Ποιόν ενισχυτή να αγοράσω;

sfak

New member
8 June 2011
8
καλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω γιατι γενικοτερα ειμαι καινουργιος στην ολη φαση πηρα προσφατα την samsung UE46d8000 και εχω μπερδευτη λιγακι θα ηθελα μερικες πληροφοριες για το ποιον ενισχυτη να παρω

Καλημέρα και καλώς ήρθες!

Για να βοηθήσεις λίγο τα υπόλοιπα μέλη ώστε να σου κάνουν τις προτάσεις τους, θα πρέπει κατ' αρχήν να μας πεις:

1. Πόσα χρήματα διαθέτεις
2. Ποια ηχεία θα συνδέσεις πάνω του

καλημερα και παλι για τα λεφτα κατι σε μεσαια κατασταση 300-500 ευρω απο ηχεια θα βαλω πανω ενα παλιο μοντελο της κενγουντ μαζι με το home cinema της samsung 5.1

Δες αν μπορεις να κανεις την υπερβαση στον yamaha 767.
Αλλιως , δες pioneer 920/1020 και denon 1911.Λογικα τωρα θα υπάρχουν σε καλες τιμες αφου βγαινουν νεα μοντελα.
Aπο εξωτερικο θα βρεις σε καλη τιμη τον onkyo 609.

Αν μπορεις να περιμενεις κανα μηνα ο yamaha 671 (που ειναι φετινο μοντελο με δικτυωση για ιντερνετικο ραδιοφωνο, ipod/iphone κουμπωνουν πάνω του ) θα τον βρισκεις στα 500 και λιγο παρακατω (απο γερμανια φυσικα, εδώ από Σεπτέβρη , στα +600 ευρω)

αν βεβαια εχετε και καμια αλλη προταση θα ηθελα να την ακουσω σαν ποιο σχετικοι απο μενα

καλημερα και παλι για τα λεφτα κατι σε μεσαια κατασταση 300-500 ευρω απο ηχεια θα βαλω πανω ενα παλιο μοντελο της κενγουντ μαζι με το home cinema της samsung 5.1

Για δες τα χαρακτηριστικά αυτών των ηχείων. Σύνθετη αντίσταση σε Ω (Ohm) και ευαισθησία (Sensivity).

Ποιον απο τους παρακατω ενισχυτες θα προτεινατε
1.harman kardon avr 142
2.pioneer vsx 820

γειας παιδια και παλι τελικα τα ηχεια που θα βαλω πανω ενισχυτη που μου προτεινεται ειναι technics 6Ω 160w music 80din θα ηθελα επισης να βαλω πανω στον ενυσχιτη playstation 3, την samsung 46d8000 kai home cinema samsung 5.1
please help me !!!!!!!!!

μετα απο μια συντομη ερευνα ειδα 3 ενισχυτες που πιστευω οτι ειναι καλη για τα 6Ω ηχεια που εχω μιας και δεν ειναι και απο τα πιο καινουργια λεω λοιπον για PIONEER VSX 420 ή 520 και για τον denon AVR 1311. TI εχετε να πειτε εσεις ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια θα εχω καλο ηχο

Κοιτα καλυτερα τον pioneer 821.Ειναι ολοκαινουργιος με μεγαλυτερο τροφοδοτικο και ειναι εντος budget σου.

ναι αλλα απο οτι βλεπω ομως ειναι και 2πλασια η τιμη δεν ειναι συμβατος και ο αλλος συγκρητικα με τα λεφτα τον βρισκω στα 185 ευρω μονο και το denon 1311 στα 220....

Re: Απάντηση: Ποιόν ενισχυτή να αγοράσω;

Ποιον απο τους παρακατω ενισχυτες θα προτεινατε
1.harman kardon avr 142
2.pioneer vsx 820

Φιλε μου παντως επειδη κι εγω μεταξυ αυτων ημουν (πιο συγκεκριμενα avr142 και vsx520) κατεληξα στον harman kardon και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.
Και φαινετε και πολυ καλυτερος απο πλευρας ποιοτητας κατασκευης και ειναι και κανα 2 κιλα βαρυτερος που σημαινει καλυτερο τροφοδοτικο.
Το μονο αρνητικο που εχει σε σχεση με τον pioneer ειναι πως δεν υποστηριζει hd audio(dts HD,trueHD) κατι το οποιο εμενα προσωπικα δεν με ενδιεφερε.Αν εχεις σκοπο να συδεσεις συσκευη πανω του που να υποστηριζει hd ηχο τοτε παρε τον pioneer, αν ομως οχι, τοτε στον συστηνω ανεπιφυλακτα!!

Επισης εχει μια λειτουργια εξελιγμενη απο την harman το LOGIC-7 το οποιο αν το ακουσεις θα τρελαθεις!!! Πραγματικα καμια σχεση με ολα τα dolby κλπ dsp! Δεν ξερω τι διαφορες θα ειχε με dts HD και αν θα ηταν καλυτερο καποιο απο τα 2.