Ποιόν budget thrower?

βασικα ολοι τους ειναι το ιδιο πραγμα σε επιδοσεις....Ειναι πολυ πιθανο να εχουν το ιδιο-ιδιο κατοπτρο....

Απο αυτους που εβαλες ο Convoy L4 ειναι ο πιο προσεγμενος και περιποιημενος και με χρησιμο side button.

Με τους αλλους μην ασχοληθεις θα ελεγα διοτι παραειναι budget και δεν θα σε ευχαριστησουν.

Ομως αν θες πραγματικο thrower, θα πρεπει να ανεβεις στις 2 μπαταριες. Εκει ο small sun πρεπει να ειναι ο καλυτερος budget thrower.
H εμφανιση του δεν φαινεται και δεν ειναι τοσο ποιοτικη οσο του L4 αλλα το φακουδακι ειναι απαιχτο. Το εχω ταλαιπωρησει αλλα ειναι σκυλι.
Η κεφαλη του ειναι περιπου 6.5 εκατοστα σε αντιθεση με αυτους που εχεις στα λινκ σου που ειναι γυρω στα 4.5. Τεραστια διαφορα για thrower.

Aν θες εμφανιση, παιρνεις τον L4, αν θες πραγματικο thrower παιρνεις τον Small Sun.

http://www.manafont.com/product_inf...1200lumen-led-flashlight-black-218650-p-10728

Oι περισσοτεροι budget φακοι δεν δινουν αξιοπιστα specs. Γραφουν παπαριες για 1000 και 2000 lumens που στην πραγματικοτητα δεν ειναι ουτε τα μισα.
To ιδιο ισχυει και για τα specs που δινουν αναφορικα με το beam distance - το throw δηλαδη.

Ο φακος που σου προτεινω γραφει 1200 λουμενς oταν στην πραγματικοτητα ΔΕΝ δινει πανω απο 800 με το ζορι.
Ομως, το beam distance, ναι, νομιζω οτι 500-αριζει ανετα. Τον ειχα τεσταρει παλαιοτερα. Σε αυτο βοηθα αφανταστα το μεγαλο και βαθυ αλουμινενιο κατοπτρο.

Thanks m8. Γι' αυτό σε ρώτησα γιατί τα specs (όταν υπάρχουν) είναι αναξιόπιστα

Αν θες τον budget thrower περισσοτερο για την πλακα, οπως οι περισσοτεροι απο μας, καλυτερα να παρεις ενα πιο κομψο μοντελο οπως ο L4 που εβαλες.
Ο συγκεκριμενος small sun φαινεται περισσοτερο budget καθως το φινιρισμα του υστερει. Αλλα ομως ειναι παρα πολυ καλος budget thrower.

Δεν ξέρω αν εχεις κάνει παραγγελια...

Σε "μονή" 18650, ο Convoy L4 φαίνεται απίθανος (και ποιοτικότατος)
Με την τρέχουσα τιμή κοντά στα $30 με μεταφορικά, φαντάζει ευκαιρια!!! (ενα μήνα πριν, κόστιζε $42)

Review & photos

Παρήγγειλα και γώ έναν, με LED XM-L2 T6-4C
Αν θες την μέγιστη απόδοση σε Lumens, πρεπει να πας για τον U2-1A

Re: Απάντηση: Ποιόν budget thrower?

Όχι δεν έχω κάνει ακόμη. Ναι το χω δει το review. Απλά προβληματιζόμουν ποιόν να διαλέξω ανάμεσα σε αυτόν και xintd με xm-l2. Το μόνο που μένει να δούμε είναι το beam distance. Πάντως από τον συγκεκριμένο πωλητή θα χτυπήσω και 1 convoy m1 με xm-l2 u2 καθώς από τον άλλο με xm-l που είχα πάρει, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος

Για τον XinTD C8 V4, review

Για μένα, οι διαφορές (υπέρ του L4) είναι στο πλαϊνό κουμπί, το ελάχιστα μεγαλύτερο κάτοπτρο και στον driver (οχι οτι το 7135x8 δεν είναι καλό!)

