ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000??

Σωστος! Εγω καθαρα για λογους οικονομικους πηγα στη 650 αντι για 750. Αντε μεγεια τα 200...
ευχαριστω! απο την μια ειπα πως ειναι πολλα τα λεφτα για την 750 και απο την αλλη... θα την παρω! παντος η αριστη TV δεν θα βγει ποτε!! δεν ειναι βλακες οι κατασκευαστες ;)

Μέ πήρε σήμερα ο καταστηματάρχης (που αγόρασα μέσω courier) για να μου πεί ότι ήρθε πιστωτικό αλλά αυτός δεν αναλαμβάνει την μεταφορά της TV να το κανονίσω εγώ λέει ή η αντιπροσωπεία.
Επίσης μου είπε ότι αν παραγείλω από αυτούς (τώρα που έχουν τα λεφτά στο χέρι αυτοί) θα πληρώσω μεταφορικά για το νέο προϊον ενώ την πρώτη φορά δεν πλήρωσα και όταν του είπα τότε θέλω πισω τα λεφτά μου είπε δεν γίνεται να επισταφούν.
Εξοργίστηκα με την όλη κατάσταση.
Φίλε dikemon
1ον Μίλησες με τα κεντρικά για το θέμα αυτών που παρείγγειλαν με courier.
2ον Ποιά είναι η διαδικασία για να πάρουμε πίσω το ποσόν.
Άντε ρε Δημήτρη δώσε άλλη μια φορά τις νομικές σου γνώσεις.
Πάρε με στο τηλ. αύριο μετά τις 11.30 και να έχεις έτοιμο το τηλ. του καταστήματος.... και αποφασισμένος για νέα αγορά (και ποιό προϊόν) ή επιστροφή των χρημάτων. Τα λέμε...

Εγώ πάντως έχω πελαγώσει, δεν μπορώ να κατασταλάξω ...Την επέστρεψα στο κατάστημα και είμαι σε διαδικασία να βρώ την αντικαταστάτρια της lg..
Είδες την 750;;;;; Όλα πάνω της παίζουν και λειτουργούν άψογα.......αλλά και από την άλλη η sony πάει επίσης καλά όπως λένε οι ειδικοί μας. Είναι θέμα γούστου, ματιών και τσέπης (όπως και στα auto και στις γυναίκες κ.λ.). Καλή αγορά......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 70

ευχαριστω! απο την μια ειπα πως ειναι πολλα τα λεφτα για την 750 και απο την αλλη... θα την παρω! παντος η αριστη TV δεν θα βγει ποτε!! δεν ειναι βλακες οι κατασκευαστες
Πάντα σε έβλεπα σωστό, τώρα ακόμη περισσότερο!!!

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ Μ

Σωστος! Εγω καθαρα για λογους οικονομικους πηγα στη 650 αντι για 750. Αντε μεγεια τα 200...
Μην με καλέσεις για τα σπασίματα της νέας σου TV (όπως είπε και ο Budda)

Τελικά "κλείσαμε" με την λίστα μας;;;;;;
Παρακαλώ να απαντήσουν και οι υπόλοιποι για να τελειώνουμε για να........την πόρτα!!!!!
Djvaνgelis βάλε σειρά....σε παρακαλώ....
Πως θα κλείσουμε αυτό το θέμα;;;
Έχετε προτάσεις ή φύγατε όλοι;;;;;

Last edited:
Εγω μαλλον κλεινω προς W5500 ή (υπερβαση βεβαια) της Ζ4500.

Αλλα ακομη το σκεφτομαι.... :idea:

Επειδή είμαστε όλοι από διαφορετικά μέρη της Ελλαδος και το βλέπω δύσκολο για συνάντηση, προτείνω (καθότι το av μας έγινε πλέον συνήθεια) να ανοίξουμε
ένα νέο νήμα που να λέμε ότι γουστάρουμέ μέσα και αν κάποια στιγμή προκύψει συνάντηση ή κάποιος πάει στο μέρος κάποιου άλλου να γνωριστούμε και από κοντά.
Εγω μένω Καβάλα και όποιος ανηφορίσει για οποιοδήποτε λόγω Κερνάω ουζάκια . . .

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Επειδή είμαστε όλοι από διαφορετικά μέρη της Ελλαδος και το βλέπω δύσκολο για συνάντηση, προτείνω (καθότι το av μας έγινε πλέον συνήθεια) να ανοίξουμε
ένα νέο νήμα που να λέμε ότι γουστάρουμέ

καλη η ιδεα σου sakisaa. τι λενε τα παιδια του av ομως;; θα μας κανουν τη χαρη; :gossip:

Εγω μαλλον κλεινω προς W5500 ή (υπερβαση βεβαια) της Ζ4500.

