Ποιον ενισχυτή στα 450-600 ;

Πριν από έναν μήνα ακριβώς πήρα τον δικό μου 255....... :2thumb22sup:

1ον) Ποιότητα αψεγάδιαστη
2ον) Design απλά ΟΝΕΙΡΟ!
3ον) Έχει τροφοδοτικάρα
4ον) Από την πρώτη στιγμή που τον έβαλα ζωντάνεψαν τα surround μου απίστευτα στις ταινίες!

(ήμουνα και γω μεταξύ 663, 1909 και 255. Τον 663 τον έβγαλα απ τη λίστα νωρίς, μετά είπα να πληρώσω το κατιτίς παραπάνω για την ποιότητα του Harman και εγκατέληψα και τον 1909 -δεν είχε και pre-out εν τω μεταξύ ο Denon-)

Denon
(+) Audyssey
(-) Έλλειψη pre-out
(-) Δύσχρηστο Interface

Harman
(+) Ποιότητα, Design
(+) Άψογο interface
(-) Τιμή (technikdirekt είναι 80 πιο ακριβός ο H/K από 1909)

Από δύναμη και ποιότητα αναπαραγωγής πιστεύω ότι και οι 2 είναι στα ίδια κυβικά.

Επειδή είμαι και εγώ στο ψάξιμο για πολυκάναλο σ' αυτήν την κατηγορία χρημάτων, αν έχεις την καλοσύνη πες δυο λόγια παραπάνω γιατί απέκλεισες τον 663, γιατί είναι μια κι απ´ τις δικές μου επιλογές, και μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος με τον "αρχαίο" μου RX-V800. Ο Η/Κ δεν έχει πολύ λιγότερα Watts από τον 663? (Υπ´όψιν ότι ο πολυκάναλος θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ταινίες, για μουσική έχω δικάναλο).

Φιλικά
Γιώργος.

Τον 663 τον απέκλεισα επειδή είχα προβλήματα με τον παλιό μου 461 (ευτυχώς έγινε αντικατάσταση -αν δεν είχα γνωστό θα έκανε κάνα μήνα για επισκευή). To ξέρω το ότι παρουσίασε πρόβλημα ο δικός μου 461 δε σημαίνει κάτι για όλους του yamaha... Αλλά ήταν ψυχολογικό το θέμα. Εκτός των άλλων στα reviews διάβαζα ότι ο 1909 τα πάει πολύ καλύτερα απ' τον 663.

Τα Watt του H/K μην τα παίρνεις καν υπ' όψιν. H Harman μετράει τα Watt που δίνει ΣΕ ΚΑΘΕ κανάλι όταν χρησιμοποιούνται και τα 7 κανάλια... (αντίθετα με όλους τους άλλους)
Ένα θα σου πω τα 50W του 255 είναι ασύγκριτα ποιοτικότερα κ πιο δυνατά σε σχέση με τα 100 του RX-V461

Γενικά ένας καλός τρόπος να βλέπεις την πραγματική δύναμη του ενισχυτή είναι να συγκρίνεις τα τροφοδοτικά... Δε θα βρεις κάποιον άλλον που να τον πατάει σ αυτήν την κατηγορία τιμής...

Κάπου είχα και ένα link από ένα review που έλεγε τα πραγματικά W που βγάζουν ανα κανάλι αρκετοί ενισχυτές και σε 7κάναλο (έπαιζε μαζί με τον onkyo 875 νομίζω) άλλα δε το βρίσκω τώρα.

Πάντως πιστεύω πως όποιον και να διαλέξεις μεταξύ 1909, 663 και 255 you can't go wrong που λένε και οι Άγγλοι. Ο καθένας με τα + και τα - του αλλά όλοι θα σε αφήσουν πολύ ευχαριστημένο.

Άα ξέχασα να πω ότι τον Οnkyo 606 τον απέρριψα λόγω
1)Θερμικής συμπεριφοράς
2)Ήταν κομματάκι άσχημος
3)Παραήταν home-theaer oriented για μένα (περισσότερο ταινίες βλέπω αλλά θέλω και την μουσική μου)

Ήρθε ο Harmannn !! :BDGBDGB53:

Sorry για την κάκιστη φωτο, αλλά δεν είχα χρόνο για τρίποδο

Τον πήρα από e-bay Γερμανίας, καινούριο με 450 + 32 τα μεταφορικά. Στην Ελλάδα, το φτηνότερο μαγαζί τον έχει.. 630 ..:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Ο 461 δεν εχει 100χ5 rms αλλα din φτηνιαρικο μοντελο της yamaha
ειναι ψευτικες οι πληροφοριες που δινουν τα site και η yamaha που τα φουσκωνουν , δεν ειναι δυνατον αλλωστε οταν ο 1800 που εχω αποδιδεi κοντα στα 130 w και ο 861 που ειναι απο τους καλυτερους στην κατηγορια του 100 w

Οι yamaha av εκτoς οτι εχουν κορυφαιο design , το Interface τους ειναι πιο ευκολοχρηστο - καλυτερο απο τους παραπανω ,στο home cinema ειναι οι καλυτεροι μετα τα περισσοτερα dsp φιλτρα - προγραμματα , στα ιδια λεφτα που κανει ενας harman 255 παιρνεις τον 861 που ειναι μια κατηγορια πανω σε αποδοση και ποιοτητα