Ποιόν Browser χρησιμοποιείτε στο Mac OS X;

Ποιον Browser χρησιμοποιείτε;

• Total voters
    0
Απάντηση: Ποιόν Browser χρησιμοποιείτε;

Ωχ...τωρα το ειδα οτι ειναι για Mac :p

Καλά ρε σείς... την κατηγορία Mac δεν την βλέπετε, το post μου ότι είναι για το Mac OS X δεν το βλέπετε...... τον Safari πρώτο πρώτο δεν το βλέπετε;;;:bang:

ΟΧΙ! το ειδαμε στα new posts και το ματι μας αναγνωρίζει μονο browsers που αρχίζουν απο fire- και τελειώνουν σε -fox!
:ernaehrung004::music-smiley-005:

Χρησιμοποιώ firefox 2 γιατί στον safari δεν μου αναγνωρίζει κωδικούς που βάζω σε διάφορα site αν κ του έχω πει να τα κρατά. Ο safari πάντως είναι πιο γρήγορος. Μάλλον θα γυρίσω σε αυτόν κάποια στιγμή.

Ωρε τι σαίνια είσαστε εσείς.:flipout: Θα αλλάξω τον τίτλο να ξεμπερδεύουμε.

Ψηφίζω safari λόγω ταχύτητας.
Παρουσιάζει μερικές ασυμβατότητες με κάποια site αλλά δεν φταίει ο browser, το καταραμένο front page φταίει.

Ο safari με εξυπηρετεί πολύ καλά. Μερικές φορές, αναγκαστικά χρησιμοποιώ τον Firefox, αφού ο safari δεν έχει πρόσβαση σε κάποιες εφαρμογές. Π.χ. ρύθμιση του PSTN Router WAG354G της Linksys ή αυτήν. Αν έχετε web camera, ρίξτε μια ματιά, έχει γούστο. :smile:

Last edited:
Βαικά firefox και safari...Τον firefox τον χρησιμοποιω ακομά γιατί με βολεύουν τα πολλάπλα tabs σαν πρώτη σελίδα...Κατα τ αλλά safari και ταχυτερος και χωρις κολλήματα...

Χρησιμοποιώ τον Safari που είναι αρκετά πιο γρήγορος, όταν κάνω browsing στο διαδίκτυο. Για τη δουλειά μου όμως χρησιμοποιώ πολύ τον firefox λόγω των add-ons που έχει και χρησιμοποιώ κάποια από αυτά.
Πάντως είναι για εμένα οι 2 πιο αξιόπιστοι browsers που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.