ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Συγνώμη αν παρεμβάλομαι στην κανονική ροή του νήματος αλλά θέλω να πω την άποψή μου για το θέμα και μετά θα σιωπήσω. Εδώ και κάποιο καιρό παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα νήματα σχετικά με την 7000 (μια που ειμαι και ο ίδιος κάτοχος) και βλέπω να ζωντανεύει μπροστά μου το γνωστό παραμύθι με τα καινούργια ρούχα του βασιλιά (δε νομίζω ότι χρειάζεται να το θυμίσω -θα το ξέρετε).
Ενώ λοιπόν στην αρχή αγραστές της LG7000 όπως και οι δύο παραπάνω (jpaudio , sakisaa) θαύμαζαν τα καινούργια ρούχα του βασιλιά και έγραφαν πολύ θετικές κριτικές για την 7000, ακόμα και για τις επιδόσεις της σε HD:

jpaudio: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=684886#post684886

sakisaa: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=737903#post737903

επιρρεάζοντας και μελλοντικούς αγοραστές (εγώ πχ που δεν ειχα τη δυνατότητα να δω live την τηλεόραση έλαβα υπόψη ΚΑΙ γνώμες χρηστών του forum) κάποια στιγμή κάποιοι την ψάξαν περισσότερο (ξένος τύπος , ξένοι αγοραστές , μέλη του forum όπως ο neof1z) Και αναφώνισαν Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ!
Τότε ξαφνικά αρκετοί που μέχρι τότε επεφυμούσαν τα καλούδια της τηλεόρασης και δεν είχαν πάρει χαμπάρι, άρχισαν να δηλώνουν απαιτητικοί , ψαγμένοι, εξαπατημένοι κλπ και έκραξαν και αυτοί τη γύμνια του βασιλιά -ακόμα πιο φανατικά και από τους πρωτοδιαπιστώσαντες το πρόβλημα!. Και όχι μόνο αυτό, αλλά άφήνουν και μομφές προς τους υπόλοιπους.
Απόλυτο και σεβαστό δικαίωμά σας λοιπόν να διακδικείτε ό,τι πιστεύετε πώς δικαιούστε , αλλά τουλάχιστον μην αφήνετε αιχμές αυτού του είδους. Να τα πει κανας neof1z που το παλικάρι καί το έψαξε από την αρχή καί το κυνήγησε με την τηλεόραση, τότε μάλλιστα :grinning-smiley-043.

Αγαπητέ φίλε spalam μου άρεσε η παρομοίωσή σου. Μπορώ να σου πω και εγώ πολλές και πιο επιτυχημένες. Αντ' αυτού θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο προσεκτικός, όχι επιφανειακός και σίγουρα περισσότερο υπομονετικός διαβάζοντας όλα όσα γράφηκαν από εμένα και τους άλλους φίλους στο νήμα που αναφέρεις...Άλλωστε δεν περίμενα με το HD player στην πρίζα...

1 Δεκεμβρίου 2008 γράφτηκαν:
jpaudio: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=684886#post684886
13 Δεκεμβρίου γράφτηκαν πρώτα από εμένα:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=31963&page=20
...Αγαπητοί συνιδιοκτήτες των LG7000, έχετε κάποια ένσταση ή γνώμη σχετικά με την κίνησή της; Δεν λέω, το Trumotion καλά τα καταφέρνει αλλά δεν είναι σχετικά λίγο αργό μέχρι να "καταλάβει" τι παίζεται και να διορθώσει; Παρατηρήστε τους κυλιόμενους τίτλους κάτω στην οθόνη σε διάφορα κανάλια, όταν εμφανίζονται στην αρχή είναι πολύ ακαθόριστοι, θολοί με τρεμόπαιγμα αλλά σε κλάσματα δευτερολέπτου διορθώνονται. Το κακό είναι πως όταν παρόμοιες σκηνές έρχοντε απανωτά η μια μετά την άλλη το truemotion δεν τις προλαβαίνει.Το έχετε παρατηρήσει; Άλλες τηλεοράσεις έχουν αυτό το κουσούρι, π.χ. Samsung 7 series;
Η δοκιμαστική αρχική περίοδος εντυπωσιασμού πέρασε και τώρα την "ψυρίζουμε" την μαϊμού...
Φιλικά,
Γιάννης...

