Ποιον ενισχυτή να διαλέξω?

Οι AVR που υποστηρίζουν και δίκτυο έχουν συνήθως 7 κανάλια. Το οποίο είναι στανταρ. Πριν από καμιά ώρα έβλεπα στο World war Z σε 7.1 DTS HD Master Audio. Ε θα ήταν κάπως αν το υποβίβαζα σε 5.1!

απλά το pc μου είναι δίπλα στον ενισχυτη.Τέλος πάντων σε αυτη την κατηγορία τιμών μόνο ο pioneer 527 έχει ethernet.Αλλά όπως λένε όλοι εδώ δεν είναι για μουσική...
δεν είναι καλύτερα να θυσιάσω αυτή την ευκολία για να έχω ποιοτικότερο ήχο?ακούω πολύ καλύτερα σχόλια για τονν yamaha και τον marantz

Άμα το PC είναι δίπλα στον ενισχυτή και έχεις κάποιο τρόπο να τα ελέγχεις όλα αυτά από το.... κρεβάτι τότε ΟΚ μην ασχοληθείς με τη σύνδεση δικτύου. Το PC θα παίζει όπως και να έχει πολύ περισσότερα πράγματα από τον ίδιο τον AV. Απλά το συνδέεις με τον AV με καλώδιο και έχεις περισσότερα.

Το τι είναι "μουσικό" είναι σχετικό. Τον 527 δεν τον έχω δοκιμάσει, αλλά αν το σύστημα ισοστάθμισης δεν υπολείπεται του 923 που έχω δοκιμάσει, τότε είναι μια καλή λύση. Οι Yamaha έχουν το καλό ότι έχουν πολλά DSP που προσομοιώνουν χώρους και είναι παραμετροποιήσιμα. Έχουν και ωραίο equalizer για χειροκίνητη ρύθμιση.

Άμα το PC είναι δίπλα στον ενισχυτή και έχεις κάποιο τρόπο να τα ελέγχεις όλα αυτά από το.... κρεβάτι τότε ΟΚ μην ασχοληθείς με τη σύνδεση δικτύου. Το PC θα παίζει όπως και να έχει πολύ περισσότερα πράγματα από τον ίδιο τον AV. Απλά το συνδέεις με τον AV με καλώδιο και έχεις περισσότερα.

Το τι είναι "μουσικό" είναι σχετικό. Τον 527 δεν τον έχω δοκιμάσει, αλλά αν το σύστημα ισοστάθμισης δεν υπολείπεται του 923 που έχω δοκιμάσει, τότε είναι μια καλή λύση. Οι Yamaha έχουν το καλό ότι έχουν πολλά DSP που προσομοιώνουν χώρους και είναι παραμετροποιήσιμα. Έχουν και ωραίο equalizer για χειροκίνητη ρύθμιση.

Όχι μόνο το Pc είναι δίπλα στον ενισχυτή αλλά και η τηλεόραση είναι δίπλα και έχει και wireless και σύνδεση στο ίντερνετ (Youtube,radio τα πάντα).Οπότε ναι,το να συνδέεται και ο ενισχυτής μου είναι άχρηστο.Χίλιες φορές να διαλέξω έναν ενισχυτή που είναι Low budget καθαρά και μόνο επειδή δεν έχει τίποτα από συνδέσεις και ευκολίες αλλά έχει καλύτερο ήχο και τις τελευταίες τεχνολογίες!

Ο καλύτερος ήχος και οι νέες και καλύτερες τεχνολογίες όμως υπάρχουν στα καλύτερα μοντέλα των εταιριών που έχουν 7 κανάλια και περισσότερα DSP.