Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

υπαρχει χωρος και για μενα στην παρεα? αν οχι να παρω το κουβαδακι μου και να παω στην ακρη μονος.

Μόλις γύρισα από 3 εβδομάδες διακοπών στη Σύμη από όπου κατάγομαι. Την προτείνω ανεπιφύλακτα (αν δεν παινέσεις το σπίτι σου...). Είναι προσβάσιμη μέσω Ρόδου (έχει 4-5 πλοία κάθε μέρα που την προσεγγίζουν σε 4λεπτά - 2 ώρες ανάλογα με το πλοίο).

Στο http://www.symigreece.com/
μπορείτε να βρείτε πληροφορίες

Μαζι και εγω , ζορια στη δουλεια , εχουμε και τον μικρο (5 μηνων) , δυσκολα τα πραγματα.

Βεβαια μενω Ζακυνθο οποτε θεωρειται σαν να κανω διακοπες ολο το χρονο αλλα μια αλλαγη δεν βλαπτει... περυσι ειχα παει μια βδομαδα Κερκυρα.

Απάντηση: Re: Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

Μαζι και εγω , ζορια στη δουλεια , εχουμε και τον μικρο (5 μηνων) , δυσκολα τα πραγματα.

Βεβαια μενω Ζακυνθο οποτε θεωρειται σαν να κανω διακοπες ολο το χρονο αλλα μια αλλαγη δεν βλαπτει... περυσι ειχα παει μια βδομαδα Κερκυρα.

Α, ρε τυχερε!!!!!!!!!!!! Απο Πατρα δυσκολα το βλεπω να πηγαινω μεχρι εκει!!!!!!! Οποτε μαλλον βαλτε και μενα μεσα στην παρεα σας. Θα σας προσεχω να μην ερθει κανας μαντραχαλος και σας χαλασει τα αμμοσπιτακια σας:flipout: :flipout:

Τι παίχτηκε; Πολλά γεννητούρια στο club;
Μιά από τα ίδια και εγώ. Η Tzimiscούλα αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και δεν παίζει. Άσε που μας έχουν φάει το πορτοφόλι τα μεταφορικά και η εγκατάσταση προαπαιτούμενων! :bigcry:

Δεν πειράζει παιδιά, αυτά είναι ευχάριστα.
Νομίζω ότι δε στεναχωριέστε και πολύ στην πραγματικότητα...
Μπορεί να μην πάτε διακοπές, αλλά το αντίτιμο θα είναι πολύ μεγάλο!
Με το καλό και στους τρεις σας!

Ούτε εγώ διακοπές φέτος..... :bigcry:

Αννούλα επειδή κι εγώ μόνο Ναύπλιο θα την βγάλω, αφού ο άντρας δουλεύει και δε θα πάμε πουθενά, να κανονίσουμε να τα πούμε! :ernaehrung004:

Όσοι από εσάς περιμένουν μωράκια, με το καλό!!!!!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

Νομίζω ότι δε στεναχωριέστε και πολύ στην πραγματικότητα...

E, όχι, ήταν προσχεδιασμένο έγκλημα. Μόνο όχι όσο θα έπρεπε γιατί μας έκατσε καλοκαίρι. :)

Με το καλό και στους τρεις σας!

Νάσαι καλά. :)

Re: Απάντηση: Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

Όσοι από εσάς περιμένουν μωράκια, με το καλό!!!!!!!

Ευχαριστούμε! :)
Βέβαια ότι σύνδεση και να πήρα πάλι 9 μήνες download θέλουν τα σκασμένα ζωή νάχουν! :bigcry:

Τι παίχτηκε; Πολλά γεννητούρια στο club;
Μιά από τα ίδια και εγώ. Η Tzimiscούλα αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και δεν παίζει. Άσε που μας έχουν φάει το πορτοφόλι τα μεταφορικά και η εγκατάσταση προαπαιτούμενων! :bigcry:

Αδελφέ, καλή λευτεριά!!!:grinning-smiley-043

Λοιπον ...... καταρχας ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ στους ετοιμογεννους !!!!!!!

.....δεν μου λετε ..... πιανεται για διακοπες αμα πετας μπαζα απο της 9 το πρωι μεχρι της 5 η ωρα και σκαβεις και μετα βοηθας τον αδερφο στη δουλεια γιατι τρεχει πολυ .....

αυτα για 3 βδομαδες !

διακοπες απο τις 5 το απογευμα μεχρι πρωιας ......