Θύμισέ μου, έχεις μια τέτοια τηλεόραση ή απλά ενδιαφέρεσαι; Αν εσύ είσαι ευτυχής κάτοχος και ευχαριστημένος σε ζηλεύω και σε παροτρίνω να κρατήσεις την τηλεόρασή σου μην γράφοντας σε αυτό εδώ το νήμα μιας και δεν προσθέτεις τίποτα ουσιαστικό. Άσε εμάς τους υπόλοιπους να προσπαθούμε για το καλύτερο. Αν είσαι δυσαρεστημένος είσαι ευπρόσδεκτος.
Αυτά και τέλος.
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Χαίρομαι που επιτέλους κάποιοι από την παρέα μας δικαιώθηκαν. Καλό Πάσχα σε όλους.

Last edited:
παιδια εσεις που πηρατε τα πιστωτικα πειτε μας λιγο τη διαδικασια. ποσο καιρο εμεινε η tv στο service? πηρατε οτι ακριβως ελεγε η αποδειξη?

Διαβάστε τις τελευταίες σελίδες του άλλου νήματος (προβλήματα της LG 7000) για τις λεπτομέρειες. Τα λέμε όλα αναλυτικά.

Ζαφείρη καλμέρα. Είμαι από Θεσσαλονίκη και κάνω διόρθωση για τη αγορά της τηλεόρασης (αφού ξανα κοίταξα την απόδειξη αγοράς), η οποία έγινε 3/3/09 ενώ η παραγγελία έγινε τουλάχιστον 1 μήνα πριν. Τα κυριότερα προβλήματα που έχω διαπυστώσει είναι:
1) Το True Motion δεν νομίζει να ανταποκρίνεται σε αυτά που υπόσχεται. Σε ταινίες DVD αλλά και BLUE RAY (μέσω του Panasonic BD-35) υπάρχουν σπασίματα σε κινολυμενες εικόνες.
2) Αν υπάρχει και το παραμικρό πρόβλημα στο τηλεοπτικό σήμα, δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που διάβασα σε γνωστό περιοδικό.

Αν κάποιος γνωρίζει αν απλό DVD δισκάκι μπορεί να παίξει με το παραπάνω player σε 24p ή μόνο από blue ray.
Μπορείς να μου στείλεις το τηλεφωνό σου να επικοινωνίσουμε.
Καλή Ανάσταση παιδιά και προσοχή στο πολύ φαγητό.-bye--bye-

Αν κάποιος γνωρίζει αν απλό DVD δισκάκι μπορεί να παίξει με το παραπάνω player σε 24p ή μόνο από blue ray.

Προσοχή στο πολύ φαγητό

Δεν παιζει.Αμα απενεργοποιήσεις το trumotion παιζει μια χαρα.

Δηλαδη το όλο πρόβλημα το έχουν όλες οι lg7000 άνω των 32" που έχουν τα 100khz σωστά?
Μια 32lg7000 δεν έχει καποια προβλήματα σωστά?
Το ρωτάω γιατί εγώ αυτήν έχω και δεν θα έλεγα ότι την έχω δουλέψει και πολύ για να δω τυχόν προβλήματα.
Ίσως ότι το ασπρο το δείχνει ποιο πολύ σαν ξεθωριασμένο πράσινο και όχι σαν άσπρο.

Και ερχομαι στην προσκειμενη ερωτηση μου:
Μπορειτε να μου πειτε τι τεστ να κανω ωστε να δω αν εχει καποια σοβαρα προβληματα η δικια μου τηλεοραση ωστε να μπω κι εγω στην λιστα σας(Αν ισχυει ακομα).

Αγαπητοί, ας επικεντρωθούμε στον σκοπό αυτού εδώ του νήματος, την οργάνωση μιας ομαδικής διαμαρτυρίας προς την LG και όλους τους αρμόδιους φορείς σχετικά με την "απάτη" την οποία διέπραξε η εν λόγω εταιρία σε βάρος των καταναλωτών που την προτίμησαν για όσα υποσχόνταν στα διαφημιστικά έντυπα και στα ταμπελάκια των συσκευών της με δέλεαρ την πολύ καλή τιμή της. Τεχνικά θέματα και ερωτήσεις μπορούν να αναπτυχθούν σε διπλανό νήμα της κατηγορίας το οποίο τρέχει για αυτό τον σκοπό. Θυμούμενος τα αρχικά posts αυτού εδώ να θυμίσω ότι πρέπει να βάλουμε ένα χρονικό όριο στην συλογή ονομάτων-παραπόνων. Η πρότασή μου είναι το επόμενο Σάββατο, 25 Απριλίου ώστε την ερχόμενη εβδομάδα να προετοιμαστούν τα γράμματα-διαμαρτυρίες και οι κινήσεις μας. Καλό είναι να μην τελιώσει ο μήνας και μπεί ο Μάϊος. Επί προσθέτως, δεν πρέπει να χαθεί και άλλος χρόνος γιατί όσο περισσότερο πάμε μακρύτερα χρονικά από την ημερομηνία αγοράς τόσο μειώνουμε τις πιθανότητες άμμεσης ικανοποίησης των αιτημάτων μας.
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Ποιός ή ποιοί θα συντάξουν τις επιστολές; Μπορεί να φτιαχτεί μια λίστα των αποδεκτών αυτών; Καλό είναι να συγκεκριμενοποιηθούν οι κινήσεις μας σε μια λίστα επιγραμματικά και με χρονικό προσδιορισμό.

