ποιον να κρατησω luxman l235 η kenwood ka-7020

taxmi34

New member
24 October 2013
17
καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας για τους παραπανω ενισχυτες.ευχαριστω.

Τι εννοείς; Ότι έχεις τους δύο ενισχυτές σαν υποψήφιους για αγορά και αμφιταλαντεύεσαι;
Ότι έχεις στην κατοχή σου και τους δύο ενισχυτές, θέλεις να κρατήσεις μόνο τον ένα, αλλά δεν ξέρεις ποιόν;

Με ποιό σύστημα (πηγές, ηχεία) είναι συνδεμένα ή πρόκειται να συνδεθούν;

Απάντηση: Re: ποιον να κρατησω luxman l235 η kenwood ka-7020

τους εχω στην κατοχη μου.σε ηχεια δεν εχω καταληξη θα σας ρωτουσα και γι'αυτα με μπατζετ στα 400ευρω τι θα μπορουσα να παρω

Ο χώρος σου πώς είναι; Διαστάσεις, πού θα μπουν τα ηχεία, από πού θα τα ακούς, κ.λπ;

Απάντηση: Re: ποιον να κρατησω luxman l235 η kenwood ka-7020

ο χωρος ειναι αρκετα μεγαλος 60m2.το προβλημα ειναι δεν μπορω να κανω μετακομισεις στα επιπλα.η επιλογη θεσεις στα ηχεια ειναι γωνιες.ειχα τα magnat monitor supreme 200 οπου τα επαιζε ο luxman ειχα τρελαθει με τον ηχο χρωματιζαν τον χωρο απιστευτα αλλα τα εδωσα, θελωντας να παρω κατι καλυτερο και μεγαλυτερο υποτιθεται.πηρα τα b&w dm23 vintage και τον kenwood ka 7020 που τα επαιζε δεν μου αρεσε ο ηχος.ο ενισχυτης φταιει η τα ηχεια.ποιον να κρατησω και με τι ηχεια

τα b&w θα φυγουν. και ο ενας απο τους δυο ενισχυτες επισης.στα συγκεκριμενα ηχεια τα οδηγει καλυτερα ο kenwood,αλλα δεν ακουω αυτο που ακουσα με τον luxman και τα magnat

Η αληθεια ειναι οτι ο kenwood ειναι πιο σωστος σαν εχισχυτης μεγαλυτερη ισχυς , μεγαλυτερη ακριβεια , δεν προσθετει χρωματα και θα παιξει μαλλον πιο σωστα σε μεσαιες και μεχρι μεγαλες εντασεις .

Αντιστοιχα ο L235 ειναι αρκετα παλαιοτερος λιγοτερα ρευματα απλουστερη κατασκευη χρωματισμενος και σε χαμηλη ισχυ θα βαλει εναν χαρακτηρα μοναδικο , μια απιστευτη τονικοτητα , και ενα χρωμα το οποιο ενω ειναι υπαρκτο ξεκαθαρα δεν ειναι αληθινο πλην ομως ειναι εξαιρετικα φιλικο και γλυκο .

Σαφως ο kenwood θα ειναι σιγουρα πιο ανεκτικος σε δυσκολα φορτια η αναισθητα ηχεια ενω ακριβως αντιθετα ο 235 θα βγαλει την γλυκα του με ευαισθητα αλλα οχι φωτεινα ηχεια.

Την γραμμη την τραβαει ο ακορατης και αποκατω γραφει :
Εμενα ετσι μου αρεσει .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος