πας και σε πιο μεγαλο θα ηταν καλυτερα πιστευω, θα σου ελεγα να ακουσεις και ρελ για τα λεφτα τους ειναι απαιχτα.

γι τα βελο τα ειπαμε
αυτο το αλλο ειναι bass shaker
κατι που μαλλον δεν σε ενδιαφερει
αν μπορεις πηγαινε για 15αρι
ναι μεν ο χωρος μπορει να λεει τα δικα του
αλλα αν νοιωσεις 15 να σε χτυπα θα νοιωσεις τα κοκαλα σου να κροταλιζουν

Για τα Velodyne τι εννοεις argi οτι τα ειπαμε?? Ξερεις κατι που θα επρεπε να ξερω??
Thanx για την πληροφορια για το bass shaker ... οντως δεν θελω κατι τετοιο!!
Οσο για το 15''αρι, δεν θελω να παθαινω αμοκ απο το πολυ μπασο η να υπερκαλυπτει τα ηχεια μου ... θα ελεγα οτι προτιμω να δενει καλα με τα ηχεια μου. Δεν ξερω αν εννοεις και εσυ το ιδιο!

Last edited:
το να πεθανεις ειναι καθαρα προσωπικο
εγω δεν εχω τασεις αυτοκτονιας
για την ωρα τουλαχιστον
το πως θα δεσει εξαρταται οχι απο το μεγεθος αλλα απο τον συνδυασμο ατακας σαμπ και ηχειων
αν και τα 2 ειναι περιπου ισα εισαι μια χαρα
μπαι δε γουει το ερθ εχει κωνο χαρτιου ιφ γιου νοου
τα βελο λοιπον παιζουν αριστα εχουν ελεγχο και ατακα αλλα
εχουν και σερβο
κατι που χαλα ευκολα σε σχεση με αλλα σερβοοδηγουμενα σαμπακια
και αν ξεκολησει απο το γουφερ ο ανταπτορακος πας και για γουφερ παρεα
κατι που σημαινει πας για φρεσκο σαμπακι

Να σε ρωτησω μια και σε κοβω μεσα στα πραγματα. Αν ειχες τα triangle που απ'οτι ξερω απο αλλα ποστ τα εχεις ακουσει ... με ποιο σαμπ θα τα εκανες παρειτσα? Και σε ρωταω γιατι και εγω περα απο ταινιες που ολα τα σαμπακια δεν εχουνε και ιδιαιτερο προβλημα , με ενδιαφερει στις μουσικες να δενει εξισου καλα. (Για Budget μιλαμε απο πεντακο ως χιλια ) .

Last edited:
ενα σεισμο 12 η αν μπορεις να βαλεις κατι παραπανω πας για 15
ετσι εκανα εγω
τα ηχεια σου μου ειναι ΗΧΕΙΑ και επειδη συνηθως δεν τα διαεγουν τυχαια αν θες ατακα με audiophile χροιες
απλα ακου οτι θες
ακου και τους σεισμους
μετα βγες και γραψε τι ακουσες

μια απορία έχω. το Β&W PV1 γιατί δεν το προτείνει κανένας?

geia sou file kai apo emena....tha ithela kai egw me ti seira mou na sou pw ti gnwmi mou..ean theleis to sub gia tainies kai gia mousiki alla na thes kai apisteuto elegxo i epilogi einai mia!B&W PV-1.paizei dynata,kai to kalytero?den trizei tipota mesa sto spiti kai den enoxlei tous geitones.diavase dokimes sto internet kai tha deis.apo timi to exw vrei 1100.aksizei omws.xarika an se voithisa estw kai ligo