Ποιον 5καναλο απ’τους 3?

dooper

New member
15 January 2007
13
Το budget μου είναι περιορισμενο αλλα κι απ’την άλλη δεν χρειαζομαι παραπανω καναλια.. Είναι λοιπον και οι 3 φθηνοι (μεχρι 240 Ε)

Oποτε εχουμε:

1) Sony DG520 5x100 W
2) Pioneer VSX 418, 5x130 W (!)
3) Sony STR-DB930 QS , 5x100 W (τον εχω βρει μεταχειρισμενο στα 180 Ε)
--
Ερωτηση 1: Οι τιμες που δινονται είναι Rms? (Αν είναι ετσι ο Pioneer κρινεται συμφερουσα αγορα)

Ερωτηση 2: Με κριτηριο τη δυναμη (μιας και ενδιαφερομαι πιο πολύ για μουσικη) , ποιον θα προτείνατε?

Εχετε καποια άλλη προταση για φθηνο (και δυνατο) 5καναλο?

Εγώ αν ενδιαφερόμουν πιο πολύ για μουσική απο τους 3 που αναφέρεις θα διάλεγα τον 3ο τον 930,γιατί τον είχα και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος και συν οτι ήταν της σειράς QS της Sony ενα βήμα κάτω δηλ απο την ES...-bye-

Re: Απάντηση: Ποιον 5καναλο απ’τους 3?

Εγώ αν ενδιαφερόμουν πιο πολύ για μουσική απο τους 3 που αναφέρεις θα διάλεγα τον 3ο τον 930,γιατί τον είχα και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος και συν οτι ήταν της σειράς QS της Sony ενα βήμα κάτω δηλ απο την ES...-bye-

Λυπάμαι αλλά επειδή ειχα ενισχυτη της σειράς QS μεχρι πρόσφατα, θα διαφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Ναι μεν ειχαν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αλλά ο ήχος τους ειναι πολύ μέτριος

Στα χρήματα αυτά καλύτερα Yamaha ή Pioneer -bye-

Re: Απάντηση: Ποιον 5καναλο απ’τους 3?

Λυπάμαι αλλά επειδή ειχα ενισχυτη της σειράς QS μεχρι πρόσφατα, θα διαφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Ναι μεν ειχαν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αλλά ο ήχος τους ειναι πολύ μέτριος

Στα χρήματα αυτά καλύτερα Yamaha ή Pioneer -bye-

+1 για yamaha-bye-

Οκ, απ’ότι καταλαβα δεν κοιταζω καν τον καινουργιο SONY...:laugh:
Ο μεταχειρισμενος DB930 επειδη κλεινει σχεδον 10ετια χρησης, είναι λιγο ρισκο να τον αγορασω, οποτε μενει ο Pioneer 418 και η πολύ καλη προταση σας του Yamaha RXV 363…

Από αποψη δυναμης (παντως ο ενας βαθμονομείται στα 5x130w και ο άλλος στα 5x100w..), αξιοπιστίας και ευκολίας σεταρισματος, ποιον απ’τους 2 λετε?

..

Τον 930 δαγκωτο.... μου έκανε παρέα για 9 υπεροχα χρονια μεχρι που αποφασισα να δωσω (πολλά) περισσότερα χρήματα και να αναβαθμιστώ.

Τέτοιο ήχο ακόμη και σήμερα δεν έχω ακούσει σε ενισχυτές κάτω των 1000 ευρώ, οπότε αν αυτός που βρήκες είναι σε άριστη κατάσταση, και αν δε σε ενδιαφέρει η αποκωδικοποίηση των νέων φορμάτ πας κατευθείαν σ'αυτόν.

pioneer και κανε βολτα και απο 2-3 media markt γιατι συχνα δινουν τα ντεμο κομματια σε ξεφτιλλα τιμες.
Τον 917 πριν εναν μηνα τον ειχαν 170ε...

Απάντηση: Re: Ποιον 5καναλο απ’τους 3?

Τον 930 δαγκωτο.... μου έκανε παρέα για 9 υπεροχα χρονια μεχρι που αποφασισα να δωσω (πολλά) περισσότερα χρήματα και να αναβαθμιστώ.

Τέτοιο ήχο ακόμη και σήμερα δεν έχω ακούσει σε ενισχυτές κάτω των 1000 ευρώ, οπότε αν αυτός που βρήκες είναι σε άριστη κατάσταση, και αν δε σε ενδιαφέρει η αποκωδικοποίηση των νέων φορμάτ πας κατευθείαν σ'αυτόν.

+1 :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον 5καναλο απ’τους 3?

Λυπάμαι αλλά επειδή ειχα ενισχυτη της σειράς QS μεχρι πρόσφατα.........

Nαι..αλλά οχι εναν απο τους 930-940 Γιώργο έτσι;
Οι 2 αυτοί ενισχυτές ηταν για 3-4 χρόνια best-buy στην κατηγορία τους.:grandpa:

Ριξε μια ματια στις εδω αγγελιες θα βρεις καλες ευκαιριες με κατι παραπανω πειρνεις θηριο denon 3806.
Και για τους δυο που αναφερεις μην περιμενεις τα watt που γραφουνε.