Ποιόν 500άρη σκληρό από τους δύο?

Ναι ρε παιδιά, καλές τιμές οι παρεισαγωγές, καλό και έντιμο το κατάστημα αρκεί να μην έρθει η ώρα να μπλέξεις με εγγυήσεις.

δεν καταλαβες............

στο καταστημα αυτο εχω παρει dvd player και μετα απο 6 μηνες οταν και ζητησα επιστροφη ...επεμεναν να παρω πισω τα λεφτα μου και οχι να πιστωθω οπως κανει καλη ωρα the big gun στη στουρναρη.....

γενικα εχει γινει λιγο δυσκοιλιο το συστημα σε σχεση με παλια ( σε χρονο ) αλλα απολυτα τιμιο......

Κατόπιν των προτροπών σας πήρα τον samsung. Το infoworld δεν τον είχε στοκ και έπρεπε να περιμένω 2-3 μέρες, οπότε στράφηκα στο e-shop. Το ξέρατε ότι με τηλ πραγγελία αν υπάρχει σε στοκ ο δίσκος τον παραλαμβάνεις αυθημερόν?
Εγώ στις 12 το μεσημέρι τον παρήγγειλα και στις 12.30 τον είχα στα χέρια μου.

Εντυπώσεις από αύριο, αν και βλέπω ότι οι μισοί από εδώ είστε έχοντες και κατέχοντες του samsung.

ΥΓ: αισίως έπιασα τα 2 terra, να'ναι καλά το silverstone που έχει τόσες θέσεις για σκληρούς...

Σχετικό - άσχετο, αλλά μάλλον χτύπησε σήμερα ένας Seagate μου (250GB). Ο πρώτος Seagate που παθαίνει βλάβη στα χέρια μου (κι έχουν περάσει τουλάχιστον 12, με τους 4 να λειτουργούν 24/7 στο τωρινό setup). :nounder:

Κι ήταν αυτός που είχα όλη μου τη μουσική συλλογή. :bang: