Ποιο τραγούδι είναι αυτό ;

εντομίκο

New member
11 July 2011
7
Χέλλο σε όλους -bye-

Αύτο είναι ένα καλύτερο forum!!

Είμαι σε ένα άλλο φόρουμ (εξωτερικό) και προσπαθούμε να εντοπίσουμε κάποια τραγούδια. Έχουμε αυτό το ελληνικό τραγούδι, και κανείς δεν ξέρει τίποτα γι 'αυτό.
Ίσως κάποιος εδώ ξέρει το τραγούδι αυτό ή η τραγουδίστρια;

Εδώ κάτο είναι ένα μικρό κομμάτι (που είναι το μόνο που έχω) και τους στίχους, αν μπορούν να βοηθήσούν (stixoi.info δεν λειτουργεί πια;)

http://www.fileden.com/files/2009/5/5/2431416/Greeksong.mp3

Μη με ρωτάς να σου πω αν σ'αγαπάω
Σ'το είπα τότε και πληγώθηκα πολύ
μέσα στον πόνο μου εσένα να κοιτάω
και να φωνάζω κάνει λιγή υπομονή

μη μου ζητάς το χρόνο πίσω να γυρίσω
το θέλω τόσο μα είναι αδύνατο αυτό
είναι καλύτερα την μοίρα να αφήσω
ν'ακολουθήσω το δικό της ριζικό

Ευχαριστώ πάρα πολύ !

Χεχε συμφωνώ εγώ !! :D Δεν είναι για μένα αλλά αυτό δεν πειράζει... είναι το challenge που είναι ενδιαφερών... στο forum μας είμαστε μόνο 2 που καταλαβαίνουμε (λίγο) τα ελλήνικα ... και δεν είμαστε έλληνες! (έτσι λυπάμαι ότι δεν μπορώ να γράφω καλύτερα :stupido: ).
Μου φάνηκε ότι το τραγούδι αυτό δεν ήταν τόσο παλιό - αλλά πολλά από τα ορισμένα παλιώνουν πολύ γρήγορα ;)

Απάντηση: Re: Ποιο τραγούδι είναι αυτό ;

Άστον βρε τον άνθρωπο. Αγαπάει!
:grandpa: Ο Πετραλιάς θα ξέρει το κομμάτι...

Αποκλείεται, μόνο ο Δημοκηδής τα ξέρει αυτά. Τα έμαθε στο Αμέρικα :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Κάτι μου λέει, νομίζω Θεσσαλονικιά είναι η ερμηνεύτρια, έστω από Λαμία και πάνω (πέριξ εθνικής οδού). Ο Δημοκηδής θα μας πει σίγουρα...

Χεχε συμφωνώ εγώ !! :D Δεν είναι για μένα αλλά αυτό δεν πειράζει... είναι το challenge που είναι ενδιαφερών... στο forum μας είμαστε μόνο 2 που καταλαβαίνουμε (λίγο) τα ελλήνικα ... και δεν είμαστε έλληνες! (έτσι λυπάμαι ότι δεν μπορώ να γράφω καλύτερα :stupido: ).
Μου φάνηκε ότι το τραγούδι αυτό δεν ήταν τόσο παλιό - αλλά πολλά από τα ορισμένα παλιώνουν πολύ γρήγορα ;)
Με το γράψιμο, μια χαράς τα πας. Με το αντικείμενο του challenge υπάρχει κάποιο μπέρδεμα και ίσως πρέπει να το ξαναδείς το θέμα. -bye-

Είναι η πολύ ταλαντούχα και γνωστή αοιδός Φούλη Τζελέπη στο "Αχ και να ξερες" :D

http://www.youtube.com/watch?v=Qvd_Z-0TC5Q&feature=player_embedded#at=51

Κάτι μου λέει, νομίζω Θεσσαλονικιά είναι η ερμηνεύτρια, έστω από Λαμία και πάνω (πέριξ εθνικής οδού).

και ναι, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή απ' τις Σέρρες...τα καλύτερα...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Ποιο τραγούδι είναι αυτό ;

Αποκλείεται, μόνο ο Δημοκηδής τα ξέρει αυτά. Τα έμαθε στο Αμέρικα :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Τα βλέπεις γατάκι; Την βρήκε ο Θεός! Να τον ακούς τον παλιό!
Τι σόι admins είμαστε αν δεν γνωρίζουμε την ποιότητα και το δυναμικό των χρηστών μας; :flipout:

Είναι η πολύ ταλαντούχα και γνωστή αοιδός Φούλη Τζελέπη στο "Αχ και να ξερες" :D

http://www.youtube.com/watch?v=Qvd_Z-0TC5Q&feature=player_embedded#at=51

και ναι, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή απ' τις Σέρρες...τα καλύτερα...

:award::flipout:Έχει και αυτό τα 'αξάν' στο νννιιι. Δυστυχώς μόνο μια Φούλη ήξερα, τη Φούλη Δημητρίου πως μου ξέφυγε αυτή η αοιδός?:HTEHETH63:
Βλέπω Νίκο είσαι όλο αποκαλύψεις :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Ποιο τραγούδι είναι αυτό ;

Μπράβο Νίκο !!! Τι να πω...

Την βρήκε ο Θεός! Να τον ακούς τον παλιό!
:flipout:
Ακριβώς ! :award: :D

Και η Φούλη πρέπει να είναι χαρούμενη ότι δεν είναι εντελώς ξεχασμένη...

:aktion033:

Ε όχι και ξεχασμένη.
Εδώ λέει "Βαρύ πυροβολικό του μαγαζιού η Φούλη Τσελέπη, για την οποία οι συστάσεις είναι περιττές."

Μάλλον δεν είστε και πολύ της τέχνης, ε?
:flipout:

εντομίκο βάλε να βρούμε κάτι πιο εύκολο την άλλη φορά για να μην μας παίρνουν την πρωτιά:flipout:στην τέχνη οι παλιοί.

Last edited:
... λυπάμαι, δεν μπήκα νωρίτερα για να σας βγάλω από τον κόπο ... την ξέρω βέβαια, πατριώτισα μου είναι, τραγουδούσε και στα πανηγύρια της περιοχής ''Ροδολίβεια 2011'' ... πριν τον Ρουβά, έκανε διαφήμιση και στα ''κρι-κρι'' ...