Δηλαδη το όλο πρόβλημα το έχουν όλες οι lg7000 άνω των 32" που έχουν τα 100khz σωστά?
Μια 32lg7000 δεν έχει καποια προβλήματα σωστά?
Το ρωτάω γιατί εγώ αυτήν έχω και δεν θα έλεγα ότι την έχω δουλέψει και πολύ για να δω τυχόν προβλήματα.
Ίσως ότι το ασπρο το δείχνει ποιο πολύ σαν ξεθωριασμένο πράσινο και όχι σαν άσπρο.

Και ερχομαι στην προσκειμενη ερωτηση μου:
Μπορειτε να μου πειτε τι τεστ να κανω ωστε να δω αν εχει καποια σοβαρα προβληματα η δικια μου τηλεοραση ωστε να μπω κι εγω στην λιστα σας(Αν ισχυει ακομα).

Επειδή βλέπω ότι δεν έχεις χρόνο ή υπομονή να διαβάσεις το νήμα με τα "προβλήματα", σύνδεσε ένα pc και κατέβασε και τρέξε αυτό:
http://uploading.com/files/YDC5ZF3Y/Philips
κι αυτό:
http://rapidshare.com/files/209614450/philips_DNM_demo.VOB
Λογικά πρέπει να σου τρέχουν τζάμι. :BDGBGDB55:
Αν όχι ...join the club!:flipout:

Καλή τύχη -bye-

...και όσον αφορά fits το άλλο θέμα με το τι έκαναν τα παιδιά, ο Παναγιώτης εννοεί ότι τράβηξαν μεγάλη ταλαιπωρία κι έφαγαν πολύ χρόνο (με πήγαιν-έλα τις τηλεοράσεις και τους τεχνικούς και τα blu ray ανά χείρας). Και φυσικά δεν πήγαν με το σταυρό στο χέρι.
Είναι διαδικασία διαφορετική από τη δική μας. Αυτοί πήγαν ο καθένας για πάρτι του, εμείς πάμε ομαδικά. -bye-

Το καλό που προέκυψε από αυτή την υπόθεση με την τριπλέτα (neo-garret-kalergman) είναι ότι κάποιος που πραγματικά θέλει μπορεί να πάρει τα λεφτά του πίσω. Προσωπικά πάντως - έχω ποστάρει εκτενώς ότι είμαι ικανοποιημένος - δεν θα έμπαινα σε τέτοια ψυχοφθόρα και χρονοβόρα διαδικασία.

Last edited:
Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Υ.Γ. Ποιός ή ποιοί θα συντάξουν τις επιστολές; Μπορεί να φτιαχτεί μια λίστα των αποδεκτών αυτών; Καλό είναι να συγκεκριμενοποιηθούν οι κινήσεις μας σε μια λίστα επιγραμματικά και με χρονικό προσδιορισμό.

Ζαφείρη - dikemon πού είστε; :huh2:
Τι νεότερα έχουμε; Μιλήσατε με κανέναν; :call2:

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

...και όσον αφορά fits το άλλο θέμα με το τι έκαναν τα παιδιά, ο Παναγιώτης εννοεί ότι τράβηξαν μεγάλη ταλαιπωρία κι έφαγαν πολύ χρόνο (με πήγαιν-έλα τις τηλεοράσεις και τους τεχνικούς και τα blu ray ανά χείρας). Και φυσικά δεν πήγαν με το σταυρό στο χέρι.
Είναι διαδικασία διαφορετική από τη δική μας. Αυτοί πήγαν ο καθένας για πάρτι του, εμείς πάμε ομαδικά. -bye-

Το καλό που προέκυψε από αυτή την υπόθεση με την τριπλέτα (neo-garret-kalergman) είναι ότι κάποιος που πραγματικά θέλει μπορεί να πάρει τα λεφτά του πίσω. Προσωπικά πάντως - έχω ποστάρει εκτενώς ότι είμαι ικανοποιημένος - δεν θα έμπαινα σε τέτοια ψυχοφθόρα και χρονοβόρα διαδικασία.

