ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

ok Κατανοώ ότι πρέπει να μας περάσουν το firmware, αλλά δεν είναι χάσιμο χρόνου για όλους μα, η διαδικασία αυτή? Μήπως να προχωρούσαμε ένα βήμα μπροστά στο επόμενο στάδιο? Δηλαδή στην επόμενη μέρα, ότι δεν έχουμε το αποτέλεσμα το επιθυμητό, συνεπώς τι προτίθεται να κάνει η LG για να πράξουμε και εμείς ανάλογα ??

Παρακαλώ τελειώστε όλοι σύντομα με το σέρβις...Περιμένω να επικοινωνήσει μαζί μου σήμερα η Υπεύθυνη! Έχει ειδοποιηθεί!!
Τι λέτε για πρότασή μας προς την LG για Ομαδική Αγορά της σειράς 5000 LG
Ήρεμα με την προτάσή μου... Ναι ή Οχι!!
Οι "ειδικοί" μας τι λένε;;; Είπα ήσυχα.. πάνω σ' αυτό που σας ρωτάω να απαντάτε...

1) virtus = ok ( υπό προϋποθέσεις )

Παρακαλω θερμα, ας σταθουμε στο "ζουμι" του νηματος. Εφόσον το θεμα παρει το δρομο του, θα ανοιχτει νεο νημα με προτασεις για ειτε μαζικες, ειτε ατομικες κινησεις με αντιστοιχες προτασεις για αγορες.
Παμε να τελειωνουμε με την επισημη αυτοψια της LG!!!

Παρακαλω θερμα, ας σταθουμε στο "ζουμι" του νηματος. Εφόσον το θεμα παρει το δρομο του, θα ανοιχτει νεο νημα με προτασεις για ειτε μαζικες, ειτε ατομικες κινησεις με αντιστοιχες προτασεις για αγορες.
Ειδικέ!!! Να κοιτάς το βάθος της προτασής μου (δηλ. την κατάληξή της)!
Σύγλιση με ήσυχο τρόπο για όλους.....

Παρακαλώ τελειώστε όλοι σύντομα με το σέρβις...Περιμένω να επικοινωνήσει μαζί μου σήμερα η Υπεύθυνη! Έχει ειδοποιηθεί!!
Οι "ειδικοί" μας τι λένε;;; Είπα ήσυχα.. πάνω σ' αυτό που σας ρωτάω να απαντάτε...

Αν δουλέυει σωστά η LH5000. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μάρκα.
Ελπίζω να μας αποδείξουν ότι πράγματι έχουν μια αξιόπιστη αντιπροσωπεία.
Παρακαλώ όσοι έχουν πρόσβαση σε μια LH5000 να μας πουν αν έχει τα
προβλήματα της δικία μας.
Αντικατάσταση (εάν εννοείς κάτι τέτοιο) αφου προηγηθεί δοκιμή από τους "ειδικούς " (neo δέχεσαι?)

Last edited:

Για την 5000 η άποψη μου είναι, όχι για αγορά αλλά για αντικατάσταση, πάντα με την προϋπόθεση ότι δουλεύει σωστά(αν γνωρίζει κάποιος ας μας φωτίσει). Πρόθεσή μου είναι όπως και όλων μια TV που να δουλεύει όπως πρέπει, οπότε δεν έχω πρόβλημα να μου διορθώσουν την δικιά μου αν γίνεται ή να μου δώσουν μια ισάξια από τα καινούργια τους μοντέλα αν βέβαια δουλεύει σωστα(τα 100Ηz στη συγκεκριμένη περίπτωση). Κανένας δεν νομίζω ότι θέλει να ταλαιπωριέται με αγορά καινούργιας αν γίνεται η δικιά του να φτιαχτεί ή να αλλαχτεί χωρίς ταλαιπωρία από την αντιπροσωπία. Συμπέρασμα από όλα αυτά αλλαγή της δικιά μας με την 5000 ή την 4000 αν αυτή είναι ισάξια της δικιά μας.

Έρχεται πάλι το σέρβις στο σπίτι μου για την αναβάθμιση του Truemotion????
firm 3.26????