Αλλα ακομη το σκεφτομαι.... :idea:
Με Σονυ δεν θα κανεις λαθος οτι και να παρεις..........αλλα κανε την υπερβαση θα με θυμηθεις ...........

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: Πιστωτικό
2)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: Πιστωτικό
3)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Πιστωτικό
4)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: Πιστωτικό

5)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
6)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
7) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47")Πιστωτικό
8) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37")Πιστωτικό
9)petros_m 52lg7000: Πιστωτικό

10)Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Πιστωτικό
11)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000: Πιστωτικό

12)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : Πιστωτικό
13)VIRTUS ....47 LG7000: Πιστωτικό

14)GEORGEDEPPY 37LG7000: Πιστωτικό
15)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000: Πιστωτικό
16) stefanoszis 37lg7000:Πιστωτικό
17) sakisaa 42 lg7000: Πιστωτικό
18)Tromb1 47lg7000: Πιστωτικό
19)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy): Αναμονή
20)socmaster: Εβαλαν το 3.26.. τα ιδια: Δεν έχουμε νέα ενημέρωση

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα και αν δεν κάνω κάποιο λάθος, έχουμε 18 πιστωτικά, 2 αποχωρήσεις, 1 αναμονή και 1 χωρίς πρόσφατη ενημέρωση.

Τελικά "κλείσαμε" με την λίστα μας;;;;;;
Παρακαλώ να απαντήσουν και οι υπόλοιποι για να τελειώνουμε για να........την πόρτα!!!!!
Djvaνgelis βάλε σειρά....σε παρακαλώ....
Πως θα κλείσουμε αυτό το θέμα;;;
Έχετε προτάσεις ή φύγατε όλοι;;;;;

Πλησιάζουμε προς το κλείσιμο.
Εγώ είμαι και θα είμαι πάντα εδώ. Παρακολουθώ καθημερινά, έστω και αν δεν κάνω login.

Συμφωνείτε όλοι να ανοίξουμε ένα νέο νήμα με τίτλο: "Πιστωτικά από LG. Ποια θα είναι η επόμενη τηλεόραση;" και να βάλουμε όλη τη λίστα; Θα συμπληρώσει ο καθένας δίπλα στο όνομά του την τηλεόραση που πήρε και θα συζητάμε για εντυπώσεις και συμβουλές για όσους δεν πήραν ακόμα.

Εγω μένω Καβάλα και όποιος ανηφορίσει για οποιοδήποτε λόγω Κερνάω ουζάκια . . .

Το ίδιο ισχύει για όποιον έρθει στη Χαλκιδική για διακοπές το καλοκαίρι (Θα βρίσκομαι στην Παραλία Διονυσίου μέχρι το Σεπτέμβριο) ή αργότερα στη Θεσσαλονίκη. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω προσωπικά.

ε οχι ρε γμτο!!
Πήρα τηλ την LG σημερα να ρωτησω τι γινεται επιτελους κ μου ειπαν με τα πολλα κ τα λιγα οτι πρεπει να παω να αποδειξω την βλάβη για να προχωρησει η διαδικασια.
Μετα απο 1 ωρα με πηραν απο τα κεντρικα οι ιδιοι κ μου ειπαν οτι μιλησαν με το τοπικο σερβις κ η τηλεοραση ειναι ενταξει κ θα μου την φερουν!!!!!!
Τους ειπα οχι θα παω στο μαγαζι να την ελεγξω ο ιδιος κ μου λενε ενταξει καλυτερα ετσι...
ρε αν ειναι δυνατον δλδ!!!!
τι να κανω θα παω.ps3 &"πλακάκια"παραμάσχαλα κ πάω...

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

ε οχι ρε γμτο!!
Πήρα τηλ την LG σημερα να ρωτησω τι γινεται επιτελους κ μου ειπαν με τα πολλα κ τα λιγα οτι πρεπει να παω να αποδειξω την βλάβη για να προχωρησει η διαδικασια.
Μετα απο 1 ωρα με πηραν απο τα κεντρικα οι ιδιοι κ μου ειπαν οτι μιλησαν με το τοπικο σερβις κ η τηλεοραση ειναι ενταξει κ θα μου την φερουν!!!!!!
Τους ειπα οχι θα παω στο μαγαζι να την ελεγξω ο ιδιος κ μου λενε ενταξει καλυτερα ετσι...
ρε αν ειναι δυνατον δλδ!!!!
τι να κανω θα παω.ps3 &"πλακάκια"παραμάσχαλα κ πάω...

