Ποιον καινούργιο προβολέα να πάρω;

fanisp

New member
5 July 2006
22
Καλησπέρα εχω έναν Epsom tw 600 με λίγες ώρες θεασεις. Εινσι πολύ καλός , αλλα επειδή μια ζω gadgetakias σκέφτομαι να τον πουλησω και να πάρω έναν full hd καινούργιο. Τι προτείνετε? ποια ειναι τα καλα τελευταίο μοντέλα? δεν είμαι βεβαίως πόσο μοιρών να πουλησω τον Epsom αλλα σκέφτομαι να δώσω γύρω στα 1000 ευρω

Ευχαριστω πολύ

Kαλησπέρα και χρόνια πολλά,η τιμή που πρόκειται να τον πουλήσεις είναι πολύ μεγάλη,400 το πολύ αν έχει πολύ λίγες ώρες.
Με 1200 εύρω υπάρχει ο benq1100

Ευχαριστω πολυ
Τον benq τον βρήκα στο γερμανικο amazon στα 990 ευρω και υπαρχει και ενα αλλος benq 1600 στα 1300 ευρω

Απο τον 1000αρι νομιζω οι epson ειναι καλυτεροι.Απο τον 6000 οχι.Αν μπορεις να φτασεις οικονομικα στον 6000 παρτον.Και εμενα αυτος ηταν ο στοχος μου.Τελικα πηρα τον 3500epson και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ενα χρονο τωρα με 500 ωρες στη λαμπα.Βεβαια αν τους δεις απο κοντα στα δικα σου ματια αυτα που λεω μπορει να μην ισχυουν.Η επιλογη ειναι δικη σου.Στα συν των epson η καλη εγγυηση και στη λαμπα...

Ευχαριστω για τη βοήθεια ο benq6000 τον βρίσκω 1399 και epson 3600 γύρω στα 1250. Άρα να πάω για τον 6000 .ειναι μεγάλη η διάφορα?

Διαβαζοντας τα διάφορα forum εδω μεσα (ειλικρινά ειναι πολυ βοηθητικό για κάποιους που δεν ξέρουν πολλα) εχω καταλήξει ή στον Epson 3200 (δεν φαίνεται να εχει μεγάλη διάφορα με τον 3600 ελπίζω να εχω καταλάβει καλα) ή στον Benq 6000 - θελω να δω αν θα τον βρω σε λιγο καλύτερη τιμή. Θα σας ενημερώσω. Επισις σκέφτομαι να πουλησω τον παλιο μου epson 600• ξέρει κανεις αν θα χρειαστω αλλο mount γι τον καινούργιο epson ή κανει και το ήδη υπάρχον? ευχαριστω για όλη τη βοήθεια

Αν βρισκεις σε τοσο καλη τιμη τον 6000 χιλιάδες μη το σκέφτεσαι.
Κανενας epson δεν μπορει να τον πλησιάσει σε ποιοτητα εικονας ( σε θεματα ευκρίνειας και φωτεινότητας ειναι βηματα μπροστα ο 6000)

Παντως και πιο ακριβοτερα να τον εβρισκες παλι Benq Θα σου ελεγα.

Re: Απάντηση: Ποιον καινούργιο προβολέα να πάρω;

Kαλησπέρα και χρόνια πολλά,η τιμή που πρόκειται να τον πουλήσεις είναι πολύ μεγάλη,400 το πολύ αν έχει πολύ λίγες ώρες.
Με 1200 εύρω υπάρχει ο benq1100

ο 1100 ερχεται με 1000+μεταφορικα απο εξω (εδω ετσι κι αλλιως ακομα δεν εχει κυκλοφορησει)