Γεια σας και απο μενα,διαβασα αρκετα για να μπερδευτω..οποτε αποφασισα να ζητησω τα ...φωτα σας.
Θελω ενα φακο δυνατο αλλα κυριως να εχει καποια διαρκεια για βολτα στην παραλια με καμακι η αποχη,για σαλιγκαρια στο βουνο,κα σχετικα.Διαβαζοντας λοιπον κατεληξα εδω γιατι νομιζω πως οι προτασεις σας μαλλον με καλυπτουν.
Απο το Outdoor Store μαλλον που εχει και Paypal εκτος και αν εχετε καλυτερη προταση για οσα ζηταω..

http://intl-outdoor.com/nitecore-sy...r-p-629:e7351173fdf27fb9d9b19a6d8bea8c1b.html
http://intl-outdoor.com/2-pcs-panasonic-ncr18650b-3400mah-protected-battery-p-605.html
http://intl-outdoor.com/xintd-c8-v4...t-p-308:9699a7599b7c6e8c595fa5fdbca69511.html με το Τ4 5Β1 η το Τ6

Δεν προλαβα το εντιτ...
Στην αρχη ελεγα αυτο το πακετο στα ιδια περιπου χρηματα αλλα μου τα χαλαει λιγο ο φορτιστης http://www.ebay.com/itm/Solarforce-...arger-Rechargeble-Battery-Combo-/360685992946

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.

ΥΓ Τhanks for nothing δλδ αφου ηταν μαλλον μεγαλο λαθος που μπηκα και σας διαβασα.:flipout:

Last edited:
Πυροφάνι ε; Εγώ θα σου έλεγα για convoy m1 καθώς χρειάζεσαι flood και όχι throw γι' αυτό το σκοπό....

το πακετο σου μπορεις αν το ακνεις απο την fasttech πιο οικονομικα

Aν θελεις διαρκεια, δεν ξερω κατα ποσο καποιος 'budget' φακος θα σε καλυψει. Επισης αν θελεις να ειναι αδιαβροχος, δεν ξερω αν το IPX8 που γραφει ο XinTD, ισχυει πραγματικα..

Επειδη ειδα οτι στο δευτερο σου ποστ ανεβαινεις σε προυπολογισμο, γιατι δεν βλεπεις και τον Sunwayman D40a και να μεινεις στις ΑΑ ΝιΜΗ?
Αριστο φακουδακι, κομψοτατο και εχεις και ενα 4ωρο εγγυημενο στα 220 λουμενς για τις βολτες σου.

Κατ'αρχας ενα μεγαλο ευχαριστω για την αμεση βοηθεια (το εχουμε σε αυτο το σαιτ).
Τις ΑΑ δεν τις ελαβα σοβαρα υπ'οψη φιλε Χιωτη,κακως απ'οτι φαινεται,πιστευοντας οτι η χωρητικοτητα των 18650 και η τεχνολογια λιθιου ειναι μονοδρομος για κατι καλο.
Εχω αλλωστε τον μαχα 401 και 2 τετραδες ενελουπ για την Κ200 που δεν την πολυχρησιμοποιω μετα την αγορα της Κ5,γλυτωνω ετσι τον φορτιστη και τις μπαταριες.
Σκεφηκα τον μπατζετ με τα τρια μοντ ωστε να τον χρησιμοποιω στο 25% αν μου αρκουσε η ενταση για διαρκεια και να εχω την δυναμη στην καβαντζα.Αυτο που μου ειπατε για την δεσμη που θα ειναι στενη για πυροφανι μαλλον δεν θα ειναι προβλημα,ουτε η αδιαβροχοποιηση σκουμπα σταιλ.
Θα κοιταξω τις προτασεις σας και σιγουρα θα ξαναχρειαστω την βοηθεια σας πριν παραγγειλω.