Το έβαλε κανείς άλλος μας;;;;
Να με πάρει στο τηλέφωνο γρήγορα για μου πει τα συμπεράσματα του
Τώρα δηλαδή μας λένε ότι με την νέα αναβάθμιση φτιάχνει το Truemotion????
Όπως έφτιαξε και το 3.24?? Στις 14.30 θα έλθουν σπίτι μου.. Να είναι σε ετοιμότητα οι ειδικοί???

Eχετε καταλαβει τι σημαινει να προσπαθήσουμε να συμφωνήσουμε, για αγορα νεου προιοντος εν μεσω της διαδικασιας που βιωνουμε αυτη τη στιγμη?
Μην με παρεξηγησετε, απλα θεωρω οτι δεν ειναι καταλληλη η στιγμη, αλλα ουτε και το νημα.

Αν δουλέυει σωστά η LH5000. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μάρκα.
Ελπίζω να μας αποδείξουν ότι πράγματι έχουν μια αξιόπιστη αντιπροσωπεία.
Παρακαλώ όσοι έχουν πρόσβαση σε μια LH5000 να μας πουν αν έχει τα
προβλήματα της δικία μας.
Αντικατάσταση (εάν εννοείς κάτι τέτοιο) αφου προηγηθεί δοκιμή από τους "ειδικούς " (neo δέχεσαι?)

Φιλε sakisaa μιας και μου πετας την μπαλα εχω να πω 1 πραμα σε σενα και στους αλλους θυματα της LG 7000.Εμεις οι τριπλετα (neof1z - GARRET - Kalergman) οπως μας ειχε αναφερει ο φιλος vragias ΔΕΝ συμβιβαστικαμε με αντικαταστασης ουτε με αυτα που ελεγε η LG,αλλα αυτα που αποφασισαμε εμεις δηλαδη πιστωτικο και αγορα αλλου οποιουδηποτε προιντος η επιστροφη χρηματων.Τελος και η LH5000 ειναι για τα μπαζα.Δεν ειναι τυχαιο που ειναι τελικα τοσο φτηνες αλλα ουτε και κακο.Κακο ειναι να διαφημιζουνε λειτουργιες που δεν υπαρχουν.

Last edited:
Φιλε sakisaa μιας και μου πετας την μπαλα εχω να πω 1 πραμα σε σενα και στους αλλους θυματα της LG 7000.Εμεις οι τριπλετα (neof1z - GARRET - Kalergman) οπως μας ειχε αναφερει ο φιλος vragias ΔΕΝ συμβιβαστικαμε με αντικαταστασης ουτε με αυτα που ελεγε η LG,αλλα αυτα που αποφασισαμε εμεις δηλαδη πιστωτικο και αγορα αλλου οποιουδηποτε προιντος η επιστροφη χρηματων.Τελος και η LH5000 ειναι για τα μπαζα.Δεν ειναι τυχαιο που ειναι τελικα τοσο φτηνες αλλα ουτε και κακο.Κακο ειναι να διαφημιζουνε λειτουργιες που δεν υπαρχουν.
ΟΚ Οκ Σταταμάτει αυτό εδώ!!
Πες για το 3.26........

Dikemon αν δεις τη λίστα θα δεις ότι σε μένα έβαλαν το 3.26. Πιστεύω ότι και το 1000.45 να βάλουν δεν θα διορθωθεί το πρόβλημα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι θέμα f/w. Και το 3.26 δεν διορθώνει απολύτως τίποτα.

Για την πρόταση για LH5000 είμαι μέσα, αν όντως παίζει καλά και αν η LG θέλει ντε και καλά να μας κάνει αντικατάσταση και όχι επιστροφή χρημάτων. Θα πρέπει όμως πρώτα, κάποιος να πάει σε ένα κατάστημα που την έχει, να τη δοκιμάσει και να σιγουρευτούμε ότι παίζει καλά.

Dikemon αν δεις τη λίστα θα δεις ότι σε μένα έβαλαν το 3.26. Πιστεύω ότι και το 1000.45 να βάλουν δεν θα διορθωθεί το πρόβλημα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι θέμα f/w. Και το 3.26 δεν διορθώνει απολύτως τίποτα.

