Ποιόν budget thrower?

Φαντασου ότι οι γνωστες-επονυμες εταιρειες δίνουν το beam range με ακριβεια π.χ 305m, 283m κλπ. και στον L4 αναφέρει το FT 100-200m
Οποτε μαλλον ειναι ακριβο το μηχάνημα που το μετράει και καλύτερα για εμας γιατι θα το πληρώναμε :music-smiley-005:

Kατα τη γνωμη μου σε 1χΑΑ ο Archer της Thrunite με το XP G2 led, δεν εχει αντιπαλο στο throw.
Μου κανει εντυπωση οτι 1-2 τον αναφερανε και μαλιστα με δισταγμο. Ισως επειδη δεν ειναι budget.

www.fasttech.com/products/1601/10003898/1278402-uinfire-b68-cree-xp-e-r2-240-lumen-1-mode-zooming-

Τον εβαλα στο καλαθι προχθες μαζι με το ντιφιουζερ για τον d40a γιατι δεν εχω στο αυτοκινητο λεντ φακο.Το οτι μεταβαλει την δεσμη μπορει να φανει χρησιμο νομιζω στο κουτι , τιμη...3,84 ευρω :confused:
Τωρα κατα ποσο μπορεις να τον πεις Thrower δεν ξερω αλλα μπατζετ ειναι σιγουρα το μιντλ νεημ του.

Σε "μονή" 18650, ο Convoy L4 φαίνεται απίθανος (και ποιοτικότατος)
Με την τρέχουσα τιμή κοντά στα $30 με μεταφορικά, φαντάζει ευκαιρια!!! (ενα μήνα πριν, κόστιζε $42)
Review & photos
Παρήγγειλα και γώ έναν, με LED XM-L2 T6-4C
Αν θες την μέγιστη απόδοση σε Lumens, πρεπει να πας για τον U2-1A

Φρέσκια άφιξη - απίθανη ποιότητα!!!
Συστήνεται, φανταστικός thrower για $30!!!

πανεμορφος ειναι και αφού ειναι και ποιοτική κατασκευή τοτε :a0210:
Εναι καθολου flood ή μονο throw?

Εχω παραγγειλει απο το wallbuys τον small sun zy-t13 αλλα δεν προσεξα οτι αναγραφει οτι εχει πλαστικο reflector..παιζει πολυ σημαντικο ρολο παιδια?
Τι γνωμη εχετε για τον small sun zy-t08 σε σχεση με τον t13?

οχι..ειναι ενδειξη ποιοτητας και παιζει και τον ρολο της θερμικης μαζας

ιδια εταιρα= προφανως ιδια ποιοτητα,
αλλα μεγαλυτερο κατοπτρο = μεγαλυτερη εμβελεια

Απάντηση: Re: Ποιόν budget thrower?

O Convoy έχει και πλαινό κουμπι για να αλλάζεις Mode, αν σε βολεύει, να τον προτιμήσεις - ποιοτικά, είναι εξαιρετικός!

Convoy C8 AK47 7135*8 US$16.71 με option : XML2 U2-1A Smooth reflector +$1.50
http://www.banggood.com/Convoy-C8-AK47-7135+8-8-Modes-White-Light-LED-Flahslight-p-908245.html
(νομιζω υπαρχει και BLF κουπονι).
Δυστυχως δεν εχει στοκ και ας μην το γραφει...μου ακυρωσαν την παραγγελια..
Περιμενω απαντηση για αυτον http://www.banggood.com/Convoy-C8-AK47-7135+6-8-Modes-White-Light-LED-Flashlight-p-908242.html αλλα νομιζω εχει το OP reflector.
Το driver που λεει 6*7135 σε σχεση με το 8*7135 τι σημαινει παιδια? ειναι χειροτερο το 6?

Last edited:
Πάρε τον l4. Είναι πολύ καλός και πολύ πιο φωτεινός από αντίστοιχο με 7135*8 xml2