Συμφωνώ !!!!Να προστεθεί στην λίστα των αποδεκτών της αποστολής και το ΚΕΠΚΑ
Συμφωνώ !!!!Να προστεθεί στην λίστα των αποδεκτών της αποστολής και το ΚΕΠΚΑ
1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000
2)ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ 42LG 7000
3)GEORGEDEPPY 37LG7000
4)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000
5)jastapstar?????εισαι μεσα τελικα?
6)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000
7)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000.
8)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000
9)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000
10) sakisaa 42 lg7000
11)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000
12)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000 (είναι ο ξαδερφός μου που τον πήρα στο λαιμό μου)
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41498&page=7252lg7000, αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως υπαρχει προβλημα, μιας και δεν εχω δοκιμασει αυτα που λετε. Μπορει καποιος να μου υποδειξει ενα λινκ που να εξηγει τι να κανω ωστε να διαπιστωσω μονος μου το προβλημα?
Μιλησα με ΚΕ.Π.ΚΑ. αλλα πρεπει να εισαι μελος για να γινει καταγγελια.
http://kepka.org/index.php?option=com_comprofiler&task=registers
Αν καποιος ειναι μελος ας βοηθησει.
Απλη ερωτηση: Το truemotion στο on (100hz) δημιουργει "σπασιματακια" στη κινηση? Αν ναι, αυτο συμβαινει λογω αδυναμιας επεξεργασιας δεδομενων. check it out..52lg7000, αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως υπαρχει προβλημα, μιας και δεν εχω δοκιμασει αυτα που λετε. Μπορει καποιος να μου υποδειξει ενα λινκ που να εξηγει τι να κανω ωστε να διαπιστωσω μονος μου το προβλημα?
Απλη ερωτηση: Το truemotion στο on (100hz) δημιουργει "σπασιματακια" στη κινηση? Αν ναι, αυτο συμβαινει λογω αδυναμιας επεξεργασιας δεδομενων. check it out..
Toτε Πετρο αξιζει να συμμετέχεις γιατι φανταζομαι οτι τα 100hz ηταν κριτηριο για την αγορα της TV σου.Σπασιματακια? Ναι, μαλλον.
Toτε Πετρο αξιζει να συμμετέχεις γιατι φανταζομαι οτι τα 100hz ηταν κριτηριο για την αγορα της TV σου.
Τα χρηματα που πληρωσαμε την εκαστοτε χρονικη στιγμη. Εαν φυσικα η LG ανακοινωσει καποιο fix οκ. Αλλα δεν το βλεπω, οποτε οτι πετυχουμε καλο ειναι.Φυσικα! Τι "ζηταμε" ομως?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.