Για την πρόταση για LH5000 είμαι μέσα, αν όντως παίζει καλά και αν η LG θέλει ντε και καλά να μας κάνει αντικατάσταση και όχι επιστροφή χρημάτων. Θα πρέπει όμως πρώτα, κάποιος να πάει σε ένα κατάστημα που την έχει, να τη δοκιμάσει και να σιγουρευτούμε ότι παίζει καλά.

Δεν θα ήταν καλή ιδέα να δώσει ένα κομμάτι LH5000 η LG σε έναν από την ομάδα για δοκιμή; Αν πιάνει τα σωστά "ψάρια" βλέπουμε...

Τι test της έκανες;;;; Τα ίδια.....προβλήματα..... Γράψτα να τα βλέπουν

Δεν θα ήταν καλή ιδέα να δώσει ένα κομμάτι LH5000 η LG σε έναν από την ομάδα για δοκιμή; Αν πιάνει τα σωστά "ψάρια" βλέπουμε...
Ήσυχα!! Περιμένω να μας τελειώσουν και με το τελευταίο firm 3.26 και μετά βλέπουμε...
Με την Υπεύθυνη θα μιλήσω μέχρι το απόγευμα.....και μετά την εγκατάσταση του νέου firm.... θα τα ξαναπούμε.
Πάντως σας κατάλαβα αρκετά....

1)Δανιηλίδης Βαγγέλης αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα
2) Τραϊανός Βαγγέλης αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα.
3) Σινάκος Γιάννης: θα πάνε αύριο το απόγευμα για αναβάθμιση.
4) sakisaa : αναβάθμιση χωρίς αποτέλεσμα
5) stefanoszis :αναβαθμιση σε 3.24 χωρις αποτελεσμα
6) VIRTUS :θα έρθουν αύριο το απόγευμα για αναβάθμιση
7) Tromb1 : αναβάθμιση σε 3.24 ΧΩΡΙΣ αποτελεσμα. Αυριο θα ξαναερθει ο τεχνικος να περασει το 3.26 ...
8) dikemon : αναβάθμιση σε firm 3.24 χωρίς αποτέλεσμα.
9) petros_m : θα έρθουν αύριο το απόγευμα για αναβάθμιση
10) sagonas : θα έρθουν αύριο για αναβάθμιση
11) Σιούλας Βασίλης:Ηρθαν το πρωί για firm 3.26. Θα δώ τι έγινε το απόγευμα.

Ο φίλος μου ο vou486 να είναι σε ετοιμότητα μέχρι τις 3.00 σήμερα και έαν επιθυμεί ας με πάρει στο κινητό....
Αχ! να ζει κανείς ή να μην ζει (αυτό για το παραπάνω άτομο)

Χθες έγινε η επισκεψη από το service στον ξαδερφό μου και μόνο τρελό δεν τον βγάλανε. Του είπαν ότι η δική του τηλεόραση είναι πιο καινούρια από τις άλλες και δεν έχει κανένα πρόβλημα και του έκαναν την αναβάθμιση μόνο και μόνο για να μην φύγουν άπραγοι. Και φυσικά του είπαν το γνωστό παραμύθι ότι παρέλαβαν το καινούριο f/w μόλις 10 λεπτά πριν φύγουν από το service. Σίγουρα είναι ευγενικότατοι και σίγουρα είναι δασκαλεμένοι να μας βγάλουν τρελούς.
Σήμερα τους περιμένω κι εγώ.
Το νέο f/w δεν διορθώνει απολύτως τίποτα. Το έλεγξα χθες και δεν είδα καμιά απολύτως διαφορά, ούτε καν της καθυστέρησης του ήχου!
Φίλε Dikemon μήπως πρέπει πάλι να επικοινωνήσεις μαζί τους να τους τρίξεις λίγο τα δόντια;
Έρχεται και αυτό!!!

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Nαι, υπο την προυποθεση πως θα ειναι "τσεκαρισμενο" το μοντελο. Αλλιως, θα παρω την καλυτερη 52αρα που μπορω.