Και μένα έτσι μου λέγαν μέχρι που άρχισε το βιντεάκι με τα πλακάκια.
Μετά χαζεύαν τα σπασίματα.......:damnyou:
Αν δεν έχεις δεύτερη TV ας την φέρουν στο σπίτι, τους βάζεις τα πλακάκια και αναφέρουν αυτοί στα κεντρικά οτι συνεχίζει το πρόβλημα.
Και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία τουλάχιστον θα έχεις την Tv στο σπίτι.
Αν δεν χρειάζεσαι την TV πάρε το DVD και βουρ στο service . . . . . .

Πήγα με το dvd με τα πλακάκια για να δειξω το πρόβλημα..
ο κύριος εκει στο σερβις μου λέει:μου ήρθε mail απο τον υπευθυνο του σερβις που λέει οτι για να παιξει σωστα η τηλεοραση,
πρέπει να εχεις το φίλτρο θορύβου απενεργοποιημένο κ το truemotion high,όπως κ το real cinema.
Μάλιστα είδα κ το mail με τα μάτια μου.
Συγκεκριμενα έλεγε οτι το ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ LG ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΘΟΡΥΒΟΥ=OFF
ΚΑΙ ΤΟ REAL CINEMA ΚΑΘΩΣ KAI TO TRUEMOTION ΣΤΟ ON-HIGH.
γιατι αλλιως δημιουργειται παραμορφωση στην εικονα..

Τσεκαρω το firmwire 2.27,βάζω το δισκάκι,ρυθμιζω το PS3,ξεκινάει...
κακα μελάτα...
Σπασίματα ειδικα εκει στα πλακάκια.(φυσικά.....)
Ο τεχνικός του σέρβις δεν τα εβλεπε στην αρχη,
μετα τα ειδε(οφθαλμοφανεστατα),
υπήρξε μια αμφισβήτηση του dvd(τρόπος εγγραφής,τυπος φορματ κλπ κλπ)
του είπα κράτησε το,με την ευκαιρία που θα πήγαινε σε ενα σεμιναριο της LG αύριο,να το δειξει,
να το δοκιμασει κ σε αλλες tv-players,οτι θέλει.
Και ειμαι πάλι στην αναμονή.
Τι καλά ε?
:bang::violent-smiley-011:

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

ο κύριος εκει στο σερβις μου λέει:μου ήρθε mail απο τον υπευθυνο του σερβις που λέει οτι για να παιξει σωστα η τηλεοραση,
πρέπει να εχεις το φίλτρο θορύβου απενεργοποιημένο κ το truemotion high,όπως κ το real cinema.
Συγκεκριμενα έλεγε οτι το ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ LG ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΘΟΡΥΒΟΥ=OFF

κακα μελάτα...
του είπα κράτησε το,με την ευκαιρία που θα πήγαινε σε ενα σεμιναριο της LG αύριο,να το δειξει,
Τι καλά ε?

Είναι δυνατόν για ένα μόνο πιστωτικό να θέλουν να γκρεμίσουν ότι καλό έχτισαν με τα προηγούμενα; Πρώτα απ' όλα αδικούνε τους εαυτούς τους. Δημιουργήθηκε ένα πολύ καλό κλίμα για το service της LG και τώρα προσπαθούνε να το χαλάσουν μόνοι τους!!!

κακα μελάτα...
Τι καλά ε?
Tο original αρχειο με τα πλακακια, ειναι ACVHD, το οποιο ειναι full HD και αναμφισβήτητο. Ειδικα με το real cinema στο on, και το true motion στο high, η TV πιεζεται περισσοτερο και φαίνεται η ανεπαρκεια της.

Δημητρη Κεμο, αλλοι δυο εμειναν, κανε την κινηση σου ρε παλικαρε να τελειωνουμε, γιατι μου φαίνεται οτι ξεχαστηκανε λιγο στην LG. Να δικαιωθουν και οι εναπομείναντες, για να κλισει το θεμα για την ομαδα μας:grinning-smiley-043

Tο original αρχειο με τα πλακακια, ειναι ACVHD, το οποιο ειναι full HD και αναμφισβήτητο. Ειδικα με το real cinema στο on, και το true motion στο high, η TV πιεζεται περισσοτερο και φαίνεται η ανεπαρκεια της.

Δημητρη Κεμο, αλλοι δυο εμειναν, κανε την κινηση σου ρε παλικαρε να τελειωνουμε, γιατι μου φαίνεται οτι ξεχαστηκανε λιγο στην LG. Να δικαιωθουν και οι εναπομείναντες, για να κλισει το θεμα για την ομαδα μας:grinning-smiley-043
Nα σε διορθωσω λιγο.....το original αρχειο ειναι vob και εχει εξαχθει ατοφιο απο ντεμο δισκακι της philips με αναλυση 720Χ576i ......την μετατροπη ACVHD σε full HD το εκανε ο Παναγιωτης.