Epson TW5200 ή Optoma HD25-LV. Ποιόν από τους 2 να προτιμήσω και γιατί;;; Ποιά τα θετικά και ποιά τα αρνητικά για τον καθένα;;; Θα τον χρησιμοποιήσω και σε επαγγελματικό χώρο και σε σπίτι...
Epson TW5200 ή Optoma HD25-LV. Ποιόν από τους 2 να προτιμήσω και γιατί;;; Ποιά τα θετικά και ποιά τα αρνητικά για τον καθένα;;; Θα τον χρησιμοποιήσω και σε επαγγελματικό χώρο και σε σπίτι...
Καταρχάς Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση σου. Πες μου αν θέλεις τι σημαίνει σύγκλιση των lcd panel? Εσύ στη θέση μου ποιο θα διάλεγες ποιο θα προτιμούσες? Μπορώ άραγε και τους δύο να τους συνδέσω με mhl hdmi σε smartphone? Έχω το galaxy s4... το οποίο μπορεί να συνδεθεί μέσω Hdmi σε οποιαδήποτε οθόνη τηλεόρασης. .. Δώσε σε παρακαλώ τα φώτα σου. Ευχαριστώ και πάλι προκαταβολικά. ?
Τι σημαίνει σύγκλιση των lcd panel? . θα σου προτεινα να πας να δεις και τους 2 και να δεις αν συνδεεται με αυτο που λες αλλα αν το κινητο σου συνδεεται με HDMI, δεν υπαρχει κανενας λογος να μην συνδεεται το S4 και με τους 2.
Μην κανεις ποτε την ερωτηση σε κανεναν του στυλ εσυ στην θεση μου ποιον θα προτιμουσες. Η εικονα, η ομορφια, η αληθεια κλπ κλπ βρισκεται στα ματια αυτουνου που την βλεπει. Δλδ ειναι υποκειμενικη...θα σου προτεινα να πας να δεις πως παιζει ενας DLP και πως ενας 3LCD και να αποφασισεις μονος σου.
Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ που μπαίνεις στον κόπο και απαντάς... Μένω Ηράκλειο ... Δεν υπάρχουν πολλά καταστήματα που να μπορώ να κάνω δοκιμή εδώ... Ίσως να μην υπάρχει και κανένα που να διαθέτει προτζέκτορα για ... βιτρίνα, σύγκριση ή δοκιμές... Γι' αυτό και η ερώτησή μου απευθύνεται σε κάποιους που ήδη γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω από εμένα στο θέμα καθώς εγώ είναι η πρώτη φορά που σκοπεύω να αγοράσω κάτι τέτοιο... Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα αναφέρεις, ακόμη και στην ερώτηση του ποιόν θα διάλεγες στη θέση μου... ... αλλά εσύ ποιόν θα με συμβούλευες να πάρω.... από άποψης ποιότητας εικόνας, τεχνικών χαρακτηριστικών, κατασκευής, κλπ???
ΥΓ: Το RBE να υποθέσω ότι είναι το φαινόμενο του "ουράνιου τόξου" που λένε, κάτι σαν ξεθώριασμα στην εικόνα το οποίο λογικά δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι αλλά με εστίαση από κάμερα;;;;
ΥΓ2: Με βάση τα παραπάνω (ΣΎΓΚΛΙΣΗ ΚΛΠ) ο ΕΠΣΟΝ μάλλον δεν υπερτερεί σε σχέση με τον Όπτομα;;;
Αν λοιπον δεν εχεις προβλημα με το RBE, και δεν εχεις προβλημα στο που θα τοποθετησεις τον προβολεα(καθως ο Optoma δεν εχει lens shift παρα μονο ζουμ στο φακο), τοτε παρε τον optoma.
Επίσης έχω την εντύπωση ότι αναφέρθηκε λανθασμένα ότι ο 5200 έχει lens shift, μιας και δεν έχει... (τραγικό για μένα που έχω τον 720p TW600 5ετίας τουλάχιστον, και έχει!!!)
Μέχρι την τιμή των 850 ευρώ ποιούς άλλους θα μου προτείνατε σε DLP πάντα σε HD ανάλυση φυσικά... Υπάρχει κάποιος που να έχει + θύρα USB;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.