Ποιο θα αγοράσετε? Xbox X/S ή PlayStation 5?

Xbox X/S ή PlayStation 5?

• Total voters
    45

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,742
Λιβαδειά
xbox-vs-ps5.jpg

Last edited:
Κανένα, αν δεν περάσουν τουλάχιστον δύο χρόνια από την αρχική διάθεσή τους στην αγορά. :ROFLMAO:

Σίγουρα το Xbox x . Αν δεν σπάσω το xiaomi από τα νεύρα μου και χρειαστώ νέο κινητό μέχρι τον Νοέμβριο θα το απολαύσω στις γιορτές των Χριστουγέννων .

Ντερμπυ το ματς.

Οταν βγει κανα σοβαρο παιχνιδι (BF VI) θα το σκεφθω να παρω το ps5. Oχι digital ομως. Μου αρεσει να πεταω και δισκακια μεσα και εχουν αρκετα τα παιδια .

Καλά 6-7 άτομα έτσι και αλλιώς γράφουμε εδώ και τρωγόμαστε...

μπα...
εκτος της δυσκολης οικονομικης συγκυριας,ακομη και να μπορουσα δεν θα επερνα ακομα τιποτε.
οταν και εφοσον,με τα σημερινα δεδομενα,ενα x θα το χτυπαγα ανετα.

Εννοείται PS5! Τόσα παιχνίδια έχω για να ξαναπαίξω με καλύτερα γραφικά και υψηλότερα frame rate! Απλά είπαμε κλαη άνοιξη με δώρο την λαμπάδα!

Βλέπω το Xbox κερδάει στο τέλος του ημιχρόνου με ένα γκολ διαφορά. :award:

Μπα το σκορ θα ειναι σαν το ματς Μπαγερν (Series X)-Μπαρτσελονα (PS5).

Και η Μπαρτσελονα καποτε ειχε ομαδαρα αλλα τωρα σερνεται.

Κατι που δεν βλεπω να σχολιαζουν πολλοί ειναι το μεγεθος και ο σχεδιασμος του PS5.

Ενταξει θα μπει σε ενα (μεγαλο) ραφι και δεν θα πολυφαινεται αλλα και παλι αν εχεις κατι γιγαντιαιο και ασχημο σου χαλαει την εικονα.

Κατι που δεν βλεπω να σχολιαζουν πολλοί ειναι το μεγεθος και ο σχεδιασμος του PS5.

Ενταξει θα μπει σε ενα (μεγαλο) ραφι και δεν θα πολυφαινεται αλλα και παλι αν εχεις κατι γιγαντιαιο και ασχημο σου χαλαει την εικονα.
Δεν υπαρχει χρηστης ps που να βλεπει το νεο ps5 μεγαλο και ασχημο. Θα βρουν τροπο να το κρυψουν ή θα αλλαξουν ακομη και επιπλο tv για να ταιριαζει.

Οι καμπύλες του PS5 δεν πρέπει να κρυβονται!