Ποιον ενισχυτή?

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

Ronin

Senior Member
27 February 2008
304
Far west...of Athens
Πρόκειται για τα Magnat ALtea 7, τα οποία παρά τα 92db ευαισθησίας τους, υποθέτω ότι θέλουν μπόλικα ρεύματα λόγω των 4ohm (σωστά?).

Χρειάζομαι λοιπόν τα φώτα σας:τι δυναμικότητας ενισχυτή απαιτούν? Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι συγκεκριμένο?
Διαθέσιμο budget: 350-400 euros

Ευχαριστώ!

πολλα ηχεια πανε στα 4 ,το θεμα ειναι πιο κατω
εκει θα ειχες προβλημα
μαλλον κανενα nad θα του κατσει καλα που ειναι και οικονομικοι

Μια διευκρίνηση παρακαλώ: Απο την στιγμή που τα ηχεία είναι στα 4ohm κοιτάμε τις τιμές που δίνει ο ενισχυτής στα 4ohm, ναι ή όχι???

Δηλαδή π.χ. ο NAD C325BEE (που δίνει μόλις 50W στα 8ohm αλλά δίνει 160W στα 4ohm) θα με καλύψει?

@ ΚΟΨ: Επειδή όπως κατάλαβες δεν σκαμπάζω και πολλά, μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

EDIT: Μόλις μπήκα στο site της NAD για τον C325BEE και μπερδεύτηκα λίγο με τα specifications. Δίνει 160Watt IHF dynamic power...δηλαδή?

Last edited:
Δηλαδή παραμύθια.Η μετρήσεις που ψάxνεις να είναι σε wrms-όχι ότι κι αυτά τα δίνουν οκ,αλλά είναι πιό κοντά στην αλήθεια.

Ο ενισχυτής που διάλεξες είναι καλός κι άν ο χώρος σου είναι μικρός δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Αν είναι μεγάλος χρειάζεσαι κάποιο μεγαλύτερο μοντέλλο της μάρκας αυτής.

Tα μηχανήματα απο τις αγγελίες,που σου προτείνει ο ΚΟΨ., είναι πολύ καλά και θα σου έλεγα κι εγώ να τα πάρεις άν μπορείς.Δεν υπάρχει σύγκριση με τους μικρούς NAD.

Dipie μπορείς να μου δώσεις link για τις αγγελίες αυτές γιατί δεν κατάλαβα που να τις βρω?
Σκεφτόμουν επίσης να κάνω την ταρζανιά να πάρω τελικό (π.χ. T.AMP TA450 MK-X, ALESIS RA-300, BEHRINGER A 500) και να τον συνδέσω με έναν φτηνό προ ή να χρησιμοποιήσω ως προ κάποιον φτηνό ολοκληρωμένο, π.χ. Denon PMA-500AE.
Επιστημονική φαντασία ή πραγματοποιήσιμο?

Δεν έχω άποψη γι' αυτό που ρωτάς...

Η αγγελία υπάρχει στην κατηγορία ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ του φόρουμ(εδώ μέσα δηλαδή)-υποκατηγορία ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ -ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ.

Μόλις τσέκαρα τις αγγελίες...Εξαιρετικά, πολύ όμορφα αλλά δυστυχώς έξω απ' τα οικονομικά μου όρια :frown: