Ποιόν να αγοράσω, δεν πρόκαμα...

Γιώργος ΚΟΨ

Supreme Member
20 June 2006
3,190
GLYFADA
Για mpeg4 [digea]

Me HDMI
1080
pvr ή σκληρό
time shift
και φυσικά την καλύτερη δυνατή εικόνα

τι προτείνετε?

εγώ ασχολούμαι με το δικάναλο, βασίζομαι σε εσάς συνάδελφοι...:fahne90:

Ο παραπάνω της crystal audio είναι από τους καλούς,μπορείς να δείς και τον Turxo-x 1000 hd,υπάρχουν πολλοί διαθεσιμοι αυτήν την στιγμή,μπορείς να δείς στην υποκατηγορία των δεκτών Dvb-t

Για mpeg4 [digea]

pvr ή σκληρό
time shift

Συγνωμη για τη χαζομαρα που θα ρωτησω, αλλα ο σκληρος σε τι εξυπηρετει? Μπορεις να γραφεις (και να αναπαραγεις) προγραμματα οπως με ενα dvd recorder?

Απάντηση: Re: Ποιόν να αγοράσω, δεν πρόκαμα...

Συγνωμη για τη χαζομαρα που θα ρωτησω, αλλα ο σκληρος σε τι εξυπηρετει? Μπορεις να γραφεις (και να αναπαραγεις) προγραμματα οπως με ενα dvd recorder?

Ακριβώς!

Kάνεις εγγραφή του τηλεοπτικού προγράμματος και το αναπαραγεις κιόλας. Επίσης μπορείς να παίξεις αρχεία MP3, JPG & video (avi, etc). Προυπόθεση πάντως να τα υποστηρίζει σαν λειτουργία ο αποκωδικοποιητής σου.

Kάνεις εγγραφή του τηλεοπτικού προγράμματος και το αναπαραγεις κιόλας. Επίσης μπορείς να παίξεις αρχεία MP3, JPG & video (avi, etc). Προυπόθεση πάντως να τα υποστηρίζει σαν λειτουργία ο αποκωδικοποιητής σου.

Nα συνεχισω λιγο το οφ τοπικ, αρα αντι για dvd recorder, να προτιμησω ενα τετοιο δεκτη?

Με προλαβες... ευχαριστω... να ψαξω δηλαδη για αναλογο δεκτη...

μα ένα dvdr κοστίζει τουλάχιστον 200.
και ειναι πιό μπελάς ίσως η διαδικασία εγγραφής.
Εδώ βάζεις έναν εξωτερικό σκληρό με 40 ευρώ και τέλος.

μα ένα dvdr κοστίζει τουλάχιστον 200.
και ειναι πιό μπελάς ίσως η διαδικασία εγγραφής.
Εδώ βάζεις έναν εξωτερικό σκληρό με 40 ευρώ και τέλος.

Εχω μεινει λιγο πισω....:operator:

Διαβαζοντας το θεμα για τον Crystal Audio, καπου πηρε το ματι μου οτι δεν γραφει τα αναλογικα προγραμματα...

Αν εχω δορυφορικο πιατο (οχι νοβα, μια και ειμαι εξωτερικο) και βλεπω μονο ελευθερα καναλια, υπαρχει και με αυτα προβλημα ή υπαρχει δυνατοτητα καποιας συνδεσης του ψηφιακου δεκτη με τον δορυφορικο ωστε να εγγραφω προγραμματα απο κει?