Είχαμε άμεσες εξελίξεις!!!!!
1) Σας προτρέπω να μην γράφετε "βλακείες" και άλλες "χαζαμάρες" (δηλ. πράγματα διαφορετικά) σ' αυτό το site! Να σοβαρευτούμε!
2) Μετά την καταγραφή του προβλήματός μας, έλαβα νέο τηλεφώνημα την LG. Αρνήθηκα για μια ακόμη φορά να πηγαίνω την TV στο σέρβις τους. Αμέσως μου ζήτησαν το SN της τηλεόρασής μου (είναι γραμμένο στο πίσω μέρος αυτής) και την ημερομηνία αγοράς της. Αφού έγιναν αυτά μετά από μισή ώρα είχα και νέα επικοινωνία με την Υπεύθυνη πλέον της LG!! και ως εκ του θαύματος ..... συμφωνήσαμε στην εξής πιό κάτω λογική λύση (κατά την γνώμη μου), την οποία θα την επικυρώσω αύριο, αφού μου πείτε και εσείς... τι θέλετε. Σήμερα!!!
3) Αρχικά δίνω ανοιχτά το τηλέφωνό μου σε όλους σας και λέω προσοχή στην χρήση του Κιν. 6944591378 μου "είναι επαγγελματικό"!
4) Τώρα στην λύση: Μου ανακοινώθηκε ότι βγήκε καινούργιο firm (ποιό όμως, δεν ήξερε η Υπέυθυνη) που διορθώνει λέει τα προβλήματά μας!
Θα πρέπει (αυτό, θα επιβεβαιώσω και αύριο με την Υπεύθυνη) όμως να πάμε τις TV μας στο σέρβις.
5) Αν η TV μας δεν επιδιορθωθεί., τότε άμεσα (σε μια μέρα) θα στείλει e-mail στο κατάστημα που αγοράσαμε την TV για λάβουμε όλοι το τίμημα - πιστωτικό όριο που καταβάλαμε κατά την αγορά της για να αγοράσουμε ότι θέλουμε. Έτσι έγινε και με τους άλλους τρείς! Έτσι θα γίνει και με μας!.
6) Νομίζω ότι αυτό είναι και το λογικό ή τουλάχιστον αύριο (όταν μιλήσω μαζί της) να κανονίσω να έλθει το σέρβις στο σπίτι μας και όχι .... το βουνό στον Βούδα για να περάσει το firm και να δούμε αν λειτουργεί σωστά.
7) Ξέρω, όπως και όλοι σας, ότι και το νέο firm να βάλουν πάλι δεν θα παίζει σωστά, αλλά ας το κάνουμε (πρέπει να το κάνουμε...) μπορεί η LG να θέλει να σεβαστεί τους κανόνες του Αστικού δικαίου, όπως πρέπει να κάνουμε και εμείς. Όμως, τηλεόραση - για πάνω από δύο μέρες - που να μην υπάρχει στο σπίτι του καθενός μας και να την στερείται ο εαυτός μας ή και οι οικογένειές μας θα πρέπει να το ξεχάσει η LG! Άμεση Λύση Τώρα! ή γίνεται (αφού ξέρουν πολύ καλά τα προβλήματά μας) ή δεν γίνεται και πέρνουμε ότι θέλουμε.... σε δύο μέρες.
8) Περιμένετε μέχρι αύριο για νέες οδηγίες μου....
9) Ευχαριστώ για το "Ευχαριστώ σας". Αυτό με σκλαβώνει, και θα κάνω το καλύτερο για σας! Ελπίζω κάποτε να σας γνωρίσω και από κοντά! Τα Τρίκαλα είναι στο κέντρο της Ελλάδας. Έχετε ανοιχτή πρόσκληση μου.
Να σημειώσω ότι καλό πρόσωπο θέλει να δείξει και η LG, με τις κινήσεις αυτές! ή θα τα ακούσει στο τέλος .... ή θα πούμε μπράβο στην Υπεύθυνη για την άμεση ανταπόκριση στα προβλήματά μας.
10) Σημαντικό!! Εσείς, οι ειδικοί (από τους 20) με τις δοκιμές που θα γίνουν να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά και να είστε σε επικοινωνία μαζί μου. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά.