Ποιοί διαβάζουν τις Ελληνικές Εφημερίδες

Re: Απάντηση: Ποιοί διαβάζουν τις Ελληνικές Εφημερίδες

Συνέχισε, μπράβο σου.....
Ευτυχώς που δεν έχω την αίσθηση του χιούμορ που έχεις εσύ πάντως, γιατί κάνει πολύ ζέστη εδώ.

Μαθε να εχεις χιουμορ, να αντιμετωπιζεις καθετι με την βαρυτητα που του αναλογει ( και το ποδοσφαιρο θελει πλακα) και προσπαθησε να φτιαχνεις φιλους και οχι εχθρους...στο λεω εντελως φιλικα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιοί διαβάζουν τις Ελληνικές Εφημερίδες

Eλεος ρε παιδια,δεν σταματαμε.....

Κάπου διάβασα ότι σ' αυτό το νήμα κάνουμε πλάκα και απάντησα πιστεύω με χιούμορ.....

Τα έλεος, που κολλάνε?????

Προφανώς δεν καταλαβαινόμαστε πια και αυτό δεν είναι καλό. Καλό βράδυ να έχετε όλοι!!!!-bye--bye-

Re: Απάντηση: Re: Ποιοί διαβάζουν τις Ελληνικές Εφημερίδες

Ποιο ειναι το προκλητικο?
το κομπλεξικοι πελατες?
υπαρχει καποιος που παρεξηγηθηκε με αυτο?
δεν το χρησιμοποιουμε καπου καπου στις ποδοσφαιρικες συζητησεις μας?

ο Αγγελος απαντησε με παρορμητισμο οπως θα απαντουσε σε καποιον φιλο του οταν πινοντας καφε θα ερχοταν η κουβεντα στα ποδοσφαιρικα και θα πειραζε ο ενας τον αλλο ( η μιση χαρα των ομαδων ειναι αυτα τα πειραγματα) γι αυτο δεν εχω κανενα προβλημα με τον Αγγελο.

Εχω ομως προβλημα με εσενα που φαινεται οτι θιχτηκες και το παιζεις σοβαρος ενω αν δεν θες να κανεις πλακα απλα προσπερνας το θεμα και δεν συμμετεχεις χαλοντας το αστειο...

+1 :guitarist:

Επιτέλους βρήκα εναν συμφορουμίτη όπου μπορώ να μιλάω ελεύθερα και να μην παρεξηγείται !!
Δόξα τον Θεό εισακούστηκαν οι προσευχές μου.

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω όλοι οι άλλοι (αυτοί που παρεξηγούνται) τι τους έχω κάνει ? :grandpa:

Δηλαδή το κακό σε τέτοια posts είναι το να συνεχίζεις την κουβέντα, το να την αρχίζεις ή το να μην απαντάς ? Έχω μπερδευτεί.