Ποιο ξενοδοχειο στο Παρισι;

6 ημερες, θα προσπαθησουμε να το γυρισουμε οσο αντεχουν τα ποδια μας..

Μιά χαρά είσαι... Είπαμε, μόνο να μην βρέχει.....
Με το metro πάς παντού... με το λωφορείο βλέπεις... με τα πόδια απολαμβάνεις...
Και να ξυπνάς πρωί... να προλαβαίνεις και φρέσκα τα κρουασάν...
icon12.gif

Να ξυπνάς αργά για να έχεις ξενυχτήσει σε bistrot και να έχεις εξαντληθεί από το περπάτημα στα παρισινα σοκάκια και σε..άλλες δραστηριότητες εντός ξενοδοχείου ;)

Συνδύασε τα και όταν γυρίσεις με το καλό σε βλέπω ξάπλα κάνα μήνα!!!

Άλλωστε γι αυτό μου αρέσουν εμένα, οι εκδρομές εκτός Ελλάδας!!!!

Αν θες σωα τα ποδαράκια σου, το βασικό ειναι να αποφύγεις τις επισκέψεις σε μπουτίκ ή πολυκαταστήματα, όπου μπορεί να θέλει να ψωνίσει η γυναίκ σου!

Αν θες σωα τα ποδαράκια σου, το βασικό ειναι να αποφύγεις τις επισκέψεις σε μπουτίκ ή πολυκαταστήματα, όπου μπορεί να θέλει να ψωνίσει η γυναίκ σου!

Τι λες βρε Voreios εκεί είναι το θέμα, η γυναίκα σου ψωνίζει και εσυ έχεις πάει στα Hi-Tech και ψωνίζεις άνετα....

Re: Απάντηση: Ποιο ξενοδοχειο στο Παρισι;

Όχι ρε... μη φοβάσαι... Αυτά που λέει η Τατιάνα είναι για τους ανύπαντρους... :flipout:

Γιατί αγόρι μου ποιός είπε ότι ο γάμος σκοτώνει το σεξ? (εεεε δλδ πολλοί το λένε το θέμα είναι να καταπολεμήσεις αυτή την άποψη)

Τι λες βρε Voreios εκεί είναι το θέμα, η γυναίκα σου ψωνίζει και εσυ έχεις πάει στα Hi-Tech και ψωνίζεις άνετα....

Αυτό το κάνεις κι εδώ δε χρειάζεται να τρέχεισ στο Παρίσι και να ξοδεύεσαι για αεροπορικά και ξενοδοχεία...

Εγώ πάντως μετά από μια βόλτα στο Λούβρο είχα πολύ διάθεση για.....πως να το πούμε....ζουζουνίσματα ας πούμε..,.δεν ξέρω μου το κάνει η τέχνη αυτό μάλλον.......

Anyway, Τάκη αν πας στο Παρίσι για ψώνια too expensive way to shop:P

Αλλά από όσο σε ξέρω δε νομίζω:)

Εμένα δυστυχώς η γυναίκα μου με θέλει μαζί της όταν ψωνίζει (ειδικά σε ξένη χώρα) και παρόλο που το πρώτο που θα δει της λέω ότι...είναι υπέροχο και της έρχεται κουτί, το ξεποδάριασμα είναι βέβαιο!

Όχι ρε... μη φοβάσαι... Αυτά που λέει η Τατιάνα είναι για τους ανύπαντρους... :flipout:
εισαι εσυ μια ποντικομαμή...
icon10.gif

Για να ακουω και κανενα ακομα ξενοδοχειο, για να παρω τον πρακτορα και να τον "πρηξω"! :flipout:

Re: Απάντηση: Ποιο ξενοδοχειο στο Παρισι;

εισαι εσυ μια ποντικομαμή...
icon10.gif

Για να ακουω και κανενα ακομα ξενοδοχειο, για να παρω τον πρακτορα και να τον "πρηξω"! :flipout:

Δεν εχουμε παει ρε φιλε Παρισι, τι να σου πω ??

Αμα θελεις τιποτε απο Τιρανα να σου πω...

Εμένα δυστυχώς η γυναίκα μου με θέλει μαζί της όταν ψωνίζει (ειδικά σε ξένη χώρα) και παρόλο που το πρώτο που θα δει της λέω ότι...είναι υπέροχο και της έρχεται κουτί, το ξεποδάριασμα είναι βέβαιο!

Ε τον κακομοίρη....κουράγιο φίλε κουράγιο....

Αυτό το κάνεις κι εδώ δε χρειάζεται να τρέχεισ στο Παρίσι και να ξοδεύεσαι για αεροπορικά και ξενοδοχεία...

Εγώ πάντως μετά από μια βόλτα στο Λούβρο είχα πολύ διάθεση για.....πως να το πούμε....ζουζουνίσματα ας πούμε..,.δεν ξέρω μου το κάνει η τέχνη αυτό μάλλον.......

Anyway, Τάκη αν πας στο Παρίσι για ψώνια too expensive way to shop:P

Αλλά από όσο σε ξέρω δε νομίζω:)

Τατιάνα όπως και να το δεις, άλλο εδώ και άλλο στο Παρίσι, τα ψώνια γενικότερα...
Θα δεις τον Τάκη πως θα γυρίσει...