Μια διορθωση μονο οτι ΔΕΝ πηγαμε ο καθενας για παρτη του αλλα ομαδικα οπως το ειπες ποιο κατω σαν τριπλετα.

Ειναι οντος ψυχοφθόρα χρονοβόρα και αβεβαιοι διαδικασία και αν καποιος δεν θελει να λαβει μερος καλυτερα να μην ακολουθήσει.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Eμεις οι δυο μοιαζουμε στον τροπο που βλεπουμε την φαση, αλλα δεν εχουμε δικιο. Θυμαμαι οτι ο λογος που αγορασα την 7000 ηταν τα 100hz, σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Ε, για αυτο το λογο ηρθε η ωρα ακομα και για εμας τους "καλοβολους" να διεκδηκισουμε τα αυτονοητα φιλε vragias. Nα εισαι σιγουρος οτι αν το truemotion δουλευε χωρις σπασιματα στο low, εγω δεν θα συμμετείχα σε αυτη τη κίνηση. Πρεπει λοιπον εγω να καταπιω τις αστοχιες αυτου του προιοντος, ετσι αδιαμαρτυρητα?

Ενταξει ειμαι βολικο ατομακι και δεν βαριεσαι μωρε που να τρεχω τωρα, να τσακονομαι, αφου η tv ειναι ψιλο ok. E oχι φτανει. Εγω αυτο το προιον θα το πληρωνω για 3 χρονια και θα το φαω στη μαπα για τουλαχιστον 5.
Ασ οργανοθουμε λοιπον και οτι ηθελε προκυψει.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????Π

Μια διορθωση μονο οτι ΔΕΝ πηγαμε ο καθενας για παρτη του αλλα ομαδικα οπως το ειπες ποιο κατω σαν τριπλετα.

Ειναι οντος ψυχοφθόρα χρονοβόρα και αβεβαιοι διαδικασία και αν καποιος δεν θελει να λαβει μερος καλυτερα να μην ακολουθήσει.

Ναι, και βέβαια είσαστε ομάδα, έστω και τρεις, Παναγιώτη διορθώνω, εννοώ ότι δεν πήγατε full εντεκάδα +αναπληρωματικοί (LOLLLLLLL) όπως εμείς.

Εγω αυτο το προιον θα το φαω στη μαπα για τουλαχιστον 5 χρονια.

Ο κυριος λογος που μου την εσπασε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000??

Ναι, και βέβαια είσαστε ομάδα, έστω και τρεις, Παναγιώτη διορθώνω, εννοώ ότι δεν πήγατε full εντεκάδα +αναπληρωματικοί (LOLLLLLLL) όπως εμείς.

Αν κανετε ντου θα τους μαμισετε.:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Γειά σας! Εδώ είμαι!!! Συνεχίζω να σας διαβάζω....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ .....και την LG θα πάρει και θα σηκώσει!
Εάν δεν μας την αντικαταστήσουν μέχρι την Γιουροβίσιον θα φταίει ο Ζαφείρης που ακόμη κοιμάται... Αυτοί που είμαστε πάμε γιατί όσο το πολύ το κυριε ελαίησον το βαριέται.... Είμαι ακόμη εδώ σας λέω, και χρησιμοποιήστε με...

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ Μ

Ζαφείρη - dikemon πού είστε; :huh2:
Τι νεότερα έχουμε; Μιλήσατε με κανέναν; :call2:
Εγώ δεν έκανα απολύτως τίποτα λόγω διακοπών κι πολλών υποχρεώσεων... Στείλε μου PM για να σου δώσω το κινητό μου.... Πρέπει να ξεκινήσουμε..., Αργούμε....

Εμεις που δεν εχουμε ακομη δηλωσει βλαβη στην συσκευη μας τι πρεπει να κανουμε?

Να περιμενουμε την ομαδικη κινηση ή να δηλωσουμε βλαβη και μετα βλεπουμε?

Αντε να οργανωθουμε σιγα-σιγα....:violent-smiley-030: