Επειδή το κινητό μου πιάτο κάνει με τον παραμικρό αέρα "τραμπάλα" πάνω-κάτω μια ζωή, είχα τοποθετημένα 2 μονά lnb για τον λόγο να έχω μικρό βάρος μπροστά για να αποφύγω όσο το δυνατόν την τραμπάλα. Το αντίτιμο ήταν ότι στα τρία σημεία του σπιτιού που κατεβάζω καλώδιο θα πρέπει να δουλεύει ΜΟΝΟ ένας δέκτης.
Στις προσεχείς ημέρες κατά πάσα πιθανότητα θα λυθεί το το πρόβλημα της τραμπάλας (τεχνικού και σιδερά θέλοντος) , σκέφτομαι να αλλάξω τα lnb και να βάλω τετραπλά για να τροφοδοτώ ΑΥΤΟΝΟΜΑ τους τρεις δέκτες που έχω στα διάφορα σημεία του σπιτιού.
Εχω μείνει από παλιά με την εντύπωση ότι τα πολλαπλά lnb δεν είναι τόσο ευαίσθητα όσο τα μονά. Συνεχίζεται αύτή η άποψη ή έχει εξελιχθεί η τεχνολογία και σ' αυτά; Αν όχι, έχετε να μου προτείνετε καμιά συγκεκριμένη μάρκα;
Υ.Γ. α ρε και να μην ήμουν κοντά με τους "τρελαμένους" βόρειους..... :nounder:
Στις προσεχείς ημέρες κατά πάσα πιθανότητα θα λυθεί το το πρόβλημα της τραμπάλας (τεχνικού και σιδερά θέλοντος) , σκέφτομαι να αλλάξω τα lnb και να βάλω τετραπλά για να τροφοδοτώ ΑΥΤΟΝΟΜΑ τους τρεις δέκτες που έχω στα διάφορα σημεία του σπιτιού.
Εχω μείνει από παλιά με την εντύπωση ότι τα πολλαπλά lnb δεν είναι τόσο ευαίσθητα όσο τα μονά. Συνεχίζεται αύτή η άποψη ή έχει εξελιχθεί η τεχνολογία και σ' αυτά; Αν όχι, έχετε να μου προτείνετε καμιά συγκεκριμένη μάρκα;
Υ.Γ. α ρε και να μην ήμουν κοντά με τους "τρελαμένους" βόρειους..... :nounder: