Ποιό θεωρείτε καλύτερο image για τον 8000HD?

bisbikoulas

Senior Member
3 December 2007
410
Ξέρω ότι πολοί έχουν κάνει την ίδια ερώτηση στο παρελθόν αλλά επειδή τα image βελτιώνονται, βγαίνουν νέες εκδόσεις κλπ, και επειδή έχω βγεί πολύ καιρό έξω από το παιχνίδι ρωτάω:

Εγκατάσταση σε 2 τεμάχια DM800HD οι οποίοι μοιράζονται στο ίδιο σπίτι μια original κάρτα ΓΟΒΑ μέσω ψψψκαμ. Αρα η κύρια απάιτηση να κάνει τα ίδια.

Μου άρεσε το autoresolution plugin του Gemini2 που είχα ενώ κατά τα λοιπά οι απαιτήσεις είναι απλές. Εκτός από τα κλασικά θέλω να μπορώ να εγκαταστήσω το Crypto 50 για να βλέπω mpeg4, καλό θα ήταν να υπάρχει και internet browser. Η δυνατότητα media player και πολαπλών image δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.

Τι λέτε?

Re: Ποιο image για 800ρη?

Icvs με gemini plugin και τα εχεις ολα

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά όταν το γκουγκλαρα με έστειλε σε ένα φορουμ (ολλανδικό ή κάτι τέτοιο) το οποίο έχει images μόνο για τον 800SE ή τον 500HD.

Μήπως δεν βλέπω κάτι σωστά?

Επισης θα προτιμούσα να υπάρχει κάτι τι στα αγγλικά...

Απάντηση: Ποιο image για 800ρη?

θες κάτι έτυμο η μπορείς να ασχοληθείς ;
για έτυμο έχεις
nemesis 2.2
newnigma
open-pli

για να ασχοληθείς βάζεις experimental,TSpanel, κάποιο skin που θα βρεις να σου αρέσει,picon που θα βρεις μόνος σου και θα τα περάσεις, τα όποια plugin σου είναι χρήσιμα (xmltv,crossepg) κτλ

Καλημέρα σας.Μετά από 2 χρόνια απροβλημάτιστης λειτουργείας με το Nabilo Blackhole v012 ξαφνικά ο δέκτης άρχισε να αναβοσβήνει,και είπα άντε ας του βάλω ένα άλλο image.Καταρχήν το συγκεκριμμένο καλό ήταν,σταθερό,αλλά είχε ψιλο-σταματήσει να ενημερώνεται.Έτσι λοιπόν δοκίμασα το openPLI_2.1V και το τελευταίο newnigma 3.2.1 που μάλλον έχει βγεί και νεότερο,γιατί έκανε update σε νεότερη έκδοση.To newnigma μου φάνηκε βαρύ,και άρχισε τις βλακείες tuner failed,κάτι που το nabilo δεν το έκανε ποτέ.

Any way θα ήθελα την γνώμη σας και για κάποιο άλλο image,μιας και πήρα φόρα και τα δοκιμάζω σαν πουκάμισα..χαχαα.Ευχαριστώ.

Sifteam
LT7th
iCVS + Gemini
Dream Elite
Nemesis 2.3
POD (Power of Dream)
Merlin2 Excalibur
SatDreamGR (το δικό μας!)

Δε ξέρω αν ξεχνάω κάποιο σημαντικό.

NewNigma² 3.1.1 OE1.6
είναι η πληρέστερη με ενεργοποίση p.in picture καί 14 lnb χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ ενάμιση χρόνο.

Re: Απάντηση: Ποιό θεωρείτε καλύτερο image για τον 8000HD?

NewNigma² 3.1.1 OE1.6
είναι η πληρέστερη με ενεργοποίση p.in picture καί 14 lnb χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ ενάμιση χρόνο.

Το newnigma το είχε ήδη αναφέρει ο φίλος, γι' αυτό και δε το ανέφερα κι εγώ.

Αν υπάρχει κάποιο άλλο καλό image, ας το αναφέρει κάποιος. Γνωρίζω μερικά ακόμα (All-Russian, Domica κτλ) αλλά δε νομίζω πως έχουν κάποιο ενδιαφέρον.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας.Έβαλα LT7th-nabilo-Dream Elite-SatDreamGR και nemesis 2.2 HD.Κατέληξα στο nemesis το οποίο μου άρεσε ποιό πολύ.Επειδή σχεδόν όλοι δεν έχουν στους server τους τα γνωστά emu,και θέλω mgamd από 1.35 και πάνω,μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να θυμηθώ πως το περνάω χειροκίνητα?Ευχαριστώ πολύ.

Re: Απάντηση: Ποιό θεωρείτε καλύτερο image για τον 8000HD?

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας.Έβαλα LT7th-nabilo-Dream Elite-SatDreamGR και nemesis 2.2 HD.Κατέληξα στο nemesis το οποίο μου άρεσε ποιό πολύ.Επειδή σχεδόν όλοι δεν έχουν στους server τους τα γνωστά emu,και θέλω mgamd από 1.35 και πάνω,μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να θυμηθώ πως το περνάω χειροκίνητα?Ευχαριστώ πολύ.

Περνάς χειροκίνητα το plugin tunisiasat και μετα κατεβάζεις απο τον σερβερ του ο,τι θέλεις (ειναι και χωρισμένα ανα ίματζ ορισμένα...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιό θεωρείτε καλύτερο image για τον 8000HD?

Περνάς χειροκίνητα το plugin tunisiasat και μετα κατεβάζεις απο τον σερβερ του ο,τι θέλεις (ειναι και χωρισμένα ανα ίματζ ορισμένα...)

Ευχαριστώ πολύ.Το plugin tunisiasat 3.0 το είχα ήδη κατεβάσει,και το είχα περάσει χειροκίνητα.Όντως έχει τα cams χωρισμένα για όλα τα image,αλλά μόλις πάω να κατεβάσω το E2MGcamd_1.35a2 μου λέει:opkg:/tmp/opkg-2iqFeB/e2MGcamd_1.35a.tbz2:invalid magic
*Failed to extract control file from/tmp/opkg-2iqFeB/e2MGcamd_1.35a.tbz2
Εκτέλεση τελείωσε!!

Και φυσικά δεν έχει εγκατασταθεί.Καμία ιδέα τι φταίει?Ευχαριστώ.

Στο τεύχος του Digital TV Info που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες έχω γράψει ένα mega συγκριτικό από 16 enigma2 images. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον.

Απάντηση: Re: Ποιό θεωρείτε καλύτερο image για τον 8000HD?

Στο τεύχος του Digital TV Info που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες έχω γράψει ένα mega συγκριτικό από 16 enigma2 images. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον.

Ευχαριστώ πολύ malakudi.Το περιμένω να διαβάσω.